Sonos BEAM (Gen 2) soundbar
      Sonos BEAM (Gen 2) soundbar
      Sonos BEAM (Gen 2) soundbar
      Sonos BEAM (Gen 2) soundbar
      Sonos BEAM (Gen 2) soundbar
      Sonos BEAM (Gen 2) soundbar

      Sonos BEAM (Gen 2) soundbar

      174 990,00 Ft
      227 990,00 Ft
      Adóval együtt
      53 000,00 Ft megtakarítás

      A promóció előtti 30 nap legalacsonyabb ára: 183 990,00 Ft -9 000,00 Ft

      Az előző 30 nap legalacsonyabb ára

      A szállítmány várható kiszállítási idő kb. 1-5 munkanap.
      Szín :
      Mennyiség

      Elérhető

      Az új generációs Beam részletgazdagabb, izgalmasabb hangzást biztosít és támogatja a Dolby Atmos-t - mindezt egy akusztikai szerkezeten belül. Könnyedén vezérelhető a Sonos alkalmazással, TV távirányítóval, számos hangalapú asszisztenssel, Apple AirPlay 2-vel, zeneszolgáltató alkalmazásokkal és rengeteg egyéb funkcióval

      Fontos információ: A szállítmány várható kiszállítási idő kb. 1-5 munkanap.

      • Akár 5 év garancia ingyen!Akár 5 év garancia ingyen!
      • Akár ingyenes kiszállítás!Akár ingyenes kiszállítás!
      • 45 napos ellállási lehetőség45 napos ellállási lehetőség

      Kiváló minőségű hang

      A kiváló szórakozási élményt a kompakt, intelligens soundbarok legújabb generációja fokozza - mostantól Dolby Atmos technológia által.

      Élvezze a részletgazdag hangzást és a kristálytiszta párbeszédeket a műsorokban, filmekben és játékokban egyaránt. Ha a tévé ki van kapcsolva, használja kedvenc szolgáltatásait zene vagy egyéb műsorok streameléséhez. A terméket könnyedén irányíthatja a Sonos alkalmazással, hangvezérléssel vagy Apple AirPlay 2 segítségével. További hangszórók segítségével vezeték nélküli térhatású hangrendszert hozhat létre, így többszobás hangzást érhet el. Az egész rendszer Wi-Fi-n keresztül csatlakozik.

      Kiváló minőségű hang

      A Beam hangolásában díjnyertes hangmérnökök segítettek. Működése által minden szó tisztán hallható, így a legapróbb részletről sem marad le. Kapcsolja be a Sonos alkalmazás beszéderősítő funkcióját, hogy javítson a hang tisztaságán, és minden suttogás és párbeszéd könnyen érthető legyen az akcióhangok közepette.

      Még okosabb belső tér

      A 40%-kal gyorsabb processzor kitolja egy ekkora méretű soundbar hangzásbeli határait, és két új hangsávot hoz létre a virtuális térhangzáshoz.

      Esztétikusabb kialakítás

      Az új, precízen perforált rács rendkívül elegáns kialakítású, és tökéletesen illeszkedik otthonába - akár egy bútordarabon helyezkedik el a Beam, akár a falra van szerelve.

      Kivételes térkitöltő hangzás

      A Dolby Atmos* a 3D hatás érdekében a hangot a térbe képezi le. Úgy fogja érezni, mintha a repülőgépek valóban a feje felett repülnének, lépéseket fog hallani a szobában, és megtapasztalhatja egy mindenre kiterjedő hangsáv élményét.

      *Feltétele a Dolby Atmos technológiát és az Atmos formátumban kódolt tartalmakat támogató televízió.

      Zenére tervezve

      Zenéket, hangoskönyveket és podcastokat is streamelhet kedvenc szolgáltatásai által, és élvezheti az egész szobát betöltő, részletgazdag sztereó hangzást.

      Főbb jellemzők:

      • Éjszakai üzemmód: csökkenti a hangos effektek intenzitását és felerősíti a halkabb hangokat.
      • Házimozi hangformátumok: sztereó lineáris PCM, Dolby Digital, Dolby Digital Plus, Dolby Atmos (Dolby Digital Plus), Dolby Atmos*, Dolby TrueHD*, Dolby Atmos (True HD), Multichannel PCM, Dolby Multichannel PCM* (*HDMI eARC szükséges).
      • Kapacitív érintésvezérlés: koppintson a lejátszáshoz, szüneteltetéshez, a hangerő beállításához és a mikrofonok némításához. LED jelzi a hangszóró és a mikrofon állapotát, és a fényerősséget a szoba megvilágításához igazítja, hogy látható legyen, de ne zavaró.
      • LED-ek: A terméken LED-ek jelzik a csatlakozást, a némítást, a mikrofon aktiválását és a működési hibákat.
      • Wi-Fi: csatlakozhat bármely 802.11b/g/n/ac szabványú, 2,4 GHz vagy 5 GHz-es frekvenciát támogató router által kezelt Wi-Fi hálózathoz.
      • HDMI eARC: csatlakoztassa a TV HDMI eARC/ARC portjához a mellékelt HDMI-kábellel. Ha a TV-je csak optikai kimenettel rendelkezik, használhatja a mellékelt Sonos optikai hangátalakítót.
      • Ethernet: 10/100-as port a vezetékes csatlakozáshoz. Szinkronizálja a soundbar-t az infravörös vevő és a TV távirányító segítségével az egyszerű vezérlés érdekében.
      • Sonos: S2  Töltse le a legújabb generációs alkalmazást beállításhoz és vezérléshez.
      • Apple AirPlay 2: Támogatja az AirPlay 2-t az Apple iOS 11.4 vagy újabb operációs rendszert futtató eszközökön.
      • Hangvezérlés: Amazon Alexa és a Google Assistant

      SONOS
      BEAM GEN2 WHITE

      Data sheet

      Garancia
      24 hónap

      Specific References

      ean13
      8717755778123
      Mutass többet

      A többi vásalró megrendelte a következőket is: