Bowers & Wilkins Zeppelin aktív hangszóró
      Bowers & Wilkins Zeppelin aktív hangszóró
      Bowers & Wilkins Zeppelin aktív hangszóró
      Bowers & Wilkins Zeppelin aktív hangszóró
      Bowers & Wilkins Zeppelin aktív hangszóró
      Bowers & Wilkins Zeppelin aktív hangszóró

      Bowers & Wilkins Zeppelin aktív hangszóró

      319 990,00 Ft
      Adóval együtt
      A szállítmány várható kiszállítási idő kb. 1-5 munkanap.
      Szín :
      Mennyiség

      Elérhető

      Az új Zeppelin felfrissített dizájnja és az új, továbbfejlesztett funkciói a modern streaming igényeket tökéletesen kiszolgálják. Rendszere fejleszthető, így sok éven át alkalmazkodhat az aktuális technológiákhoz és szolgáltatásokhoz, emellett multiroom funkciókkal is bővíthető. A Zeppelinben a korábban megtalálható összes kulcsfontosságú funkció továbbra is helyet kapott, azonban ahol lehetett, ott fejlődött. Így most az új Zeppelin a Spotify Connect mellett AirPlay 2-t és aptX Adaptive-ot is kínál.

      Fontos információ: A szállítmány várható kiszállítási idő kb. 1-5 munkanap.

      • Akár 5 év garancia ingyen!Akár 5 év garancia ingyen!
      • Akár ingyenes kiszállítás!Akár ingyenes kiszállítás!
      • 14 napos ellállási lehetőség14 napos ellállási lehetőség

      Az új Zeppelin megérkezett

      A gyönyörűség hangja

      Az új Zeppelin frissíti az ikonikus dizájnt, és még vonzóbbá teszi azt a streaming korszak számára. Olyan skálázható platformra épül, amely a közeljövőben továbbfejleszthető és új funkciókkal, például multiroom képességgel bővíthető. A Zeppelin Wirelessben korábban megtalálható összes kulcsfontosságú funkció továbbra is jelen van, és ahol lehetséges, továbbfejlesztett. Így most az új Zeppelin a Spotify Connect mellett AirPlay 2-t és aptX Adaptive-ot is kínál.

      Ezen kívül tartalmaz integrált Alexa hangvezérlést és integrált streaming szolgáltatás támogatást is a szolgáltatók széles köréből, amelyek mindegyike a Bowers & Wilkins Music App segítségével érhető el. Az eredmény egy olyan vezeték nélküli hangszórórendszer, amely ugyanolyan jól szól, mint eddig - sőt, még jobban -, és sötét és világos kivitelben is ugyanolyan gyönyörű. Most azonban sokkal okosabb és rugalmasabb. Az új Zeppelinnel többé nem kell választania aközött, hogy egy teljesen felszerelt terméket szeretne a szükséges streaming szolgáltatásokkal, vagy egy gyönyörű terméket a kívánt hangzással. Mindkettőt megkaphatja.

      Miért a Bowers & Wilkins?

      Az új Zeppelin a Zeppelin Wireless bevált akusztikai platformjára épül. Ez magában foglalja a vastag falú, FEA-optimalizált, "szabályozott szivárgású" portokkal ellátott burkolatot, valamint az ötcsatornás teljesítményerősítést. A Zeppelinben sztereó modulok vannak a bal és jobb oldali magas- és a bal és jobb oldali középsugárzó meghajtóegységekhez. Az utolsó sztereó modult "áthidalják", hogy az egyetlen központi mélysugárzót táplálja.

      A tökéletes hangzás

      A Zeppelin a magas frekvenciákhoz a 600-as sorozatú Anniversary Editionben használt 25 mm-es dupla dómos magassugárzót használja. A középsugárzók esetében a szabadalmaztatott Fixed Suspension Transducer (FST) technológiánkat használja egy pár 90 mm-es meghajtóegységben - ez a megközelítés megtalálható minden prémium kategóriás álló hangszórónkban, beleértve a referencia 800-as sorozatú Diamond modelljeinket is. A basszusokat egy átdolgozott 150 mm-es mélysugárzó biztosítja, amelyet a Zeppelin Wirelessben található egységből fejlesztettek ki.

      Továbbfejlesztett szolgáltatáskínálat

      Az új Zeppelinen a legegyszerűbben a Bowers & Wilkins Music App segítségével érheti el zenéit. Ez a zenei szolgáltatások széles skáláját egyesíti egy platformon. Jelenleg ez magában foglalja a Deezert, az NTS Radio-t, a Qobuz-t, a SoundCloud-ot, a TIDAL-t és a TuneIn-t, és várhatóan hamarosan az Amazon Music, az Apple Music és a Pandora is csatlakozik hozzá. Bizonyos piacokon a Dash Radio, a Qplay és a Ximalaya is elérhető lesz.

      Csak keressen rá az előadóra, albumra vagy dalra, amelyet meg szeretne hallgatni, és az összes szolgáltatásban, amelyre előfizet, felajánlja az összes elérhető lehetőséget az adott tartalomra. A "szív" szimbólummal "szereti" a különösen kedvelt zenéket, és az alkalmazás elkezdi megismerni az előadókkal és műfajokkal kapcsolatos preferenciáit, ami segít az ajánlásokat az Ön ízléséhez igazítani a hallgatás során. A rendszer szinkronizálja a kedvenc tartalmait az alkalmazásban és az Ön által kiválasztott zenei szolgáltatásokban, rádióállomásokon és podcastokban. Emellett hozzáférhetsz a speciálisan összeállított lejátszási listáinkhoz is, amelyekben akusztikus csapatunk által gondosan kiválasztott dalok szerepelnek. A korábbi Zeppelinekhez hasonlóan a terméken is egyszerű fizikai gombokat talál a szünet, a lejátszás és a hangerő fel/leállításához.

      A beépített Amazon Alexa hangvezérlésnek köszönhetően egyszerűen lejátszhatja kedvenc dalát, csatornáját vagy lejátszási listáját egy hangutasítással. Ez az első alkalom, hogy egy Bowers & Wilkins termékbe integrálták bármely hangszolgáltatás támogatását.

      A Music App kompatibilis mind az iOS (beleértve az iPadet is), mind az Android készülékekkel. A multiroom funkciót a közeljövőben kínálják majd.

      Integrált streaming szolgáltatások a kedvenc zenék közvetlen eléréséhez akár 24 bites, nagy felbontású minőségben, streaming szolgáltatások, podcastok és rádióállomások széles választékából, a Bowers & Wilkins Music alkalmazáson keresztül történő vezérléssel. Ez az első alkalom, hogy bármelyik Zeppelin képes nagy felbontású zenék lejátszására.

      Az első Multiroom Zeppelin

      Nem sokkal a bevezetés után (2022. március) a Zeppelin szoftverét frissítjük, hogy multiroom funkcionalitást kínáljon, és így egy összekapcsolt ökoszisztémát hozzunk létre az összes digitálisan támogatott termékünk (Headohones, Formation, Zeppelin és Panorama) körül. Ennek a funkciónak a használatához nem szükséges, hogy a vásárlónak már meglévő Formation-képes Bowers Wilkins termékekkel rendelkezzen, sőt, a vásárló multiroom "otthona" akár több Zeppelinből is állhat. Ha azonban a vásárló rendelkezik Formation-képes Bowers Wilkins termékekkel, a Zeppelin egy másik termékként vagy térként jelenik meg a rendszeren belül, és képes lesz megosztani a zenét több Formation-képes termékkel az otthonában.

      Az új Zeppelinen a legegyszerűbben a Bowers Wilkins Music App segítségével érheti el zenéit. Ez a zenei szolgáltatások széles skáláját egyesíti egy platformon Jelenleg a Deezer, az NTS Radio, a Qobuz SoundCloud,a TIDAL és a TuneIn tartozik ide, az Amazon Music, az Apple Music és a Pandora várhatóan hamarosan hozzáadódik a Dash Radio, a Qplay és a Ximalaya is elérhető lesz bizonyos piacokon. A bevezetéskor a Zeppelin csak szobai használatra lesz alkalmas, multiroom képességgel nem rendelkezik A vásárlók a Bowers Wilkins Music App-ot fogják használni az összes beállítási funkcióhoz és a napi felhasználói interakcióhoz (például a zene streameléséhez). A meglévő Formation Set Up App a Zeppelin hamarosan történő bevezetése előtt törlésre kerül.

      Technikai jellemzők

      • Bowers & Wilkins Music App (with Deezer, Qobuz and TIDAL support)
      • Apple AirPlay 2
      • Spotify Connect
      • Bluetooth In
      • Digital Signal Processing
      • Dynamic EQ

      Bluetooth

      • 5.0

      Bluetooth Codecs

      • aptX™ Adaptive
      • AAC
      • SBC

      AirPlay 2

      • iPhone, iPad, and iPod touch with iOS 11.4 or later, Apple TV 4K or Apple TV (4th Generation) with tv OS 11.4 or later, Mac or PC with iTunes 12.8 or later

      Erősítő teljesítmény

      • 240W

      Meghajtóegységek

      • HF 2x 25mm (1”) double dome tweeters
      • MF 2x 90mm (3 ½”) FST midrange
      • LF 1x 150mm (6”) subwoofer

      Frekvenciaválasz

      • 35Hz to 24kHz

      Méretek

      • 210mm (h) x 650mm (w) x 194mm (d)

      A készülék tömege

      • 6.5 kg

      Connections

      • USB–C – Service Only

      Input Voltage

      • 100V – 240V, 50/60Hz

      Bowers & Wilkins
      ZEPPELIN PEARL GREY

      Specific References

      ean13
      0714346338016
      Mutass többet

      Nézze meg ezt is

      A többi vásalró megrendelte a következőket is: