Multiroom Hangszóró BeoSound Emerge
      Multiroom Hangszóró BeoSound Emerge

      Multiroom Hangszóró BeoSound Emerge

      322 900,00 Ft
      Adóval együtt
      Szín :
      Mennyiség

      Kérhető

      BeoSound Emerge multiroom hangszóró, kompakt méretben lenyűgöző hangzással.

      • Akár 5 év garancia ingyen!Akár 5 év garancia ingyen!
      • Akár ingyenes kiszállítás!Akár ingyenes kiszállítás!
      • 14 napos ellállási lehetőség14 napos ellállási lehetőség

      Kompakt WiFi otthoni hangszóró. Egy vékony WiFi hangszóró, amely bárhol elfér, és a szobában mindenhová eljut a teljes tartományú, ultraszéles hangzással. A tökéletes kompakt otthoni hangszóró.

      Lehetetlenül karcsú. Meglepően erős. A Beosound Emerge olyan helyekre viszi el a zenét, amilyeneket eddig nem is képzelt. Elegáns és ultravékony, bárhol elfér - a hálószoba könyvespolcától a konyha szűk sarkáig. És mérete ellenére a szobában mindenhová eljut a teljes tartományú, ultraszéles hangzással.

      Meglepően nagy hangzás. Bővítse zenei élményét anélkül, hogy kompromisszumot kötne a helykínálatban. A Beosound Emerge ultraszéles, 180 fokos hangzást biztosít meglepően kis alapterületről. Ez az otthoni hangszóró optimális választás másodlagos lakóterekbe és szűk helyekre, mivel úgy tervezték, hogy még eldugva is erőteljes hangzást biztosítson. Helyezze könyvespolcra, konyhapultra vagy íróasztalra, és töltse meg zenével a szobát.

      Forradalmi konfiguráció. Az ultravékony profil a Bang & Olufsen mérnökei által finoman hangolt forradalmi meghajtókonfigurációt tartalmaz. A kivételesen kis méretű meghajtókat speciálisan úgy rendezték el, hogy a teljes tartományú hangélményt teremtsék meg, amely a környezettől függetlenül fokozza a tisztaságot. A 4"-os mélysugárzó minden irányban alacsony frekvenciákat produkál, függetlenül attól, hogy merre mutat, míg a kompakt 1,45"-os középsugárzó és a 0,6"-os tweeter a csúcson van elhelyezve a maximális hatás érdekében.

      A térhez illő zene.   Az aktív szobakompenzáció akusztikusan optimalizálja a hangszóró hangzását a helyiség alapján, így biztosítva, hogy a zene hibátlanul szóljon.

      Ultra-vékony, hogy bármilyen helyre elférjen. Az ultravékony profilú, könyv ihlette dizájnnal és mindössze 6,7 cm-es lábtérrel rendelkező Beosound Emerge elegáns és sokoldalú kiegészítője minden helyiségnek - akár kiemelkedő helyen, akár diszkréten elrejtve egy polcon.

      A legjobb minőségű és tapintású anyagok. Prémium minőségű anyagokból, például precízen vágott, gyöngyfényezett alumíniumból, természetes tölgyfából és Kvadrat szövött textilből készült. Minden egyes elemet teljesítménytulajdonságai, esztétikája és különleges texturális tulajdonságai alapján választottak ki. A Beosound Emerge nemcsak vizuális és hangzásbeli, hanem tapintási élményt is nyújt. A Beosound Emerge a gondozott és harmonikus beltéri terekből merítve inspirációt, az elegancia és a természetes szépség tökéletes egyensúlyának megnyilvánulása.

      Új dimenziót adhat a zenéhez. Párosítson vezeték nélkül két Beosound Emerge hangszórót a Bang & Olufsen alkalmazás segítségével, és merüljön el minden eddiginél több részletességben, mélységben és skálán. Ez az Ön zenéje - úgy, ahogyan azt a művész elképzelte.

      Elegáns felhasználói felület. A hangszóró tetejébe intuitív módon integrált kezelőfelületet úgy tervezték, hogy a legkülönbözőbb helyeken is könnyen elérhető legyen. A puha érintésű gombok segítségével zökkenőmentesen elérheti kedvenc Bang & Olufsen rádióállomásait, kereshet a Google-on vagy streamelhet a Spotify-on keresztül, és a hangerőt egyedi körkörös mozdulattal állíthatja, ami önmagában is kellemes élmény.

      Specifikáció: 

      • Ajánlott szobaméret: 5-30 m²
      • Hangszórókonfiguráció: 1x 4"-os mélysugárzó, 1x 1,45"-os középsugárzó, 1x 0,6"-os magassugárzó.
      • Erősítő: 1x 60 W-os D-osztály a mélysugárzóhoz, 1x 30 W-os D-osztály a középtartományhoz, 1x 30 W-os D-osztály a magassugárzóhoz.
      • Frekvenciatartomány: 45 - 22000 Hz
      • Maximális hangerő 1 m-en (SPL): 92 dB SPL
      • Bass képesség: 72 dB SPL
      • Sztereó párosítás: Két Beosound Emerge párosítása a sztereó hallgatási élményhez. Állítsa be a sztereó párosítást a Google Home alkalmazáson keresztül.
      • Fejlett hangfunkciók: Aktív szobakompenzáció, adaptív basszuslinearizáció, hővédelem.
      • Testre szabható hangzáskiegyenlítő: Előbeállítások állnak rendelkezésre és teljes mértékben testre szabhatók a Bang & Olufsen alkalmazáson keresztül.
      • Bluetooth verzió: 5.0
      • Wi-Fi: 802.11 b/g/n/ac (2,4 GHz és 5 GHz)
      • Streaming szolgáltatások: AirPlay 2, Chromecast beépített, Spotify Connect
      • Beépített zenei szolgáltatások: Bang & Olufsen Radio
      • Bemenetek és kimenetek: 1x Ethernet 10/100 Mbit, 1x Line-in/ Optikai kombi-csatlakozó, 1x tápellátás USB-C-n keresztül, 1x szervizport micro USB-n keresztül.
      • Hangasszisztens integráció: Beépített Google Voice Assistant
      • Távvezérlés: Bang & Olufsen App, Beoremote One BT, Beoremote Halo
      • Tápellátás: Polimer USB-C tápkábel

      B&O
      BEOSOUNDEMERGE BLACK GA

      Data sheet

      Garancia
      24 hónap

      Specific References

      ean13
      5705260089530
      Mutass többet

      A többi vásalró megrendelte a következőket is: