Multiroom hangfal ONE (Gen2)
   Multiroom hangfal ONE (Gen2)
   Multiroom hangfal ONE (Gen2)
   Multiroom hangfal ONE (Gen2)
   Multiroom hangfal ONE (Gen2)
   Multiroom hangfal ONE (Gen2)
   Multiroom hangfal ONE (Gen2)

   Multiroom hangfal ONE (Gen2)

   94 990,00 Ft
   Adóval együtt
   A szállítmány várható kiszállítási idő kb. 1-5 munkanap.
   Szín :
   Mennyiség

   Elérhető

   SONOS ONE (Gen2) Multiroom hangsugárzó

   Fontos információ: A szállítmány várható kiszállítási idő kb. 1-5 munkanap.

   • Akár 5 év garancia ingyen!Akár 5 év garancia ingyen!
   • Akár ingyenes kiszállítás!Akár ingyenes kiszállítás!
   • 45 napos ellállási lehetőség45 napos ellállási lehetőség

   A Sonos One a környezetébe rendkívüli könnyedséggel belesimuló, mégis nagy teljesítményű Play:1 modellből merít ihletet és két beépített erősítővel, illetve két egyedi hangsugárzóval rendelkezik, amelyek mindegyike finoman illeszkedik a készülék vázának egyedi akusztikai felépítéséhez.

    

   A Sonos One vezeték nélkül csatlakozik az otthoni Sonos hangrendszerünk további, más helyiségekben elhelyezkedő hangszóróihoz, így amikor eljön az idő, bármikor egyszerűen bővítheti a már meglévő rendszerét.

    

    

   Élvezze a kiemelkedő minőségű és teljes teret kitöltő, gazdag hangzásvilágot egy olyan intelligens hangszóró által, amelyet még a hangvezérlésre is felkészítettek.

   Párosítsunk otthoni, vezeték nélküli Sonos rendszerünkön keresztül két, különböző helyiségben található Sonos hangszórót és máris a két kiválasztott helyiségben hallgathatjuk egyszerre ugyanazt a zenét.

    

   Elegáns kialakításával, tartós fémrácsával, két elérhető színkivitelével (fekete és fehér), lágy matt felületével szinte bármilyen térbe tökéletesen illeszkedik.

   Helyezzünk üzembe két Sonos One hangszórót ugyanabban a helyiségben és máris élvezhetjük az igazi sztereó hangzást! Egy Sonos SUB mélysugárzó csatlakoztatásával igazi, lehengerlő szub basszus hanggal egészíthetjük ki sztereó rendszerünket. Sőt, párosíthatjuk összeállításunkat egy Sonos Playbar vagy Sonos Playbase TV soundbarral is a valódi, vezeték nélküli házimozi hangzás élmény eléréséért.

    

   A Sonos One-nal elindíthatjuk a zenelejátszást, és hangutasításokkal is vezérelhetjük azt. Saját Hangunkkal vagy a Sonos alkalmazással egy helyről vezérelhetjük és kezelhetjük kedvenc zenéink lejátszását otthonunkban. Az Amazon Music, Spotify, Pandora, Apple Music, Internet Rádió, podcast és még sok más egyéb zenei forrás is támogatást élvez a Sonos rendszerének köszönhetően. (A hangvezérlés még nem támogatott Magyarországon. Ez a funkció akkor lesz elérhető, amikor az adott régióban a Sonos szolgáltatásához kapcsolódó hangvezérlési lehetőség is elérhető válik)

   Főbb jellemzők:

   Kényelmes használatot biztosító érintőgombok, amelyek nagyszerű alternatívát jelentenek, ha nincs kéznél a telefon (ingyenesen letölthető Sonos applikáció)

   Nedvességálló, így ideális fürdőszobai vagy kerti használatra is

   AirPlay funkció

   Új, nagyobb teljesítményű processzor és több memória

   Bluetooth Low Energy (BLE)

   SONOS
   ONE GEN2 BLACK

   Data sheet

   Garancia
   24 hónap

   Specific References

   ean13
   8717755775764
   Új
   Mutass többet

   A többi vásalró megrendelte a következőket is: