Ez az oldal cookie-kat használ. Tudjon meg többet. A cookie-k tárolási és hozzáférési körülményeit a böngésző beállításaiban határozhatja meg.

   Multiroom hangfal Sonos FIVE

   SONOS

   239 990,00 Ft
   Adóval együtt

   Ártörténet

   Szín
   Mennyiség

   Elérhető

   Sonos FIVE multiroom hangsugárzó

   Figyelem: A szállítmány várható kiszállítási idő kb. 1-5 munkanap.

    

   Akár 5 év garancia ingyen!

    

   Akár ingyenes kiszállítás!

    

   45 napos ellállási lehetőség

   A SONOS FIVE egy prémium hangzásvilágot megteremtő multiroom hangsugárzó, amelyet az első osztályú zenehallgatás megvalósításáért hoztak létre. Precíz, teljes helyiséget betöltő zenei hangzást garantál streaming forrásokból, vinyl lemezekről és más forrásokból származó zenék lejátszása esetén is. Vezérelhetjük az ingyenesen letölthető alkalmazással és az Apple AirPlay 2 segítségével is.


   Kiemelkedő hangminőség

   Nagy hanghűségű (Hi-Fi) multiroom hangszóró az első osztályú zenehallgatásért.


   Precíz, teljes helyiséget betöltő zenei hangzást garantál streaming forrásokból, vinyl lemezekről és más forrásokból származó zenék lejátszása esetén is. Vezérelhetjük az ingyenesen letölthető alkalmazással és az Apple AirPlay 2 segítségével is.


   Új arculat


   A frissített dizájn új részleteket és monokróm kivitelezést a Sonos Five hangsugárzónak


   Nagyobb teljesítmény


   Megnövelt memóriakapacitás és fejlettebb processzor a nagyobb teljesítmény érdekében.


   Erőteljesebb basszus hang


   A Five páratlan akusztikai felépítéssel rendelkezik. Három nagyobb méretű mélysugárzót tartalmaz, a zárt kialakítású ház pedig kiküszöböli a visszhangokat.


   Még jobb hangzás a Trueplay™ segítségével


   A Trueplay™ technológia lehetővé teszi a Sonos Five hangszóróinak professzionális színvonalú hangolását, így a hangzást a helyiség egyedi akusztikájához tudja igazítani.


   Hihetetlen térhangzás


   A két, pontos szögben elhelyezett magas hangszóró széles színpadteret és gazdag sztereó hangzást eredményez, míg a középső magas hangszóró optimalizálja az énekhangok visszaadását.


   Minden esetben intelligens sztereó hangzás


   Vízszintes helyzet


   Vízszintesen elhelyezve a Five automatikusan szétválasztja a bal és jobb csatornát a lenyűgöző sztereó hangzás érdekében.


   Függőleges helyzet


   Ha két Sonos Five hangszórót párosítunk, mind a két hangszóró intelligensen mono üzemmódba (bal és jobb csatorna) kapcsol, így még részletgazdagabb és még szélesebb hangteret biztosító sztereó hangzást biztosít.


   Lejátszás vonalszintű bemeneten keresztül


   Csatlakoztasd lemezjátszóját, CD-lejátszóját, vetítőjének hangkimenetét vagy egyéb más hangeszközt közvetlenül a Sonos Five-hoz a 3,5 mm-es Jack aljzaton keresztül.


   Audio


   A Sonos Five összesen hat darab digitális erősítőt tartalmaz, amelyek tökéletesen illeszkednek a hangszóró akusztikai felépítéséhez.


   Három mély-közép hangsugárzó biztosítja a középtartományú hangok valósághű reprodukcióját, miközben a mély frekvenciájú basszus hangok még nagy hangerőn is tisztán és torzításmentesen tudnak megszólalni.


   Három magas hangsugárzót tartalmaz, amelyek közül egy középen és kettő a két oldalon található, tehát pontosan a megfelelő szögben elhelyezve ahhoz, hogy tiszta magas frekvenciás hangzást biztosítsanak.


   A Sonos Five széles színpadteret varázsol elénk nagyszerű sztereó hangzással, a bal és a jobb csatornából érkező hangok teljes garmadájának köszönhetően.


   A 3,5 mm-es analóg Jack bemenet lehetővé teszi egy külső lejátszó-eszköz csatlakoztatását.


   A Trueplay™ szoftver dinamikusan hozzáigazítja a Sonos Five hangszórót a szobánk egyedi akusztikai jellemzőihez. (a funkció használatához Apple iOS-eszköz szükséges)


   Állítható grafikus equalizer (EQ) a Sonos alkalmazáson belül, amellyel a basszust, a középhangokat és a hangerőt is szabályozhatjuk.


   Méretek


   Méretek (Ma. x Szé. x Mély.): 203 × 364 × 154 mm


   SONOS
   FIVE WHITE
   8717755777119

   Adatlap

   Garancia
   24 hónap

   Új termék
   Mutass többet

   10 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: