Ez az oldal cookie-kat használ. Tudjon meg többet. A cookie-k tárolási és hozzáférési körülményeit a böngésző beállításaiban határozhatja meg.
  • Szett

Multiroom rendszer két szobához Pro z Sonos Five

479 980,00 Ft
Adóval együtt

Ártörténet

Válasszon színt a szettben

Multiroom hangfal Sonos FIVE

Szín
  • Fekete

Figyelem: A szállítmány várható kiszállítási idő kb. 1-5 munkanap.

 

Akár 5 év garancia ingyen!

 

Akár ingyenes kiszállítás!

 

45 napos ellállási lehetőség

x 2


Multiroom hangfal Sonos FIVE Multiroom hangfal Sonos FIVE Multiroom hangfal Sonos FIVE Multiroom hangfal Sonos FIVE Multiroom hangfal Sonos FIVE Multiroom hangfal Sonos FIVE Multiroom hangfal Sonos FIVE Multiroom hangfal Sonos FIVE

Szín

Komponensek

Sonos FIVE multiroom hangsugárzó


A SONOS FIVE egy prémium hangzásvilágot megteremtő multiroom hangsugárzó, amelyet az első osztályú zenehallgatás megvalósításáért hoztak létre. Precíz, teljes helyiséget betöltő zenei hangzást garantál streaming forrásokból, vinyl lemezekről és más forrásokból származó zenék lejátszása esetén is. Vezérelhetjük az ingyenesen letölthető alkalmazással és az Apple AirPlay 2 segítségével is.


Kiemelkedő hangminőség

Nagy hanghűségű (Hi-Fi) multiroom hangszóró az első osztályú zenehallgatásért.


Precíz, teljes helyiséget betöltő zenei hangzást garantál streaming forrásokból, vinyl lemezekről és más forrásokból származó zenék lejátszása esetén is. Vezérelhetjük az ingyenesen letölthető alkalmazással és az Apple AirPlay 2 segítségével is.


Új arculat


A frissített dizájn új részleteket és monokróm kivitelezést a Sonos Five hangsugárzónak


Nagyobb teljesítmény


Megnövelt memóriakapacitás és fejlettebb processzor a nagyobb teljesítmény érdekében.


Erőteljesebb basszus hang


A Five páratlan akusztikai felépítéssel rendelkezik. Három nagyobb méretű mélysugárzót tartalmaz, a zárt kialakítású ház pedig kiküszöböli a visszhangokat.


Még jobb hangzás a Trueplay™ segítségével


A Trueplay™ technológia lehetővé teszi a Sonos Five hangszóróinak professzionális színvonalú hangolását, így a hangzást a helyiség egyedi akusztikájához tudja igazítani.


Hihetetlen térhangzás


A két, pontos szögben elhelyezett magas hangszóró széles színpadteret és gazdag sztereó hangzást eredményez, míg a középső magas hangszóró optimalizálja az énekhangok visszaadását.


Minden esetben intelligens sztereó hangzás


Vízszintes helyzet


Vízszintesen elhelyezve a Five automatikusan szétválasztja a bal és jobb csatornát a lenyűgöző sztereó hangzás érdekében.


Függőleges helyzet


Ha két Sonos Five hangszórót párosítunk, mind a két hangszóró intelligensen mono üzemmódba (bal és jobb csatorna) kapcsol, így még részletgazdagabb és még szélesebb hangteret biztosító sztereó hangzást biztosít.


Lejátszás vonalszintű bemeneten keresztül


Csatlakoztasd lemezjátszóját, CD-lejátszóját, vetítőjének hangkimenetét vagy egyéb más hangeszközt közvetlenül a Sonos Five-hoz a 3,5 mm-es Jack aljzaton keresztül.


Audio


A Sonos Five összesen hat darab digitális erősítőt tartalmaz, amelyek tökéletesen illeszkednek a hangszóró akusztikai felépítéséhez.


Három mély-közép hangsugárzó biztosítja a középtartományú hangok valósághű reprodukcióját, miközben a mély frekvenciájú basszus hangok még nagy hangerőn is tisztán és torzításmentesen tudnak megszólalni.


Három magas hangsugárzót tartalmaz, amelyek közül egy középen és kettő a két oldalon található, tehát pontosan a megfelelő szögben elhelyezve ahhoz, hogy tiszta magas frekvenciás hangzást biztosítsanak.


A Sonos Five széles színpadteret varázsol elénk nagyszerű sztereó hangzással, a bal és a jobb csatornából érkező hangok teljes garmadájának köszönhetően.


A 3,5 mm-es analóg Jack bemenet lehetővé teszi egy külső lejátszó-eszköz csatlakoztatását.


A Trueplay™ szoftver dinamikusan hozzáigazítja a Sonos Five hangszórót a szobánk egyedi akusztikai jellemzőihez. (a funkció használatához Apple iOS-eszköz szükséges)


Állítható grafikus equalizer (EQ) a Sonos alkalmazáson belül, amellyel a basszust, a középhangokat és a hangerőt is szabályozhatjuk.


Méretek


Méretek (Ma. x Szé. x Mély.): 203 × 364 × 154 mm


Adatlap

Garancia
24 hónap
Mutass többet

10 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: