Ez az oldal cookie-kat használ. Tudjon meg többet. A cookie-k tárolási és hozzáférési körülményeit a böngésző beállításaiban határozhatja meg.

A Bang & Olufsen bemutatja a Nordic Ice kollekciót

Számunkra fontos a tökéletesség és a harmónia. A Nordic Ice kollekciónk a nyugalom és a gyönyör tökéletes harmóniáját jelképezi számunkra. Ajándékozzon zenét és szerezzen örömöt szeretteinek a Nordic Ice kollekció termékeivel. A termékek elérhetősége limitált.

Beoplay H95 - vezeték nélküli fejhallgató ANC funkcióval

A Beoplay H95 fejhallgatót a tökéletes hallgatási élményhez tervezték, hosszan tartó kényelemmel, hatékony aktív zajszűréssel és erőteljes hangzással. Az alumínium hűvös árnyalata ellentétben áll a fülpárnákon található báránybőr meleg árnyalatával, ami a tökéletes kényelmet biztosítja.  Ez a termék tökéletes ajándék bárkinek.
UGRÁS A TERMÉKHEZ

Beoplay EQ - vezeték nélküli fülhallgató ANC funkcióval

A Bang & Olufsen EQ zajszűrős fülhallgatója 6 beépített mikrofonnal rendelkezik a tiszta beszélgetések és a hiteles hangzás érdekében. Az alumínium hűvös árnyalata kontrasztot alkot a lágyabb, melegebb árnyalatú anyagokkal. A töltőtáska eloxált az extra tartósság érdekében, és ideális ajándék a városi ingázóknak.
UGRÁS A TERMÉKHEZ

Beosound Stage - Soundbar Dolby Atmos rendszerrel

Emelje a tévénézés élményét egy magasabb szintre a Beosound Stage soundbar segítségével, amely egy gyönyörűen megmunkált készülék, amely ugyanolyan jól szól, mint amilyen jól néz ki és tökéletes ajándék a mozi szerelmeseinek. A Beosound Stage a legújabb hangtechnológia és az elegáns design ötvözésével fokozza az élményt, és elég erős ahhoz, hogy ne legyen szükség külön mélynyomóra. A Nordic Ice kollekció esetében az alumíniumkeret kettős kivitelű, ahol a fő felület matt, a perem pedig polírozott. A szőtt Kvadrat szövet melegséget áraszt, és egy beltéri tárgy benyomását kelti, amely bármilyen környezetbe tökéletesen illik.
UGRÁS A TERMÉKHEZ

Beosound A1 2nd Gen - hordozható Bluetooth hangszóró

A Beosound A1 egy nagyszerű hordozható hangszóró. A por- és vízálló Beosound A1 készen áll a 18 órás folyamatos lejátszásra. A kifinomult alumínium hűtőrács felülete a skandináv jégre emlékeztető hűvös színűre van színezve.
UGRÁS A TERMÉKHEZ

A Bang & Olufsen története 1925-re nyúlik vissza, amikor a Dánia északnyugati részén fekvő Struer kisvárosban két vállalkozó szellemű mérnök, Peter Bang és Svend Olufsen elindította a mai nemzetközi stílusikon és az audiovizuális tökéletesség globális szimbólumait.

A Bang & Olufsen a világ egyik legismertebb audio-video márkájaként több mint 90 éve a tervezés, a technológia és az innováció élvonalában van. Peter Bang és Svend Olufsen 1925-ben kezdte meg a rádiók gyártását. Az északnyugat-dániai Olufsen kastélyának padlásán dolgozva a két férfi arról álmodott, hogy egy olyan márkát hoz létre, amely az innováción, a minőségen, a formatervezésen és a teljesítményen alapul.

A Bang & Olufsen hitvallása, hogy személyre szabott termékeket hoz létre, elképesztő kivitelben. A Bang & Olufsen berendezéseket az intuitív működés és az egyszerű használat jellemzi a mindennapi életben - otthon és a szabadban egyaránt.

A Bang & Olufsen Beoplay sorozatú termékeit úgy tervezték, hogy az általuk kínált hangzás hűen tükrözze a művész szándékait. A hiteles és erőteljes hangzás, felesleges átalakítások és túlzó javítások nélkül, olyan vonzó hangzást biztosít, hogy órákig szeretné hallgatni.