Ez az oldal cookie-kat használ. Tudjon meg többet. A cookie-k tárolási és hozzáférési körülményeit a böngésző beállításaiban határozhatja meg.

Kamerák Szenzorok Kapucsengők

A nyaralás a teljes kikapcsolódásról szól. Ennek feltétele a biztonság - a saját szeretteink és értékeink biztonsága. Ezért otthonunk biztonsága elengedhetetlen a nyugodt vakációhoz. Hogyan biztosíthatjuk otthonunkat az utazásaink alatt? Milyen okoseszközöket érdemes használni? Nehéz az intelligens otthoni eszközök telepítése? Mérnöki ismeretekre van szükség ahhoz, hogy mindezt telepítsük? Ezekre és más kérdésekre a választ a kínálatunkban található intelligens termékek adják meg. A legfontosabb dolog az, hogy kizárólag arra tervezték őket, hogy maximális biztonságot nyújtsanak otthonunk számára. A gyártók egy másik fontos jellemzőt is szem előtt tartottak - a könnyű telepítést és konfigurálást. Egy okostelefon segítségével a termékek mindegyike maximálisan használható.

Kezdjük a biztonsági kamerákkal. A legnépszerűbb megoldás, hogy nyugodtan teljen nyaralás. Kínálatunkban megtalálható kamerák mindegyike könnyedén telepíthető. üzletünk kínálatában a Netatmo és az Eufy gyártók termékei találhatóak meg. Ez a két vállalat elismert márka a világpiacon, és az intelligens otthoni termékekre specializálódtak. Megoldásaiknak köszönhetően Ön könnyen hozzáférhet ahhoz, amit a kamerái látnak - közvetlenül az alkalmazásból. Könnyedén integrálhatja őket a hangalapú asszisztensekkel és az Apple Homekittel. A legfontosabb funkciók közé tartozik az arc- és teljes karakterfelismerés, a riasztás indítása és a telefonra küldött értesítés, ha mozgást (fenyegetést) észlel. Fejlett titkosítás, hogy illetéktelen személy ne férhessen hozzá a kamerák képéhez, és magas fokú adatbiztonság - minden felvétel offline mentésre kerül a kamerák beépített memóriájában. Nem kell aggódnia amiatt, hogy a kamera minden alkalommal riasztást küld, amikor egy madár elrepül vagy egy macska fut el mellette. Az értesítéseket saját igényei szerint állíthatja be, és megjelölheti azt a területet, amely különösen fontos, például a ház teraszának bejáratát. Az is nagyon fontos, hogy az általunk kínált biztonsági kamerák nagyrészt karbantartásmentesek. Egyes modellek akár 365 napig is működhetnek a beépített akkumulátorral (Eufycam 2, 2C és 2 Pro).

A kamerákhoz hasonlóan fontosak az intelligens érzékelők is. Az Eufy és a Netatmo termékei itt is kiemelkedőek. Kínálatunkban talál riasztórendszereket: tűz, szén-monoxid érzékelők, illetve nyitás és zárás szenzorok. Biztosítsa az ajtókat és ablakokat a nem kívánt nyitás ellen - másodperceken belül riasztást kap. Állítsa be a rendszert úgy, hogy riasztást indítson, ha váratlanul kinyílik egy ablak vagy ajtó, és ijessze el a potenciális támadót azzal, hogy maga hív segítséget. Az érzékelők még azt is érzékelik, ha az üveg betört. A csendes gyilkos, ahogy a szén-monoxidot nevezik, nagyon nagy veszélyt jelent. Értesüljön azonnal a veszélyről, így még időben megfékezhető a baj!
Az okos csengők, amelyeket könnyedén felszerelhet a bejárat mellé, nagy sikert aratnak az eladásokban. A kamerával ellátott modellekkel a világ bármely pontjáról láthatja, hogy ki csenget abban a pillanatban. Egy barát, aki eljött virágot locsolni? Be nem jelentett látogatás? Vagy talán valaki, , elhagyta a kulcsokat? Mostantól könnyedén hozzáférést biztosíthat otthonához, anélkül, hogy mindent kulccsal kellene kinyitnia. Ez a megoldás tökéletes lesz azok számára, akik rövid távú bérbeadást üzemeltetnek. Az elektronikus zárak lehetővé teszik, hogy könnyen hozzáférhetővé tegye ingatlanát a vendégek számára, akár egy alkalmazásban történő belépési engedélyezéssel, akár az ajtókeretre szerelt vezeték nélküli billentyűzeten keresztül beütött kóddal.