Ez az oldal cookie-kat használ. Tudjon meg többet. A cookie-k tárolási és hozzáférési körülményeit a böngésző beállításaiban határozhatja meg.

   Surround speaker CHORA SURROUND

   FOCAL

   119 996,00 Ft
   Adóval együtt

   Ártörténet

   Szín
   Mennyiség

   Elérhető

   Figyelem: A szállítmány várható kiszállítási idő kb. 1-5 munkanap.

    

   Akár 5 év garancia ingyen!

    

   Akár ingyenes kiszállítás!

    

   45 napos ellállási lehetőség

   Focal Chora - precíz hangzás

   A Chora Surround kiemelkedően precíz hangzásával emelkedik ki a surround hangfalak népes táborából. Hűségesen szólaltatja meg házimozi rendszerünk minden effektjét, legyen szó izgalmas akciófilmekről, kiváló koncertfelvételekről vagy a videojátékok térhatású zörejeiről. A letisztult formaterv bármely enteriőrben könnyen megtalálja helyét. A Focal által szavatolt magas minőségnek köszönhetően a Dolby, DTS és Auro 3D hangsávokat tartalmazó felvételek minden esetben kristálytisztán szólalnak meg ezen a robusztus surround hangfalon. A egyedi formája meglepi a szemet, a Slatefiber hangszórók pedig lenyűgözik a fület. A Chora hangfalcsalád többi tagjával kombinálva, egyaránt alkalmas 5.1.2, 5.1.4, 7.1.2 és 7.1.4 Dolby Atmos rendszerek kiépítésére is.

   Pontos hangzás és kiemelkedő minőség

   A Focal négy évnyi fejlesztés után állt elő az újrahasznosított szénszálakból készült, Slatefiber hangszórócsaládjával. Ezzel a Focal lett az első gyártó, amely újrahasznosított szénszálat használ hangszóróinak előállítására. A franciaországi Saint-Étienneben gyártott hangszórók rendkívül pontos hangzást és kiemelkedő minőséget garantálnak - kiváltképp a közepes frekvencia tartományban. A szövés nélkül, szálirányba rendezett szénszálak, hőre lágyuló polimerrel keverve egy rendkívül merev és könnyű kompozit anyagot képeznek, amelynek kiemelkedően jók az akusztikai tulajdonságai.

   A Chora Surround a Focal új Chora hangfalcsaládjának kifejezetten házimozirendszerekhez szánt modellje. Klasszikus, 2 utas, zárt kialakítású hangfal, amely a rendkívül precíz középtartományokat végtelenül tiszta magasokkal vegyíti - bármilyen tartalomról legyen is szó. Specifikációit tekintve, pedig bármilyen, a Chora hangfalcsalád komponenseiből összeállított házimozirendszerben könnyedén megállja a helyét a surround és a surround back csatornákon.

   A 25 mm-es alumínium/magnézium magassugárzók egy speciális, Poron memóriahabból készült fogadópanellel csatlakoznak a hangfalhoz. Ez a technológia a Focal legendás Utopia hangfalcsaládjából került át a Chora hangfalaiba. A fogadópanel különleges anyaga és formája jelentősen csillapítja az esetleges torzításokat a 2000 Hz és 3000 Hz közötti sávban, amely az emberi hallás egy kifejezetten magas érzékenységű tartománya. A magassugárzók inverz dóm kialakítása csökkenti a magas hangok fókuszáltságát, egy rendkívül diffúz lesugárzást biztosítva a magas tartományokban, ezáltal az árkategóriában egyedülállóan pontos hangszínpadot alkotva.

   A 16,5 cm-es Slatefiber mélyközépsugárzók domborítják ki leginkább az új technológia előnyeit, rendkívül levegős és pontos középtartományt garantálva.

   A legújabb Slatefiber technológia

   A Focal Chora Surround hangfala önmagában képes megjeleníteni a gyártó teljes pályaívét. Megjelenik benne a gyártó első lényeges önálló fejlesztése, az invert dóm magas sugárzó, és az ennek továbbfejlesztésére használt alumínium/magnézium ötvözet. A legújabb Slatefiber technológia, pedig méltó stációja a Focal fejlesztéseinek. A Slatefiber technológiában megjelenő környezettudatosságban a Focal elegáns állásfoglalása testesül meg – korunk egyik legégetőbb problémája kapcsán.

   A hangfal a gyártó által mellékelt konzol segítségével könnyedén a falra helyezhető. A formaterv sajátosan ötvözi a hagyományos és modern elemeket, ennek köszönhetően úgy tud belesimulni bármilyen enteriőrbe, hogy azért megakadjon rajta a tekintet.


   Főbb jellemzők:

   Kivitel: 2 utas zárt surround hangsugárzó
   Elérhető színek: fekete

   Hangszórókészlet:

   • Mélyközép tartomány : 1 db 16,5 cm-s Slatefiber hangszóró
   • Magas tartomány: 1 db 25 mm-es TNF alumínium- magnézium hangszóró
   Érzékenység (2,83 V / 1 m): 89 dB
   Frekvencia átvitel (±3 dB): 80 Hz – 28 kHz
   Mély frekvencia pont (-6 dB): 67 Hz
   Névleges impedancia: 8 Ω
   Minimális impedancia: 4,5 Ω
   Ajánlott erősítő teljesítmény: 25 W / 100 W
   Keresztváltási frekvencia: 3000 Hz
   Tartozékok: Fali konzol

   Méretek:

   • magasság: 44,1 cm
   • szélesség: 32 cm
   • mélység: 10 cm
   Nettó súly (hangszóró ráccsal): 5,45 kg

   Csomagolt méretek:

   • magasság: 56 cm
   • szélesség: 47 cm
   • mélység: 18 cm
   Csomagolt súly: 7,1 kg
   FOCAL
   CHORASURROUNDBLACK
   3544058691393

   100 mm
   445 mm
   320 mm

   5 kg

   Adatlap

   Garancia
   24 hónap

   Mutass többet

   10 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: