Ez az oldal cookie-kat használ. Tudjon meg többet. A cookie-k tárolási és hozzáférési körülményeit a böngésző beállításaiban határozhatja meg.

   Állványra / polcra helyezhető hangsugárzó RAPTOR 3

   WILSON

   59 995,00 Ft

   Darabár

   Adóval együtt

   Ártörténet

   Szín
   Mennyiség

   Elérhető

   Minimális rendelési egység a termékből: 2.

   Figyelem: A szállítmány várható kiszállítási idő kb. 1-5 munkanap.

    

   Akár 5 év garancia ingyen!

    

   Akár ingyenes kiszállítás!

    

   45 napos ellállási lehetőség

   A Wilson Raptor 3 polcra helyezhető hangsugárzó modern kivitelű külsővel, kompakt méretekkel és részletes, precíz hanggal rendelkezik. Egy olyan hangdobozt alkotott meg a Wilson, amelyet a legigényesebb felhasználók szükségleteit szem előtt tartva terveztek meg. Különösen nagy figyelmet érdemel a hangsugárzó esztétikus megjelenése is.


   A Raptor 3 polc hangsugárzó egyszerre elegáns és kiváló hangminőséget képvisel. A modern, visszafogott, minimalista belső terekbe is kiválóan képes beilleszkedni, így elhelyezése biztosan nem jelenthet problémát semmilyen helyiségben sem. Említésre méltó még az is, hogy fekete és fehér színváltozatok közül is választhatunk, ami megkönnyíti a szoba dizájnjának és színösszeállításának megfelelő hangszóró kivitel kiválasztását.


   A Wilson Raptor 3 polc hangsugárzó lenyűgöző paraméterekkel büszkélkedhet, amelyeknek köszönhetően a lehető legjobb hangminőségben képes megszólaltatni kedvenc zenéinket. A Raptor 3 polc hangsugárzók Hi-Fi rendszerünkhöz vagy házimozi rendszerünkhöz is csatlakoztathatóak. Csak is egyéni igényeinken és preferenciáinkon múlik, hogy mit szeretnénk velük megvalósítani otthonunkban. A Wilson Raptor 3 hangsugárzó dobozának kialakítása olyan, hogy minden kellemetlen zavart és rezgést képes kiküszöbölni, így biztos, hogy tiszta és akkurátus hangot élvezhetünk nagyszerű térleképezéssel.


   Fontos kiemelni a hangszóró tervezése során felhasznált innovatív technológiákat és a kiemelkedő basszushang prezentációs képességeket is, aminek köszönhetően az alacsonyabb frekvenciájú hangok rendkívül részletgazdagon szólalnak meg és kellemes élményt nyújtanak a hallgató számára. 


   Ugyanezeknek a technológiáknak köszönhető az is, hogy a hangszóró által nyújtott hang torzításoktól és egyéb zavaró hangoktól mentes lesz annak használata során. Tökéletesen tiszta hangjával az egész szobát betölti, amivel felejthetetlen élményt szerez Önnek és a többi hallgatónak. Legyen szó akár tévézésről vagy zenehallgatásról, mindig nagy örömöt és kellemes élményt fog okozni a Wilson Raptor 3 polc hangszóró pár, ráadásul mindezt rendkívül kedvező áron teszi.


   Műszaki adatok:

   • Frekvencia menet (± 3 dB): 50 Hz – 20 kHz
   • Érzékenység (2,83 V / 1 m): 88 dB
   • Impedancia: 4-8 Ohm
   • Maximális hangnyomás (SPL): 108 dB
   • Ajánlott erősítő teljesítmény: 25-125 W
   • Keresztváltási frekvencia: 2 600 Hz
   • Magassugárzó: 1" (25 mm) textil dóm
   • Mély-közép sugárzó: 6,5”
   • Ház típusa: Bassz-reflex
   • Hangszóró terminálok: Banándugó és szorító csavaros lehetőség

   WILSON
   RAPTOR3BLACK
   5903402873058

   195 mm
   320 mm
   262 mm

   6 kg

   Adatlap

   Garancia
   24 hónap
   Garancia Meghosszabbítása
   60 hónap

   Mutass többet

   A többi vásalró megrendelte a következőket is:

   10 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: