Wilson CLASSIC Állványra / polcra helyezhető hangsugárzó
      Wilson CLASSIC Állványra / polcra helyezhető hangsugárzó
      Wilson CLASSIC Állványra / polcra helyezhető hangsugárzó
      Wilson CLASSIC Állványra / polcra helyezhető hangsugárzó
      Wilson CLASSIC Állványra / polcra helyezhető hangsugárzó

      Wilson CLASSIC Állványra / polcra helyezhető hangsugárzó

      279 990,00 Ft /pár

      139 995,00 Ft Darabár

      Adóval együtt
      A szállítmány várható kiszállítási idő kb. 1-5 munkanap.
      Szín :
      Mennyiség

      Utolsó tételek a raktáron

      A Wilson Classic tökéletesen illeszkedik a kortárs trendekhez, az 1960-as és 1970-es évek legjobb akusztikus dizájnjaiból merítve. Ez nem csak divat és nosztalgia; ez a visszatérés a bevált elvekhez, amelyek a masszív, széles falú ház térfogat, a hatékony, nagyméretű meghajtók és a hagyományos crossover kialakítás.

      Fontos információ: A szállítmány várható kiszállítási idő kb. 1-5 munkanap.

      Figyelem. A termék kirakatból származhat.

      • Akár 5 év garancia ingyen!Akár 5 év garancia ingyen!
      • Akár ingyenes kiszállítás!Akár ingyenes kiszállítás!
      • 45 napos ellállási lehetőség45 napos ellállási lehetőség

      A Wilson Classic egy klasszikus 3 utas tervezés, nagyméretű dobozzal rendelkező könyvespolc hangsugárzó. Ebben a kialakításban a nagyobb szélességű doboz segít nagyobb hangerőt nyújtani a közép- és magas frekvenciáknak, ami sokkal jobb hangzásbeli egyensúlyt biztosít. Az 1 hüvelykes textil dómos magassugárzó egy nagy, dedikált előlapon helyezkedik el, amelyen a márka jellegzetes logója látható, stilizált sárgaréz "W" betűvel. A középsugárzó egy 5½ hüvelykes (130 mm) kialakítású, kevlár membránnal és merev, rezonanciamentes öntött alumínium kosárszerkezettel. A mélysugárzó egység a modern szabványok szerint nagy, 200 mm-es (8 hüvelykes) kivitelű, szintén alumíniumból kosárral, kevlár membránnal. A doboz hátulján két, pontosan beállított átmérőjű és mélységű Dual Bass Reflex nyílás található. Ez a megoldás a hangfalak olyan elhelyezését javasolja, hogy a hangfal hátsó fala és a szoba fala közötti távolság legalább 50 cm legyen. A hátsó panelen aranyozott, dupla csavaros terminálok találhatók, kényelmes, nagy anyákkal. Ez a megoldás lehetővé teszi a kétvezetékes csatlakoztatást.

      A hangfaldoboz vastag MDF-ből készült, és kiváló minőségű, világos textúrájú vinyl furnérral van bevonva. Két színű kivitelben kapható: hagyományos, fekete Black Ash a fekete tölgyfa szerkezetével és egyedi karakterű Tobacco, amely tökéletesen utánozza a szárított dohánylevelek színét és szerkezetét - nemes barna, finom csíkokkal, amelyek a régi arany színébe hajlanak. A hátlap közepén található különleges, sárgaréz színű, Wilson logóval ellátott névtábla, mely a retró stílus plusz elemét adja a dizájnnak. A hangszóró teljes elülső részét egy fekete, akusztikailag semleges, mágnesesen rögzített, kellemes, lágy tapintású előlap fedi. A Wilson Classic a hangsugárzók tervezésének története előtt tiszteleg, de a modern anyagok és technológiák jelentősen továbbfejlesztett képességeivel. A basszus mély és jól elhelyezett, a középtartomány nyitott és tiszta, rengeteg dinamikával, hogy bármelyik dalt életre keltse. A hangfaldoboz nagyobb, mint a mai könyvespolc hangfalaké, és a basszushangokat olyan könnyed módon erősíti, amelyet azok a felhasználók fognak értékelni, akik kiváló, időtálló teljesítményre vágynak, függetlenül attól, hogy milyen típusú zenét hallgatnak..

      A Wilson Classic számára egy külön Classic állványt hoztunk létre, amely masszív MDF-konstrukcióból készült, de ellenállhatatlanul emlékeztet az elmúlt évtizedek ipari fémállványaira. Tökéletes, elválaszthatatlan elemek, amelyek nemcsak audiofil hangulatot kölcsönöznek, hanem egyúttal úgy pozícionálják a hangsugárzókat, hogy az előttük ülő hallgatók számára ideális zenehallgatást biztosítsanak. A külön kínált Classic Stand univerzális fekete színben kapható. A felületet a kalapácslakk festékre emlékeztető textúrájú furnérral vonják be, ami azt a látszatot kelti, mintha acélból készült volna. Egy biztos, a Wilson Classic egy olyan dizájn, amely mellett nehéz közömbösen elmenni. Remek ellenpontja a nappali környezetnek, ahol a felhasználók nem félnek bemutatni a szemük fényét és zenei szenvedélyeik forrását jelentő berendezéseket.

      • felépítés: Dual Bass Reflex
      • frekvenciaválasz [+/- 3] dB [Hz]: 40-20,000 Hz
      • hatékonyság [2,83 V/1 ml [dB]: 88 dB
      • impedancia: 4-8 ohm
      • maximális SPL [dB]: 108 dB
      • ajánlott erősítő teljesítmény: 50-220 W
      • átviteli frekvencia [Hz]: 600 Hz / 2,800 Hz
      • magas hangszóró: 1" lágy dóm
      • Középsugárzó: 5½" Kevlar® kónusz
      • Woofer: 8" kevlár® kónusz
      • Hangszórócsatlakozók: aranyozott, kétvezetékes
      • méretek: 295 x 570 x 356 mm
      • nettó tömeg: 16.50 kg
      • minimum rendelhető mennyiség: 2 db

      WILSON
      WILSON CLASSIC TOBACCO
      2024-05-27

      Data sheet

      Garancia
      24 hónap
      Garancia Meghosszabbítása
      120 hónap

      Specific References

      ean13
      5902602873097
      Mutass többet

      Nézze meg ezt is