DLP projektor GT1080e
   DLP projektor GT1080e
   DLP projektor GT1080e
   DLP projektor GT1080e
   DLP projektor GT1080e

   DLP projektor GT1080e

   329 990,00 Ft
   Adóval együtt
   Szín :
   Mennyiség

   Kérhető

   Ez a fényes és sokoldalú hordozható projektor az alacsony késleltetési bemenetnek köszönhetően ideális játékhoz, élő sportközvetítésekhez és otthoni szórakoztatáshoz a nap bármely szakában. Még egy hordtáska is jár hozzá, így elviheti egy barátjához, egy mérkőzésre, mozi estére vagy játékmaratonra, és nagy képernyőt hozhat létre bármilyen síkfelületen.

   • Akár 5 év garancia ingyen!Akár 5 év garancia ingyen!
   • Akár ingyenes kiszállítás!Akár ingyenes kiszállítás!
   • 45 napos ellállási lehetőség45 napos ellállási lehetőség

   Kényelmesen kivetít egy 100"-os képet alig több mint egy méter távolságból

   Helyezze a GT1080e-t egy dohányzóasztalra, és kényelmesen kivetíthet egy lenyűgöző 100" Full HD 1080p képet alig több mint egy méter távolságra egy síkfelülettől vagy vetítővászontól.  A beépített hangszóró kiváló hangzást biztosít, a két HDMI bemenet pedig egyszerű beállítást tesz lehetővé.

   Csatlakoztathat laptopot, asztali számítógépet, Blu-ray lejátszót, médiastreamert vagy játékkonzolt. A készüléket akár intelligens projektorrá is alakíthatja, ha HDMI-n keresztül csatlakoztat olyan eszközöket, mint a Google Chromecast™, az Amazon Fire TV vagy az Apple TV™, hogy otthonában kényelmesen játszhasson játékokat, streamelhessen videókat és jeleníthessen meg fényképeket a nagyképernyőn. Könnyű és hordozható, így a mellékelt táskában könnyedén magával viheti egy barátjához egy játékra, mozi estére vagy játékmaratonra, hogy nagy képernyőt teremtsen bármilyen síkfelületből.

   A rövid vetítési távolságú objektívvel lenyűgöző, 100" képátlójú képet vetíthet alig több mint egy méter távolságból. Ez lehetővé teszi, hogy a kivetítőt közelebb helyezze a falhoz, csökkentve az árnyékokat a könnyebb prezentációk érdekében.

   Ez a sokoldalú házimozi projektor a nagy fényerő és az élénk színek kombinációjával még jól megvilágított környezetben is valósághű látványt nyújt - tökéletes a tévéműsorok, sport- és filmnézéshez, vagy a családdal, barátokkal való játékhoz a nap bármely szakában.

   Az 1080p felbontás éles, részletes képeket készít a HD-tartalmakból anélkül, hogy csökkentené vagy tömörítené azokat - tökéletes a Blu-ray filmek, a HD TV és a videojátékok megjelenítéséhez.

   Nézzen filmeket, tévéműsorokat és játsszon játékokat lenyűgöző színekkel bármilyen környezetben. Az Optoma projektorok nagy teljesítményt nyújtanak, így bármilyen tartalmat bárhol kivetíthet. Otthoni projektoraink képesek a Rec.709 színskálát - a nemzetközi HDTV-szabványt - tükrözni, hogy garantálják a moziszínek pontos, a rendező szándékainak megfelelő reprodukcióját, illetve a dinamikus kép érdekében telítettebb színeket, így ideálisak játékokhoz és animációs filmekhez.

   Ez a funkció nagyobb képmélységet biztosít a lámpa teljesítményének folyamatos beállításával, az egyes képkockák fényerősségére vonatkozó információk alapján; a lenyűgözően magas kontrasztarány létrehozása érdekében. A világos jelenetek élesen és tisztán jelennek meg, míg a sötét jelenetek mély feketékkel és a fény és árnyék játékával elért kivételes kontraszttal maradnak részletgazdagok.

   Az Optoma projektorok szinte bármilyen 3D-s forrásból származó valódi 3D-s tartalom megjelenítésére képesek, beleértve a Blu-ray 3D lejátszókat, a 3D-s adásokat és a legújabb generációs játékkonzolokat.

    

   Műszaki adatok:

   kijelzőtechnológia: DLP - felbontás: 1080p Full HD (1920x1080)

   fényerő: 3000 lumen - kontrasztarány: 25 000:1

   natív képernyőarány: 16:9 - vetítési arány - kompatibilis: 4:3

   Keystone korrekció - függőleges: +/-40°

   vízszintes pásztázási sebesség: 15.375 ~ 91.146Khz - függőleges pásztázási sebesség: 24 ~ 85 (120 3D esetén) Hz

   Egyenletesség: 80% - Képernyőméret: 1.15m ~ 7.62m (45.3" ~ 300") átlós

   Fényforrás: lámpák - Lámpa teljesítménye: 190

   Lámpa élettartama (óra): 5000 (fényes), 6500 (dinamikus), 6000 (Eco)

   vetítési arány: 0,49:1 - megjelenítési távolság: 0.5m - 3.35m

   Nagyítás típusa: Rögzített - gyújtótávolság (mm): 7.42 - beépített offset: 116%

   bemeneti portok: 1 x Támogatja a HDMI 1.4a 3D + MHL, 1 x Támogatja a HDMI 1.4a 3D-t

   kimeneti portok: 1 x Audio 3,5 mm

   OPTOMA
   GT1080E

   Data sheet

   Garancia
   24 hónap

   Specific References

   Mutass többet