QED

25 termék

QED

Aktív szűrés

QED

Az Egyesült Királyságban székhellyel rendelkező QED márka évek óta gyárt kiváló minőségű, többek között audioeszközökhöz szánt kábeleket, és mára egész Európában az egyik díjnyertes piacvezetőnek számít a kínálatukban. Kínálatában többek között HDMI kábelek, XLR kábelek, optikai kábelek, digitális koaxiális kábelek, adatátvitelre szánt kábelek, köztük USB kábelek is szerepelnek, így ha kiváló minőségű audiokábeleket keres, nézze meg most a QED által kifejlesztett összes elérhető modellt, amelyek elérhetőek Audio Forum - Denon bemutatótermünkben!

Csúcsminőség 1973 óta

A QED cég kezdetei 1973-ra nyúlnak vissza - már akkoriban is magas színvonalú, a kiemelkedő minőséget és megbízhatóságot értékelő, legigényesebb felhasználóknak szánt kábelek készítésével foglalkozott.

A QED egyik legnépszerűbb audiokábele 1976-ban került forgalomba - akkoriban ez számított az első speciális hangszórókábelnek, amely érezhetően demonstrálta, hogy a megfelelő kábelezés kiválasztása megváltoztathatja a hangminőséget.

Azóta a QED a high-end zene szerelmeseinek szánt különféle kábelek tervezésére és gyártására specializálódott, a legmodernebb számítógépes tervezési technológiákat, gondosan kiválasztott anyagokat és a legapróbb részletekig menő finomítást alkalmazva a legmagasabb minőségű hangzás érdekében.

Kábelek széles választéka

Ma a QED márka széles kábelválasztékkal rendelkezik az audio- és nem audioipar számára, hogy tökéletes kapcsolatot teremtsen a komponensek között - a nem megfelelő berendezésekkel előforduló interferencia és torzítás nélkül. 

A vállalat kínálatában megtalálhatóak többek között a QED dedikált audiokábelei mélynyomókhoz, koaxiális kábelek, 3,5 mm-es sztereó kábelek, Toslink kábelek, XLR kábelek, optikai kábelek, tápkábelek, HDMI kábelek, hogy csak néhány kiválasztott modellt említsünk, így ezek egyaránt használhatók hangszórókábelként és más típusú berendezésekhez, például TV-khez, játékkonzolokhoz, zenelejátszókhoz, táblagépekhez, okostelefonokhoz, fejhallgatókhoz és Blu-Ray lejátszókhoz.

A QED kínálatában található kábelek széles választéka azt jelenti, hogy egyedileg az Ön igényeihez és felhasználási helyéhez igazíthatók, beleértve a hangszórórendszer és a mélynyomó összekapcsolását vagy a házimozi rendszer összekapcsolását.

A legjobb teljesítmény megfizethető áron

Ami a QED audiokábeleket jellemzi, az a megfizethető árakkal kombinált nagy teljesítményük, így ez a fajta berendezés nem jár magas beszerzési költségekkel, és ideális minden felhasználó számára, legyen szó akár olcsó, akár nagy felbontású audiorendszerekről.

A gyártó több sorozatban is kínálja kábeleit, így azok tulajdonságait és felhasználási területét tekintve az Ön igényeihez igazíthatja, ugyanakkor nem terheli meg a költségvetését, így függetlenül attól, hogy milyen eszközhöz szeretné csatlakoztatni a QED kábeleket, otthon vagy útközben, azok optimális audio/video csatlakozási lehetőséget biztosítanak.

Gondosan kiválasztott anyagok

A QED kábelek gyártása során fejlett anyagokat használnak, amelyeket a márka tervezői gondosan kiválasztottak, hogy mind a kiváló teljesítmény és a csatlakozási megbízhatóság, mind pedig az esztétikus megjelenés elérése érdekében.

A QED kábeleket többek között a rugalmas PVC köpenyek használata különbözteti meg, amelyek a külső tényezőkkel szemben is rendkívül ellenállóak, így hosszú élettartamot biztosítanak, valamint a gondosan kiválasztott kábelkötegek használata, amelyek lehetővé teszik a jeláramlás maximális gördülékenységét és megakadályozzák a szinkronizációs hibák megjelenését, valamint garantálják a jitter alacsony szintjét, azaz az interferenciát okozó rezgést.

A QED márkájú kábelek kiválasztott típusai 24 karátos aranyozott csatlakozókkal és dugókkal is rendelkeznek a hosszú élettartamú, zajmentes kapcsolat érdekében, és 99,99%-ban oxigénmentes rézből készült vezetőket használnak a megbízható jelátvitel érdekében az eszközök között.

Különböző hosszúságú kábelek közül választhat

A különböző felhasználók igényeinek megfelelően a QED márka többféle hosszúságú kábelt kínál, amelyek közül választhat, így mind a közel egymáshoz álló, mind a hosszabb kapcsolatot igénylő készülékekhez alkalmazkodhat.

Ha szeretnél QED audiokábelt rendelni, nézd meg most a kínálatunkban elérhető összes modellt, hogy kiválaszthasd az igényeidnek teljesen megfelelőt, ha pedig gondot okoz az igényeidnek való megfelelés, a Denon - Audio Forum Storesban bármikor készséggel segítünk a választásban!