Denon PMA-A110 Sztereó integrált Ultra High Current erősítő
      Denon PMA-A110 Sztereó integrált Ultra High Current erősítő
      Denon PMA-A110 Sztereó integrált Ultra High Current erősítő
      Denon PMA-A110 Sztereó integrált Ultra High Current erősítő
      Denon PMA-A110 Sztereó integrált Ultra High Current erősítő
      Denon PMA-A110 Sztereó integrált Ultra High Current erősítő
      Denon PMA-A110 Sztereó integrált Ultra High Current erősítő
      Denon PMA-A110 Sztereó integrált Ultra High Current erősítő
      Denon PMA-A110 Sztereó integrált Ultra High Current erősítő
      Denon PMA-A110 Sztereó integrált Ultra High Current erősítő

      Denon PMA-A110 Sztereó integrált Ultra High Current erősítő

      1 599 990,00 Ft
      Adóval együtt
      Szín :
      Mennyiség

      Kérhető

      24.05.2024

      Rendelje meg most, amint elérhető lesz a termék értesítjük Önt és teljesítjük a megrendelést!

      A PMA-A110 integrált erősítő 160 W teljesítményt nyújt csatornánként. Könnyen csatlakoztathat, mind analóg, mind digitális forrást, vagy a lemezjátszóját a beépített phono előerősítőre. Hallgassa a kedvenc nagyfelbontású audio tartalmait a legmagasabb audio felbontásban a Quad 384-kHz/32-bit DAC szekción keresztül. A DCD-A110-el tökéletes párban a PMA-A110 integrált erősítőt azért tervezték, hogy kiterjessze a zenéről alkotott elképzelését.

      • Akár 5 év garancia ingyen!Akár 5 év garancia ingyen!
      • Akár ingyenes kiszállítás!Akár ingyenes kiszállítás!
      • 14 napos ellállási lehetőség14 napos ellállási lehetőség

      A kiváló hangminőség meghatározása 1910-től:

      A Denon büszkén indítja el a limitált kiadású, Anniversary széria ezüst grafit zászlóshajóját a PMA-A110 integrált erősítőt.

      A 110. évfordulónk alkalmából négy limitált kiadású jubileumi modellt mutatunk be, amelyek a Denon legjobbjait képviselik napjainkban. Büszkén mutatjuk be AV-erősítőnket, integrált erősítőnket, SACD-lejátszónkat és MC gramofonkazettánkat. Valamennyi komponens a Denon Shirakawa Audio Worksben készül a japán Shirakawában. Köszönjük szenvedélyét, amely továbbra is arra ösztönöz minket, hogy tovább javítsuk hangzásunkat.

      "A Denon PMA-A110 a legjobb választás azoknak a hallgatóknak, akik álmaik 2 csatornás Hi-Fi rendszerét szeretnék létrehozni. A PMA-A110 integrált erősítőt a Denon szabadalmaztatott Advanced Ultra High Current (UHC) erősítő szekciója hajtja, amely csatornánként 160 W teljesítményt nyújt.

      Könnyedén csatlakoztathat analóg és digitális forrásokat, vagy csatlakoztathatja a lemezjátszót a beépített phonoerősítőhöz. Hallgassa meg kedvenc Hi-Res audiotartalmait a 384 kHz/32 bites Quad DAC szekciónak köszönhetően a legmagasabb hangfelbontással. A PMA-A110 integrált erősítő tökéletesen illeszkedik a DCD-A110 készülékhez, így a zene tökéletes hangzást biztosít.

      Csatornánként 160W teljesítmény:

      Maximális teljesítmény a kedvenc hangsugárzói meghajtásához.

      Megbízható hírnév:

      A Denon vezető mérnökének aláírásával egy Eredetiség igazolást, valamint egy 5-éves garanciát tartalmaz.

      Erősítő rész 7. generációs, fejlett, ultra-nagyáramú MOS egyszeres kivetítő rendszer

      A PMA-A110 erősítő egy új generációs, fejlett UHC (Ultra High Current)-MOS egyvégű Push-Pull erősítő szekciót használ, amely a kétfokozatú erősítő áramkörrel együtt lehetővé teszi, hogy az erősítő szinte bármilyen konfigurációjú hangszórókat meghajt, a jobb hangminőség érdekében. A lejátszott zene finom részletei és az alacsony frekvenciájú hangzás erőssége közötti tökéletes egyensúly elérése érdekében a PMA-A110 egyetlen push-pull konfigurációban erőteljes kimenetet képes biztosítani, hogy a legigényesebb hangszórókat is meghajtja, és kiváló kimeneti linearitást biztosít.

      Pontos elektromos vezérlés

      A PMA-A110 erősítő elektromos vezérlőket tartalmaz a hangerő, az egyensúly és a hangszín szabályozására, miközben megtartja a vezérlők analóg érzetét. A fejlett technika egy analóg hangerőszabályzó érzetét adja, miközben az MCU méri a gomb helyzetét, és átalakítja azt egy digitális fő hangerőszabályzóvá. Ez az egyedülálló mechanizmus a mesterhangerő simább és lineárisabb szabályozását biztosítja, mivel az analóg hangerőszabályzó görbéje a digitális világban kerül beállításra. Ugyanezt a technológiát használják az egyensúly és a hangszín beállítására is.

      Kiváló minőségű AUDIO komponensek

      "A Denon mérnökei gondosan megtervezték a PMA-A110 erősítő áramköreit, hogy akár 100 kHz-es frekvenciaátvitelt is biztosítsanak. A hangerőszabályozó áramkör elnyomja az erősítő zaját és biztosítja a magas hangfelbontást. A PMA-A110 a Hi-Res hangforrások széles, dinamikus tartományát támogatja hangszínszabályozással és nagy teljesítménykezeléssel. Emellett a Burr Brown PCM1795 chip-alapú négyes DAC négyes konfigurációs módban működik a dinamikus, kiváló minőségű hangzás érdekében. Minden csatornán két PCM1795 chip található, amelyek különböző üzemmódban működnek a maximális pontosság és a legjobb jel-zaj arány érdekében.

      USB-DAC 11,2 MHZ DSD és 384 KHZ/32 BIT PCM támogatással

      A digitális áramkörök pontos szinkronizálásához a PMA-A110 egy USB-DAC bemenetet használ a nagy felbontású hanghoz, amely támogatja a Hi-Res bemeneti jeleket akár 11,2 MHz DSD és 384 kHz/32 bites PCM-ig. A DAC aprólékos kialakítása elnyomja a jittert és optimális pontosságot biztosít a digitális-analóg konverzióban. Emellett a DSD átviteli módszerek támogatják a Wasapi, az ASIO lejátszást és a DSD audio over PCM kereteken (DoP) keresztül történő átvitelt. A PMA-A110 ugyanazt a 384 kHz/32 bites, DSD formátumot támogató prémium DAC-ot használja, amelyet a DCD-A110-ben is használtak a konzisztens, tiszta és kiváló minőségű hangzás érdekében.

      Fő DAC órajel

      A digitális áramkörök és a négy DAC pontos szinkronizálása érdekében a PMA-A110 master clock kialakítása alacsony zajszintű kettős oszcillátort használ, amely a master clock-ot a DAC-ok mellé helyezi, elnyomva a jittert és biztosítva az optimális konverziós pontosságot. Emellett a digitális audiólánc maximális potenciáljának biztosításához elengedhetetlen az óra minősége, amely a félvezető működésének referenciapontjává válik. A PMA-A110 olyan órajel-oszcillátort használ, amely jelentősen csökkenti a frekvenciadriftet okozó fáziszajt. A PMA-A110 két órajel-oszcillátorral is rendelkezik, egyet-egyet minden mintavételi frekvenciához (44,1 kHz és 48 kHz), amelyek képesek a frekvenciák között váltani, így teljesen kiküszöbölve a jittert.

      Digitális leválasztó és PURE ANALOG üzemmód

      Az analóg és a digitális világ legjobb tulajdonságait egyesítve a PMA-A110 gyors digitális leválasztó áramkörrel rendelkezik a két rész között, hogy elkerülje a digitális világból származó interferenciát az analóg tartományban. A PMA-A110 három független tápegységgel is rendelkezik, hogy biztosítsa az egyes szekciók teljes elszigeteltségét és elkerülje az interferenciát. Amikor a PMA-A110 tiszta analóg üzemmódba van állítva, minden digitális áramkör ki van kapcsolva, hogy biztosítsa az analóg bemeneti jel teljesen tiszta reprodukcióját. "Pure Analog" üzemmódban a fluoreszkáló kijelző is kikapcsol, így a PMA-A110 tisztán analóg erősítőként működik (az USB-B, koaxiális és optikai digitális bemenetek "Pure Analog" üzemmódban ki vannak kapcsolva), és kiküszöböl minden olyan elektromos interferenciát, amely hátrányosan befolyásolhatja a hallgatási élményt.

      Megbízható étkeztetés

      A PMA-A110 két transzformátorát ellentétes irányban szerelték fel, egy szivárgáscsökkentő (LC) szerelési rendszerrel, hogy kiküszöböljék a mágneses fluxus kölcsönös hatását, amely a zaj forrása, és amely a transzformátorokból ered. Az egyenirányító új, speciálisan tervezett, nagy teljesítményű, Denon márkájú, nagy kapacitású elektrolitkondenzátorokat használ, az egyenirányító áramkör pedig alacsony veszteségű, alacsony zajszintű és gyors Schottk's Barrier diódákat. Ez biztosítja a megfelelő tiszta áramellátást. Az egyszerű és megbízható áramköri konfiguráció érdekében a diódablokk és a blokkkondenzátor közötti csomópontot megszüntették, így az áramút a tápegységtől a teljesítményerősítőig jelentősen lerövidül. A tápvezetékben extra vastag OFC vezetékanyagot használtak az impedancia csökkentése érdekében.

      A PMA-A110 erősítő a Denon legújabb Ultra AL32 analóg feldolgozási technológiájával rendelkezik. "Az Ultra AL32 feldolgozás adatinterpolációs algoritmusokat használ, és támogatja a nagy felbontású 192 kHz/24 bites PCM bemeneti jeleket. Ezek az algoritmusok reprodukálják a nagy mennyiségű adatban a pontokat megelőző és követő pontokat, hogy az eredeti jelhez közeli, sima hullámformát hozzanak létre. Ezek az algoritmusok növelik az eredeti tartalom sávszélességét, kisimítják a hullámformát és javítják a hangvisszaadást. "Az Ultra AL32 feldolgozás megduplázza a feldolgozási sávszélességet az előző generáció 384 kHz/32 bites felskálázásához képest 1512 MHz-re. A digitális felvétel során elveszett adatok pontos helyreállítása révén a rekonstruált hang részletesebb, torzításmentes, pontosan lokalizált, mélyben kifejezőbb és tökéletesen megegyezik az eredeti hanggal.

      Főbb jellemzők:

      • nagyszerű hangzás 1910 óta "A Denon büszkén mutatja be a Denon Anniversary Series integrált erősítő zászlóshajóját, a PMA-A110-et ezüst grafit limitált kiadásban.
      • Minden Denon erősítő egyedi hangkarakterrel rendelkezik, ezt a modellt pedig a Denon audioművészei kifejezetten a mérföldkőnek számító évfordulónk megünneplésére hangolták.
      • Csatornánként 160 watt: maximális teljesítmény kedvenc hangszóróinak meghajtásához.
      • Bizalom és hírnév: a Denon vezető mérnöke által aláírt eredetiségigazolás és 5 év prémium minőségi garancia.
      • 7. generációs, fejlett, ultra-nagyáramú (UHC)-MOS egyvégű erősítő szekció Schottky-korlát diódákkal: élvezze a széles frekvenciatartományt - a mély mély mélyektől a részletgazdag magasakig - és hallja kedvenc zenéinek minden részletét.
      • Hátsó USB-B bemenet további audioformátumokhoz: "Hi-Res audio lejátszás akár 384 kHz/32 bites és 11,2 MHz-es DSD-ig.

      • Négy DAC-konfiguráció a nagyobb teljesítményért: Élvezze a jobb jel-zaj arányt és a hallható teljesítményt, köszönhetően a négy DAC párhuzamos konfigurációban lévő kimeneti áramának, amely négyszerese az egyes csatornák kimeneti áramának. Tapasztalja meg a nagyszerű Hi-Res hangzást, és élvezze kedvenc zeneszámait a legmagasabb hangminőségben.
      • Ultra AL32 feldolgozás a még simább hangzásért: Az Ultra AL32 feldolgozás egy egyedülálló funkció, amely adatvisszaállító algoritmussal rendelkezik a nagy bitsebességű és nagy mintavételezési frekvenciájú kimenethez. Akár 1536 MHz-es frekvenciákat is támogat.
      • Tiszta analóg hanglejátszás: Állítsa a PMA-A110-et analóg üzemmódba, és élvezze a zenét digitális interferencia nélkül.
      • Nagy teljesítményű Phono MM és MC erősítő: csatlakoztassa lemezjátszóját, és élvezze a bakelitlemezeket.
      • Rázkódásálló, közvetlen mechanikus földelt kialakítás: hallgasson zenét kifogástalan részletességgel és minőségben, a hallgatási környezettől függetlenül.
      • Kifinomult erősítő kialakítás rövid jelútvonalakkal: Hallgasson tiszta és ragyogó hangzást a Source Direct funkcióval, amely a legrövidebb jelutat biztosítja.
      • Kettős transzformátor külön tekercsekkel a hang- és vezérlőáramkörökhöz: Megszünteti az interferenciát és optimalizálja a hangminőséget nagyobb teljesítményszinteken.
      • TV Auto Standby: Egyszerűen csatlakoztassa tévéjét a PMA-A110-hez a koaxiális vagy optikai bemeneten keresztül, és állítsa be a "TV-Auto-Play" funkciót, hogy automatikusan váltson a zenéről a filmekre.

      DENON
      PMAA110GSE2
      2024-05-24

      Data sheet

      Garancia
      24 hónap
      Garancia Meghosszabbítása
      36 hónap

      Specific References

      ean13
      4951035073926
      Mutass többet