• Csomag
  Aktív sztereó rendszer : RUBICON 6 C + HUB & BluOS
  Aktív sztereó rendszer : RUBICON 6 C + HUB & BluOS
  Aktív sztereó rendszer : RUBICON 6 C + HUB & BluOS
  Aktív sztereó rendszer : RUBICON 6 C + HUB & BluOS
  Aktív sztereó rendszer : RUBICON 6 C + HUB & BluOS
  Aktív sztereó rendszer : RUBICON 6 C + HUB & BluOS
  Aktív sztereó rendszer : RUBICON 6 C + HUB & BluOS
  Aktív sztereó rendszer : RUBICON 6 C + HUB & BluOS
  Aktív sztereó rendszer : RUBICON 6 C + HUB & BluOS
  Aktív sztereó rendszer : RUBICON 6 C + HUB & BluOS
  Aktív sztereó rendszer : RUBICON 6 C + HUB & BluOS

  Aktív sztereó rendszer : RUBICON 6 C + HUB & BluOS

  2 906 973,00 Ft
  3 229 970,00 Ft
  Adóval együtt
  Megtakarítás 10%

  Ártörténet

  Az előző 30 nap legalacsonyabb ára

  A szállítmány várható kiszállítási idő kb. 1-5 munkanap.

  Válasszon színt a szettben

  Hub SOUND HUB

  Szín

  Floorstanding Active Speaker RUBICON 6 C

  Szín

  Figyelem: A szállítmány várható kiszállítási idő kb. 1-5 munkanap.

  • Akár 5 év garancia ingyen!Akár 5 év garancia ingyen!
  • Akár ingyenes kiszállítás!Akár ingyenes kiszállítás!
  • 45 napos ellállási lehetőség45 napos ellállási lehetőség

  Hub SOUND HUB
  Hub SOUND HUB
  Hub SOUND HUB
  Hub SOUND HUB
  Hub SOUND HUB
  Hub SOUND HUB Hub SOUND HUB Hub SOUND HUB Hub SOUND HUB

  Szín
  x 2

  Floorstanding Active Speaker RUBICON 6 C
  Floorstanding Active Speaker RUBICON 6 C
  Floorstanding Active Speaker RUBICON 6 C
  Floorstanding Active Speaker RUBICON 6 C Floorstanding Active Speaker RUBICON 6 C

  Szín

  Komponensek

  A DALI Sound Hub a CALLISTO hangszórórendszer központja, amely magas minőségű jelet továbbít a hangszórókba, és képes automatikusan váltogatni több forrás között. A Sound Hub valódi, kompromisszumok nélküli kényelmet biztosít a zene és a filmek szerelmeseinek, akik többet szeretnének egy hagyományos házimozi rendszernél.


  A DALI Sound Hub digitális és analóg bemenetek széles választékát kínálja automatikus forrásérzékeléssel kombinálva. A Sound Hub automatikusan aktiválja a megfelelő bemenetet, amint elkezd zenét lejátszani vagy bekapcsolja a TV-t - így hátradőlhet és élvezheti a nagyszerű hangzást.

  A készülék előlapján található hangerőszabályzó gomb egy LED kijelzőt tartalmaz, amely ötvözi a HiFi hagyományt a modern kényelemmel. A LED-kijelző mutatja az aktuális hangforrást, valamint a hangerőt, és még a kijelző fényereje is beállítható. A Sound Hub tetején található egy fényes kijelző, amely a párosítás során jelzi a CALLISTO hangszórók helyzetét.

  A beállítást egyszerűvé tettük, így Önnek csak a hangerő beállításával kell foglalkoznia, ami többféle megoldást is kínálunk, a Sound Hubon, a mellékelt Bluetooth-távirányítóval, közvetlenül a hangszórók tetejébe épített érintőképernyőkön vagy egy kompatibilis okoseszközön keresztül (márkától függően).

  VEZETÉKNÉLKÜLI AUDIOÁTVÉTEL 

  A Sound Hub vezeték nélküli kapcsolata a hangszórókkal egy rendkívül stabil digitális kapcsolat, amely a helytől és a kapcsolat minőségétől függően a 2,4 GHz-es vagy az 5,8 GHz-es sávban működik. A szabadalmaztatott 30 bites protokoll tömörítetlen I2S hangot továbbít 24 bit 96 kHz-es frekvencián, a fennmaradó biteket a hangerő, a hangszóró azonosító és egyéb vezérlő adatok vezérlésére használja. Mivel kevéssé terhelt sávszélességen működik, és a protokollt kifejezetten hangjelek átvitelére tervezték, a kapcsolat nagyon stabil, nincs adatcsomagvesztés.

  KIMENETEK: mélynyomó LFE kimenet, előerősítő kimenet, vonalszintű RCA kimenet, beépített USB A port 5V 1A kimenetet kínál.

  KIEGÉSZÍTŐ PORTOK

  A DALI Sound Hub egyik leginnovatívabb funkciója valójában rejtve van. A hátlapon található két moduláris bővítőport a lehetőségek világát tárja Ön elé. A nyílt szabványú DALI-csatlakozónak köszönhetően bármilyen audiómodul 100%-ban integrálható a Sound Hub rendszerbe.

  Ez lehetővé teszi a Sound Hub további funkcióinak teljesen zökkenőmentes hozzáadását - lehetővé téve a zenefájlok streamelését, a több szobás funkciókat vagy akár a többcsatornás bővítéseket -, ugyanakkor biztosítja a Sound Hub kompatibilitását a jövőbeli megoldásokkal. Ez az összes csatlakoztatott hangszóróra vonatkozik, lehetővé téve, hogy elkülönítse a gyorsan múló zenelejátszási technológiákat a robusztusabb és időtállóbb hangszórótechnológiától.

  Az első bővítő modulunk lehetővé teszi az integrációt a Bluesound csodálatos BluOS technológiájával - egy nagy felbontású multiroom platformmal. A BluOS-t világ legjobb hangmérnökei fejlesztették ki audiofileknek, hogy az elképzelhető legjobb digitális hangminőséget biztosítsa az egész otthonban. És mivel a BlueSound számos más igényes gyártó hangszóróival kompatibilis, rugalmasságot, kényelmet és választékot, valamint páratlan minőséget biztosít. Ezáltal a CALLISTO vezeték nélküli komponensek családjának természetes kiterjesztése.

  Bemenetek: Bluetooth, két optikai bemenet, RCA koaxiális, analóg (RCA és mini / jack)

   

  Data sheet

  Garancia
  24 hónap

  A DALI RUBICON 6 C tökéletes választás azok számára, akik nagyszerű hangzást teljesen vezeték nélkül szeretnének élvezni. A nagy teljesítményű erősítők (akár 250 W), a farost membránok és a hibrid tweeter kialakításnak (lágy textil dóm és ribbon kombinációja) köszönhetően a hangszórók nagyon tiszta és erőteljes hangzást nyújtanak.


  A jó hangzás szerelmesei közül sokan nagy távolságtartással közelítenek a vezeték nélküli kialakításokhoz. Igaz, hogy a többszobás technológia nagyon népszerű megoldás, de a rendszer szíve, azaz az erősítő és a hangszórók általában analóg módon csatlakoztatva maradnak.

  Ez általában az erősítők teljesítményének és minőségének köszönhető, amelyek rosszabbul szólnak, mint a klasszikus kialakításúak, mivel kompaktnak kell lenniük, hogy elférjenek egy vezeték nélküli hangszekrényben - ritkán látni a piacon olyan sikeres modelleket, amelyek ötvözik a magas hangkultúrát és a megfelelő erősítési szintet.

  A Dali Rubicon C garantáltan meglepi a legigényesebb zenehallgatókat is. A Dali egy olyan vállalat, amely stílusos és jóval az árkategórián felüli hangzással és dizájnnal hódította meg az európai audio piacot.

   A Dali Rubicon 6 C aktív hangsugárzó, amely a hangzás erejével és tisztaságával nyűgöz le. A két, akár 250 W teljesítményű D-osztályú erősítőnek köszönhetően mindig a megfelelő hangnyomásszintet nyújtja a szobában.

  A vezeték nélküli kapcsolatot nagyfokú stabilitás jellemzi, köszönhetően egy speciális belső Dali protokollnak, amely teljesen független más vezeték nélküli hálózatoktól.

  A Dali hangszórók teljesítménye több mint kivételes. Mint a dán cég számos tervezése, ennél a hangszórónál is fából készült membránokat használnak, amelyek nemcsak a hangátvitelt teszik pontosabbá (a merevebb és szabálytalanabb membrán csökkenti a rezonancia valószínűségét), hanem a hangszórók megjelenését is egyedivé teszik.

  A lágy dómos magassugárzót szalaggal kombináló hibrid konstrukció felelős a magas hangok megfelelő reprodukálásáért, ami a hangszínpadot nagy pontossággal és precizitással adja vissza.

  A vezeték nélküli tervezésnél a mérnökök számára a legnehezebb feladat a veszteségmentes, jó minőségű jel fenntartása, valamint a stabil és gyors hangátvitel biztosítása.

  Ez különösen akkor fontos, ha tévéhez csatlakozik - a hang nem maradhat le a kép mögött, ugyanakkor a lehető legjobb minőségűnek kell lennie. A hangminőséggel kapcsolatos stabilitás fenntartásával kapcsolatos problémák az okai annak, hogy a szakemberek korlátozott bizalommal, illetve fenntartással közelítenek a vezeték nélküli kialakításokhoz.

  A Dali Rubicon 6C-ben a mérnököknek sikerült megoldaniuk ezt a problémát a Dali Sound Hub dedikált csatlakozásával (akár 96kHz, 24bit).

  A Dali Sound Hub egy olyan eszköz, amely a Dali hangszórók "parancsnoki központjaként" működik. Stabil és gyors vezeték nélküli kapcsolatot biztosít a Dali Rubicon hangszórókhoz akár 10 m távolságból.

  A kényelmes vezérlésnek és a magas funkcionalitásnak köszönhetően (optikai, SPDiF, RCA, Bluetooth bemenetek) szabadon csatlakoztathatja hangszóróit a TV-hez, telefonhoz vagy hálózati meghajtóhoz.

  Műszaki adatok:

  frekvenciaválasz (±3 dB): 37 - 30 000 Hz
  maximális hangnyomás: 110 dB
  bemeneti érzékenység: 1,250 mV
  RCA bemeneti impedancia: 5 kΩ
  keresztváltási frekvencia: 800 - 2 600 - 14 000 Hz
  keresztváltó elv: hibrid teljesen aktív, 24 bit DSP és passzív analóg
  hibrid szuper-magas frekvenciájú magas hangszóró modul: 1x 17x45 mm
  hibrid szuper magas frekvenciájú magassugárzó modul, membrán típusa: ribbon
  hibrid magassugárzó modul, magas frekvencia: 1x 29 mm
  Hibrid magassugárzó modul, nagyfrekvenciás, membrán típusa: lágy textil dóm
  mély meghajtó: 2x 6½"
  mély meghajtó, membrán típusa: fa szálas kúp
  ház típusa: Bass Reflex
  Bass Reflex hangolási frekvencia: 36,5 Hz
  az erősítő maximális kimeneti teljesítménye: 250 W RMS
  erősítő típusa: diszkrét D osztályú (zárt hurkú, önállóan oszcilláló)
  fedélzeti DAC: Burr Brown PCM1796 (szimmetrikus kimenet)
  Bemenet: ADC-in (RCA)
  vezeték nélküli bemenetek: teljes 24 bit/96 kHz (veszteségelnyomás nélkül)
  maximális digitális felbontás: 24/96 bit/kHz
  ajánlott távolság a faltól: 20 - 180 cm
  maximális energiafogyasztás: 325 W
  energiafogyasztás készenléti üzemmódban: 1,2 W

  Data sheet

  Garancia
  24 hónap
  Garancia Meghosszabbítása
  60 hónap

  A BluOS egy olyan vezeték nélküli ökoszisztéma, amely teljes körű vezérlést biztosít a zenehallgatás módja és helye felett, lehetővé teszi az Ön által választott forrás használatát, valamint lehetőséget ad arra, hogy a zenét több szobára is kiterjessze. Más szóval, a BluOS egyszerűvé és könnyűvé teszi a zenehallgatást.

  Mutass többet