Ez az oldal cookie-kat használ. Tudjon meg többet. A cookie-k tárolási és hozzáférési körülményeit a böngésző beállításaiban határozhatja meg.
 • Szett

Házimozi erősítő sztereó hangfalakkal: AVR-S960H + EXCLUSIVE 8

619 980,00 Ft
549 990,00 Ft69 990,00 Ft megtakarítás
Adóval együtt

Elérhető

Válasszon színt a szettben

Házimozi rádióerősítő 7.2 AVR-S960H

Szín
 • Fekete

Álló hangsugárzó EXCLUSIVE LINE EL-8

Szín
 • Fekete

 

Akár 5 év garancia ingyen!

 

Ingyenes kiszállítás!

 

elállási jogSzín

Komponensek

7.2 csatornás 8K házimozi erősítő objektum alapú 3D hang támogatással, hangvezérléssel és beépített HEOS-szal. A Denon AVR-S960H képes a meglévő HD és 4K tartalmakat 8K-ra felskálázni, hogy akár barátaival, ismerőseivel együtt is megtapasztalhassa a 8K felbontás lenyűgöző hatását. Az AVR-S960H számos új funkciója előnyt nyújt a játékosoknak, ideértve a tűéles 4K/120Hz-es képfelbontást és a változtatható frissítési gyakoriságot (VRR) is, amelyek segítenek csökkenteni és a késést és javítani a képminőséget.


7.2 csatornás 8K házimozi erősítő 3D hanggal, hangvezérléssel és beépített HEOS-szal

Élvezze a kiváló házimozi hangzást a Denon AVR-S960H segítségével, amely csodálatos, többdimenziós térhatású hangélményt nyújt a maga óriási, csatornánkénti 145 W-os teljesítményével. A Denon AVR-S960H támogatja a legújabb objektum alapú, 3D hang formátumokat is, mint például a Dolby Atmos, a Dolby Atmos Height Virtualization Technology, a DTS: X és a DTS Virtual: X. Az AVR-S960H támogatja a legújabb képmegjelenítési technológiákat is, mint például a 8K/60Hz és 4K/120Hz, a Dolby Vision, a HDR10, a HDR10 +, a Dynamic HDR, a HLG, valamint lehetővé teszi a 8K felskálázást és a HDCP 2.3 támogatást minden HDMI bemeneten (6 bemenet / 2 kimenet).


Az előlapon található USB csatlakozó azonnali hang és zene lejátszást kínál az MP3 és a Hi-Res formátumban (WAV, FLAC, ALAC és DSD 2.8/5.6MHz) kódolt felvételek esetében. Streaming-elhetünk zenét olyan népszerű online szolgáltatásokból, mint a Spotify, az Amazon Music HD, a TIDAL, vagy a Bluetooth, az Apple AirPlay 2 és a Wi-Fi segítségével a HEOS beépített platformján keresztül további lehetőségeink is kínálkoznak a korlátlan zenehallgatásra. Az új Denon AVR-S960H az Amazon Alexa, a Google Assistant és az Apple Siri intelligens hangvezérlő alkalmazásokkal is együttműködik a könnyű és intuitív rendszerirányítás érdekében.


A díjnyertes Denon Setup Assistant (telepítési és beállítási asszisztens) a grafikus menü elemek segítségével végig vezeti Önt a telepítési folyamat minden lépésén, biztosítva ezzel a gyors és problémamentes üzembehelyezést. Mivel minden helyiség akusztikája alapvetően eltérő, az AVR-S960H az Audyssey kiváló minőségű hangkalibrálási technológiájával rendelkezik, amely a telepítési helyiséghez mérten automatikusan méri és optimalizálja a házimozi erősítő hangját az igazán magával ragadó 3D hangélmény elérése érdekében.


Egy hatékony 7 csatornás erősítő: Maximális teljesítményt nyújt csatornánként 145W teljesítménnyel, pontos, dinamikus és eredeti DENON hangzásvilággal.


A 8K/60Hz és a 4K/120Hz képtovábbítás teljes támogatása: A legújabb HDMI szabványok támogatásával élvezheti a legjobb minőségű 8K felbontású videókat 8K bemeneti eszközeiről. Egy 8K HDMI bemenet és két 8K/60Hz, illetve 4K/120Hz kimenet. A 8K felskálázás elérhető mind a 6 HDMI bemeneten.


Haladó HDMI áramköri rész: 6 HDMI bemenet és 2 HDMI kimenet teljes HDCP 2.3 támogatással, amire akár hat bemeneti eszközt is csatlakoztathat, és két kimenetre is továbbíthatja a videó forrás jelet.


3D audio formátumok: Élvezze a magával ragadó 3D hangot a Dolby Atmos, a Dolby Atmos Height Virtualization, a DTS: X és a DTS Virtual: X hangformátumokkal a legjobb minőségű, feledhetetlen szórakozás érdekében.


HDMI Enhanced Audio Return Channel (eARC) támogatás: Csatlakoztasson egy eARC HDMI-kompatibilis TV-t a fő HDMI-kimeneten keresztül, hogy tömörítetlen, objektumalapú hangformátumokat, például Dolby Atmos-t és DTS: X-et továbbíthasson közvetlenül az okos TV-ből a házimozi erősítőbe.


Modern videó áramköri szekció: A legújabb HDR formátumok támogatása, beleértve a HDR10, HDR10 + (új 2020-hoz), HLG, Dolby Vision, valamint a Dynamic HDR (új 2020-hoz), hogy a lehető legjobb képminőséget biztosítsák a fényerő, tisztaság és kontraszt tekintetében.


A filmek következő, magas minőségű generációja: A 8K/60Hz felbontásnak és felskálázásnak, a dinamikus HDR-nek, és a gyors média átváltásnak (QMS) köszönhetően kristálytiszta és egyenletes képeket élvezhet a lehető legjobb minőségben.


Magával ragadó videojáték-élmény: A4K /120Hz felbontásnak, a változtatható frissítési gyakoriságnak (VRR), az automatikus alacsony késleltetésű üzemmódnak (ALLM) és a gyors képátvitelnek (QFT) köszönhetően élvezheti a csodálatos látványvilágot nyújtó játékokat, valamint csökken a késleltetés és a javul a képtovábbítás folyamatossága.


Kompatibilitás az ismert hangalapú intelligens vezérlő applikációkkal: Saját hangjával vezérelheti az AVR-S960H házimozi erősítőt és a rajta elérhető online zenei szolgáltatásokat az Amazon Alexa, a Google Assistant és az Apple Siri segítségével.


Vezeték nélküli zene streaming a legnépszerűbb online szolgáltatásokból: Élvezze az összes kedvenc zenei szolgáltatását, a Spotify-t, a TuneIn Internet Radio-t, az Amazon Music HD-t, a TIDAL-t, a Deezer-t. Az AVR-S960H segítségével az AirPlay 2-n keresztül is élvezheti a zenét, így kedvenc dalait az Apple Music-ból is hallgathatja.


Roon kompatibilis: Fedezze fel újra digitális zenei könyvtárát kereshető, böngészhető információkkal a kedvenc előadóiról és dalairól. Keresse meg a dalszövegeket, a koncert dátumát, fényképeket, életrajzokat, kritikákat és egyebeket a Roon alkalmazáson belül.


Phono bemenet: Az integrált phono bemenetnek köszönhetően az AVR-S960H lehetővé teszi lemezjátszó csatlakoztatását és a kedvenc bakelitlemezek lejátszását. Élvezze lemez kollekcióját kivételes hangminőség mellett a beépített phono előerősítőnek köszönhetően.


Két mélysugárzó (LFE) kimenet: Két mélysugárzó használatával az alacsony frekvenciák szintje egyenletesebbé válhat, így precízebben megszólaltatva a mélyhangokat.


HEOS - beépített vezeték nélküli multiroom zenei streaming platform: Használja ki a multiroom és zenelejátszó funkciót, hogy a lehető legjobb hangminőséget élvezhesse otthonában. Az AVR-S960H a Denon Home okos hangszórókkal is együtt működik, így egész otthonában élvezheti a tiszta zenei hangzást, akármelyik helyiségről is legyen szó.


Nagyfelbontású Hi-Fi minőségű audio streaming: Élvezze kedvenc nagyfelbontású fájljait többek között FLAC, ALAC és WAV, valamint DSD 2,8 / 5,6MHz formátumban.


Négy darab gyorsválasztó gomb: Az előlapon lévő gyorsválasztó gombokra elmenti, és azokkal előhívhatja a kívánt beállításokat, funkciókat, forrásokat.


Díjnyertes Denon Setup Assistant (gyors beállítási segéd): A grafikus felhasználói felület biztosítja a könnyű és intuitív beállítást.


Audyssey MultEQ és Dynamic EQ: Az Audyssey szoftver optimalizálja a szoba akusztikáját a mellékelt mikrofon és állvány segítségével, hogy a lehető legjobb hangzást hozza ki a rendelkezésre álló helyiségből.


Okos TV kompatibilitás: A HDMI CEC funkciónak köszönhetően vezérelheti Denon AVR-S960H készülékét a TV távirányítója által is.


Hihetetlen hangzás és minőség a DENON 110 éves tapasztalata alapján: A DENON egy vezető japán audiotechnikai márka. 1910-es alapításuk óta folyamatosan törekednek a legmagasabb minőségre, az innovációra és a kimagasló hangminőségre.


Előlapi USB csatlakozó: Lehetővé teszi az MP3, WAV, FLAC, ALAC és DSD (2,8 / 5,6 MHz) fájlok gyors és kényelmes lejátszását.


All Zone (mindsen zóna) TV audio mód: TV hang lejátszása a 2. zónában is.


Beépített Bluetooth® és Wi-Fi kétsávos (2,4 GHz/5 GHz) támogatással: Megbízható kapcsolat még a rádió adók és vevők által túl zsúfolt városi környezetben is.


Bluetooth® audió fejhallgatókhoz: Élvezze kedvenc zenéit Bluetooth fejhallgatón keresztül is. Ez a funkció csak Bluetooth-fejhallgatók esetében működik, valamint a csatlakoztatott hangszórókkal történő egyidejű lejátszás is.


7 csatornás erősítő kimagasló teljesítménnyel

Az AVR-S960H házimozi erősítő csatornánként 145 W-os nagy teljesítményt nyújt, különálló, nagyáramú teljesítményerősítők segítségével. Az erősítő fokozatok az alacsony impedanciájú hangsugárzók széles skáláját támogatják, ezzel is biztosítva a működési stabilitást, a kiegyensúlyozott és kiváló minőségű hangot. Az Auto Eco mód a hangszóró kimeneteket a hangerő szintje alapján állítja be, és az elért energia megtakarításokat mutatja is készülék kijelzőjén, így valós időben láthatja, hogy az energiát spórolt meg.


A legjhobb házimozi hangminőség 8K támogatással

Az AVR-S960H házimozi erősítő kiváló 8K/60Hz-cel, 4K/120Hz-cel és a legújabb HDMI specifikációk felvonultatásával a következő szintre emeli a filmélményt. A legújabb 3D hangformátumokkal való kompatibilitás lehetővé teszi, hogy a szórakozást minden eddiginél részletgazdagabb hangminőségben élje meg. Az új AVR-S960H lehetővé teszi egy kiváló 4K házimozi rendszer építését, de a jövőre nézve készen áll egy 8K televízió fogadására is.


Hihetetlen élményt nyújtó 3D HANG FORMÁTUMOK

Merüljön el a többdimenziós 3D hangzás világában a Dolby Atmos®, a Dolby Atmos Height Virtualization Technology, a DTS: X® és a DTS Virtual: X™ hang formátumokkal.


Élvezze kedvenc filmjeit, TV műsorait és videojátékait az manapság elérhető legjobb képminőségben. Az AVR-S960H házimozi erősítő fejlett HDMI videócsatlakozókkal (6 bemenet és 2 kimenet) és egy egy dedikált 8K bemenettel rendelkezik, amely támogatja a 8K/60Hz és a 4K/120Hz videóátvitelt. Minden HDMI bemenet támogatja a 4: 4: 4 színmintavételezést, a HDR10-et, a HDR10 + -ot, a Dolby Vision-t, a Hybrid Log-Gamma-t (HLG), a Dynamic HDR-t és a BT.2020-at a kivételes színhűség, képfelbontás és kontraszt érdekében. Használja ki az összes HDMI bemeneten elérhető 8K/30Hz-re történő felskálázást és a HDCP 2.3 videó feldolgozást, hogy korlátozások nélkül nézhessen másolásvédett tartalmakat. Az AVR-S960H eARC-t (Enhanced Audio Return Channel) is kínál, hogy támogassa a 3D objektum alapú hangformátumokat, amelyeket az okos televízió közvetlenül a házimozi erősítőre közvetít.


Fejlett Képfeldolgozási képességek

A HDCP 2.3 videójel-feldolgozó minden HDMI csatlakozó esetében elérhető, így teljesen akadálytalanul élvezheti a másolásvédett tartalmat. Élvezze a tökéletes kompatibilitást a legújabb HD és Ultra HD televíziókkal, Blu-ray lejátszókkal és játékkonzolokkal.


Hihetetlen színhűség - univerzális kompatibilitás a HDR10 + és dinamikus HDR szabványokkal

Az AVR-S960H támogatja a nagy dinamikai tartományú, azaz a HDR10, a Dolby Vision és a HLG (hibrid log gamma) videóformátumokat is. A Dolby Vision látványos képélményt kínál elképesztő fényerő, kontraszt és színhűség mellett. A HLG technológia a közvetített tartalom HDR adatait használja fel, hogy tisztább és dinamikusabb képet csodálhasson meg TV készülékén. Az AVR-S960H támogatja a dinamikus HDR-t és a HDR10 + -ot is, amelyek dinamikusabb metaadatokat küldenek a TV készülék felé a valósághűbb kép elérése érdekében. (Bizonyos technológiák nem minden televízió esetében érhetőek el.)


A videójátékok következő generációja

Az új AVR-S960H segítségével kihasználhatja a videojátékok nyújtotta összes lehetőséget. Élvezze kedvenc játékait kiváló minőségben akár 4K/120Hz felbontásban felskálázás mellett is, valamint a változtatható frissítési gyakoriságnak (VRR), a gyors képátviteli (QFT) és az automatikus alacsony késleltetési (ALLM) módnak köszönhetően, amely csökkenti vagy akár teljesen ki is küszöböli a videófolyam késését az egyenletesebb képtovábbítás érdekében.


HEOS – Beépített multiroom és zenei platform

Élvezze kedvenc zenéit a ház bármely helyiségében vezeték nélkül a beépített HEOS technológiának köszönhetően. Hallgassa ugyanazt a dalt minden szobában, vagy válasszon egy-egy másik dalt minden csatlakoztatott szobához. A választás az Öné. Az Amazon Alexa-val, a Google Assistant-tel és az Apple Siri-vel is együttműködve intuitív hangvezérlést tesz lehetővé és csodálatos hangzást nyújt egész otthonában, legyen szó bármelyik helyiségről. Csatlakoztasson be Denon Home hangszórókat otthoni rendszerébe, hogy élvezhesse a vezeték nélküli multiroom zene lejátszást kiváló hanginőségben bárhol otthonában. A HEOS támogatja a Spotify Free és Premium, az Amazon Music HD, a TuneIn, a SoundCloud, a TIDAL streaming platformokat, és még sok mást is ezeken túl. (Nem minden zenei szolgáltatás érhető el minden régióban.)


Nagy felbontású hang

Kiváló hangminőséget élvezhet kedvenc nagyfelbontású audio fájljait hallgatva. Az AVR-S960H a legújabb 32 bites AKM DAC-okkal van ellátva, lehetővé téve a nagy felbontású hangformátumok dekódolását számos veszteségmentes fájltípusból, beleértve az ALAC, FLAC és WAV fájlokat akár 192 kHz/24bit mintavételezéssel. Az erősítő kompatibilis a DSD 2.8/5.6 MHz fájlokkal is (a DSD 2.8 MHz a SACD esetében is alkalmazott kódolási formátum). Lehetőségünk van zenék lejátszására háttértárolókról az előlapon található USB csatlakozón keresztül vagy akár hálózati forrásokból is. Az AVR-S960H probléma nélkül támogatja az egyéb fájltípusokat is, mint például az MP3, a WMA és a FLAC kódolási eljárásokat is a legjobb minőségű hang nyújtása mellett.


Bluetooth hangátvitel Bluetooth fejhallgatókra

Élvezze kedvenc zenéjét anélkül, hogy a házban tartózkodókat és a szomszédokat felébresztené, a házimozi erősítőről a Bluetooth fejhallgatójára továbbítva a hangot. Az AVR-S960H még egyidejű hanglejátszást is lehetővé tesz a csatlakoztatott hangszórókon keresztül, amiközben Bluetooth fejhallgatóján ugyanazt a hangot hallgathatja. Ezt a beállítást akkor lehet hasznos, ha van olyan családtagja, barátja vagy ismerőse, aki hallássérült.


Műszaki adatok:

 • Hatékony 7.2 csatornás erősítő: Biztosítja a kiváló hangminőséget, csatornánként 145W teljesítmény mellett és precíz, dinamikus Denon hangot nyújt használójának.
 • Teljes 8K/60Hz és 4K/120Hz támogatás: A legújabb HDMI szabványok támogatásával élvezheti az elérhető legjobb 8K képminőséget 8K képes forráseszközeiről. Egy 8K bemenet és két darab 8K/60Hz, illetve 4K/120Hz képes kimenet. A 8K felskálázás mind a 6 HDMI bemeneten keresztül elérhető.
 • -peciális HDMI áramköri rész: 6 HDMI bemenettel és 2 kimenettel, teljes HDCP 2.3 támogatással, akár hat multimédiás eszközt is csatlakoztathat, és két különálló kijelzőre is küldheti a jelet.
 • 3D audio formátumok: Élvezze a mindent körül ölelő 3D hangzást a Dolby Atmos, a Dolby Atmos Height Virtualization, a DTS: X és a DTS Virtual: X hangformátumokkal a legjobb minőségű és legnagyobb hangélményt nyújtó szórakozás megvalósítása érdekében.
 • HDMI Audio Return Channel (eARC) támogatás: Csatlakoztassa TV-jét az erősítő eARC képes fő HDMI kimenetéhez, hogy olyan tömörítetlen és 3D objektum alapú hang formátumokat hallgathasson közvetlenül az okos televíziójáról, mint például Dolby Atmos és a DTS: X. 
 • A legmodernebb videóáramköri megoldások: A legújabb HDR formátumok támogatása, ideértve a HDR10, HDR10 + (új 2020-hoz), HLG, Dolby Vision és Dynamic HDR (új 2020-hoz) funkciókat, hogy biztosítva legyen a lehető legjobb képminőség, fényerő, felbontás és kontraszt.
 • Hi-Fi minőségű zene streaming HD felbontásban: Élvezze kedvenc nagyfelbontású fájljait, mint például FLAC, ALAC és WAV, valamint DSD 2.8/5.6MHz.
 • Négy darab gyorsválasztó gomb: Az előlapon található gyorsválasztó gombokkal bármelyik forráshoz elmentheti a kívánt hangbeállításokat
 • USB bemenet az előlapon: Lehetővé teszi az MP3, WAV, FLAC, ALAC és DSD (2.8/5.6 MHz) fájlok kényelmes lejátszását
 • Díjnyertes Denon Setup Assistant (beüzemelési asszisztens): A grafikus felhasználói felületnek köszönhetően a beállítást könnyen és intuitív módon végezhetjük el.
 • Audyssey MultEQ és dinamikus EQ: Az Audyssey szoftver optimalizálja a szoba akusztikáját a mellékelt mikrofon és állvány segítségével, hogy minden helyiségben kiváló hangzást kaphassunk.

Adatlap

Garancia
24 hónap
Garancia Meghosszabbítása
36 hónap

A Wilson Exclusive Line EL-8 álló hangsugárzók rendkívül elegáns és modern küllemmel rendelkeznek. A karcsú, magas hangszóró test, a luxus fekete zongoralakk bevonat és a gondos kivitelezés a nappali, a zene szoba vagy akár a háló elegáns díszévé teszi ezt a pazar hangsugárzó párt.


A Wilson Exclusive Line EL-8 álló hangsugárzók rendkívül elegáns és modern küllemmel rendelkeznek. A karcsú, magas hangszóró test, a luxus fekete zongoralakk bevonat és a gondos kivitelezés a nappali, a zene szoba vagy akár a háló elegáns díszévé teszi ezt a pazar hangsugárzó párt.


Az EL-8 hangsugárzók merevített dobozait alacsony rezonancia jellemzi. Kivitelezésük minősége, és külső megjelenésük a legmagasabb szinten képviselik. A Wilson nagy alapossággal gondoskodik róla, hogy az alkalmazott lakk bevonat minősége a lehető legjobb, annak felvitele pedig a legegyenletesebb legyen, és az elérhető legkiválóbb technológiai eljárással történjen a lakkozás folyamata.


A Wilson Exclusive Line EL-8 álló hangsugárzók kiválóan megfelelnek a nagyobb helyiségekben is, még abban az esetben is, ha fontos szempont számunkra, hogy a falakhoz közel helyezzük el őket.


A Wilson Exclusive Line EL-8 álló hangsugárzók kiválóan megfelelnek a nagyobb helyiségekben is, még abban az esetben is, ha fontos szempont számunkra, hogy a falakhoz közel helyezzük el őket.


A mélyhangsugárzók gondosan megtervezett, rendkívül feszes membránjai, a magas frekvenciákért felelős magas hangsugárzókkal együtt működve kiváló hangminőséget biztosítanak magasabb hangerő szinteken is.


A hangszórók közötti együttműködés és a hangdoboz elemeinek illeszkedése kiváló. Ennek köszönhetően a basszus hangok rendkívül erősek és mélyek. A Wilson hangsugárzóiban alkalmazott modern technológiai megoldások az általuk reprodukált zenei hangzást rendkívül valósághűvé és hitelessé teszik.


Már a legelső meghallgatás során is úgy tapasztalhatjuk, hogy a tágas és kellő mélységgel rendelkező színpadképet még a szoba falai sem tudják korlátok közé szorítani. Az egyes hangokat alkotó komponensek és az azokból létrejövő teljes zenei hangok kiválóan helyezkednek el a hangsugárzó által megalkotott hangtérben, és ez a precíz sztereó hangleképezés, illetve a torzítások szinte teljes hiánya teszi teljesen egységes egésszé azokat a pillanatokat, amikor zenét hallgatunk az EL-8 álló hangsugárzókon.


Egy jó erősítő és gyakorlatilag bármilyen típusú forrás eszköz és zenei anyag birtokában az Exclusive Line EL-8 hangsugárzók kiváló hangminőséget biztosítanak a zenehallgatás során, még akkor is, ha magasabbra tekerjük a hangerő szabályozót. 


A Wilson EL-8 álló hangsugárzó pár kiváló ár-érték arány mellett kínál rendkívüli hangminőséget a zenehallgatók széles körének.


Az EL-8 a lengyel hangsugárzó gyártó, a Wilson Exclusive Line sorozatának legelső álló hangsugárzói a sorozaton belül. A WILSON márka a lengyel és a nemzetközi piacon egyre népszerűbbé válik, és egyre több zenehallgató dönt a Wilson termékek mellett. Ez nem is csoda, hiszen remek ár/érték arányának, igényes kialakításának, és lenyűgöző hangminőségének köszönhetően igazán vonzó választást kínál az igényes zenehallgatóknak.


Rendkívül precíz kivitelezésének köszönhetően már első látásra is magára vonja a figyelmet. A hangsugárzó külső részét hat réteg lakk borítja, így fényes csillogásuk hosszú évekig kifogástalan marad, mindenféle fakulás vagy a sárgulás nélkül.


A hangszórók külső peremét dizájnos fémgyűrű veszi körül, a hangszórórácsokat pedig láthatatlan mágnesek rögzítik a kabinethez, így a hangszórórácsok számára nem volt szükséges rögzítő furatokat kialakítani. Ezeknek köszönhetően az EL-8 hangszórók rendkívül szépek és egyedi megjelenésűek. Választhatunk a fekete, vagy a szürke színű, sokkal vastagabb, rusztikus kinézetű hangszóró rácsok közül. Fontos megjegyezni, hogy a rácsok nem befolyásolják a megszólaló hangot, ami mindenképpen megérdemel egy elismerést.


Két darab középsugárzó felel az erőteljes és dinamikus basszusért, amelyeknek nagy nyomás alatt préselt cellulózból készült membránjai nagyon könnyűek és ugyanakkor rendkívül merevek is. A hangszóró közepén lévő hab alapú fázis-korrektor kúp biztosítja a hangszóró tekercs hatékony hűtését és működését. Ez a hangszóró típus realisztikusan képes reprodukálni a hangokat, még az alacsony hangerő esetén is, amikor kevesebb mélyhangot ad le.


A két és félutas bassz-reflex hangszórón belül a két középsugárzó egy egységes kamrában helyezkedik el. A mélyhang ennek köszönhetően egyenletesen és felesleges visszhangok nélkül tud kifelé áramlani.


Az Exclusive Line EL-8 hangszórók a nagyobb helyiségekben igazán meg tudják csillogtatni tudásukat, míg a kisebb helyiségek esetén pedig elzárhatjuk a reflex nyílásokat a mellékelt szivacsokkal, és így a hangsugárzó hangkarakterének megtartása mellett közelebb is helyezhetjük a falhoz. Ez a fajta megoldás még a magasabb árkategóriájú hangszórók esetében sem túl szokványos.


A hangszórók a megfelelően kiválasztott hangszóró összekötő kábelekkel tökéletesen illeszkednek erősítőnkhöz, és minél jobb forrás készülékkel, illetve erősítővel rendelkezünk, annál jobb hangminőséget kínálhat számunkra. Az EL-8 Természetesen kiválóan illeszkedik házimozi erősítőkhöz és kompaktabb méretű sztereó erősítőkhöz is. Akkor is kiváló hangminőséget kapunk, ha csöves rendszerű erősítővel hajtjuk őket, köszönhetően az Exclusive Line EL-8 hangszóró eléggé nagy, 90dB-es érzékenységének.


A magas hangsugárzó egy klasszikus, 25 mm átmérőjű, textil alapú, dóm sugárzó, amely optimálisan illeszkedik a többi hangszóróhoz és a hangdobozhoz. Az énekhangok esetében kellemes egyensúlyt teremt és nem emel ki semmit sem túlságosan. A dinamikus és sok hang komponenssel telített zenei művek esetében is képes hűen reprodukálni az apró részleteket, anélkül, hogy bármi is elmosódna. A gyorsan pergő dobhangok nem lépik túl a határt és energikusan szólalnak meg, nem egyszerűsítik le az előadott produkciót.


A gondosan megtervezett keresztváltó garantálja a hangszórók megfelelő vezérlését és a hangfrekvenciák szétosztását a hangszórók között, míg az aranyozott csatlakozó termináloknak köszönhetően stabil csatlakozás áll rendelkezésre a banándugóval szerelt kábelek használata esetében is.


A szett tartalmaz fémkúpokat is, amelyek segítségével a hangszórók stabilan fognak állni még a vastagabb szőnyegeken is.


A hangszóró doboza MDF-ből készült, ami egy rendkívül egységes, hibamentes, tartós anyag, és ennek köszönhetően a hangszóró szerkezete rendkívül merev és stabil, így a felesleges rezonanciák kizárhatóak. A hangszóró test egy szélesebb talpra van szerelve, ami stabilizálja a hangsugárzó teljes egészét.


Leírás:

 • Frekvencia menet: (± 3dB): 40 Hz - 20 kHz
 • Érzékenység (2,83 V - 1 m): 90 dB
 • Impedancia: 4 - 8 Ohm
 • Maximális hangnyomás (SPL): 108 dB
 • Ajánlott erősítő teljesítmény: 40 - 150 W
 • Keresztváltási frekvencia: 2 400 Hz
 • Magassugárzó: 1" (25 mm) textil dóm
 • Mély-közép hangsugárzók: 2 x 6" (165mm) habszivacs fáziskorrektorral
 • Ház típusa: Bassz-Reflex
 • Hangszóró csatlakozó terminálok: Banán dugózható és szorító csavaros kivitel

Adatlap

Garancia
24 hónap
Garancia Meghosszabbítása
60 hónap

10 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: