Ez az oldal cookie-kat használ. Tudjon meg többet. A cookie-k tárolási és hozzáférési körülményeit a böngésző beállításaiban határozhatja meg.

   HÁLÓZATI AUDIO LEJÁTSZÓ NA8005 SILVER-GOLD (Kiállított) Outlet

   MARANTZ

   OUTLET -32%
    
   369 990,00 Ft
   249 990,00 Ft120 000,00 Ft megtakarítás
   Adóval együtt

   Utolsó tételek a raktáron

   Figyelem: A szállítmány várható kiszállítási idő kb. 1-5 munkanap.

   Mennyiség

   Last time this product was added to a cart: 2020-10-14

    

   Akár 5 év garancia ingyen!

    

   Ingyenes kiszállítás!

    

   14 napos elállás!

   ÁLLAPOT: Kiállított, megkímélt állapotban. (Elején a bal oldali panel tetején van egy karc)

   Az OUTLET ajánlatban található termékek a Denon Márkabolt (Budapest, Allee bevásárló központ) kirakatából származnak. A készülékekre a márka magyarországi hivatalos forgalmazójának szervizes és garanciális szolgáltatása érvényes.

   A készülékek nem teljes értékűek - kifutó sorozatú, bontott dobozú, kirakatból származó modellek.

   A csatolt képeken a valódi állapot látható - előfordulhatnak kisebb használat nyomai. Minden termék működőképes állapotú.

   Az OUTLET ajánlatban található termékekre teljes körű garancia jár. A forgalamazó oldalán való regisztrálással meghosszabíthatja a garanciát. Az összes termék a Denon Márkaboltban személyesen megtekinthető, részletekről kérdezze meg az eladót. Amennyiben több információra lenne szüksége, keressen minket a +36 1 2090298 telefonszámon.

   • - Arra tervezték, hogy reprodukálja a hang teljes spektrumát az összes mai népszerű zenei forrásból. A Marantz NA8005 fel van szerelve egy Ethernet porttal, így csatlakoztatni lehet az otthoni hálózathoz és így hozzáférést biztosít több ezer internetes rádióállomáshoz, valamint a populáris zenei streaming szolgáltatáshoz, a Spotify Connect-hez. Fel van szerelve az Apple Airplay-el, így a felhasználók stream-elhetik az iTunes zenéiket akár egy Mac-ről, illetve PC-ről, vagy közvetlenül a iPhone, iPad vagy iPod touch készülékükről. Köszönhetően a DLNA 1.5 kompatibilitásnak, a zene szerelmesei a Network Attached Storage eszközökön (NAS) hozzáférhetnek a helyi fájl könyvtárakhoz és lejátszhatnak számos audio fájltípust, beleértve a WAV, WMA, MP3, MPEG-4 AAC, FLAC és ALAC, valamint a FLAC HD 192 kHz / 24 bit fájlokat és WAV 192 kHz / 24 bit formátumokat. A hézagmentes lejátszás (Gapless Playback) funkció támogatja az élő koncertek, vagy a klasszikus felvételek folyamatos élvezetét.
   • - DLNA 1.5 Network Audio lejátszó hálózati streaming, AirPlay, Internet Radio funkciókkal és Spotify Connect integrációval
   • - Hálózati streaming: DSD, FLAC 192/24, WAV 192/24, ALAC és Hézagmentes lejátszás támogatás
   • - DAC mód 3 digitális bemenettel (USB-B, koaxiális, optikai) és USB-A az előlapon
   • - Az USB-B port aszinkron módban működik és képes kezelni a PCM-et akár 192kHz/24bit felbontásig és a DSD2.8 & 5.6Mhz közvetlen streaminget
   • - Analóg audio áramkör Marantz HDAM ®-SA2-vel a magas minőségű audióhoz
   • - High Current audiofil DAC és pontos kettős rendszerű óra
   • - Kiváló minőségű egyedi alkatrészek, valamint teljesen diszkrét fejhallgató erősítő
   • - Rendszer távvezérlő az erősítő, a CD-lejátszó és hálózati lejátszó vezérléséhez
   MARANTZ
   NA8005N1SG*outlet
   1 Elem

   Megadott referenciák


   2 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: