Ez az oldal cookie-kat használ. Tudjon meg többet. A cookie-k tárolási és hozzáférési körülményeit a böngésző beállításaiban határozhatja meg.
  • Szett

Sztereó rendszer: PMA-800NE + 606 S2 AE

469 980,00 Ft
Adóval együtt

Kérhető

Válasszon színt a szettben

Sztereó integrált erősítő PMA-800NE

Szín
  • Fekete

Állványra / polcra helyezhető hangsugárzó 606 S2 ANNIVERSARY EDITION

Szín
  • Fekete
  • LIGHT OAK

Figyelem: A keresett termék jelenleg nincs készleten. Kollégáink értesítik a beérkezés dátumáról.

 

Akár 5 év garancia ingyen!

 

Ingyenes kiszállítás!

 

elállási jog

Komponensek

 Sztereó erősítő Denon PMA-800 NE

A Denon PMA-800NE integrált erősítő új magasságokat állít fel a prémium hangteljesítményben digitális bemenetekkel és beépített phono hangszínszabályzóval. A mély basszustól a részletes csúcsokig hallgathatja kedvenc nagyfelbontású audio tartalmát a 192 kHz/24 bites D/A konverterrel. Csatornánként 85 W (4 Ohm) teljesítménnyel a PMA-800NE elegendő energiát biztosít a hangsugárzók optimális hangzásához. Csatlakoztassa kedvenc komponenseit a PMA-800NE-hez a három optikai és egy koaxiális digitális bemeneten keresztül. A Denon Advanced High Current (AHC) single push-pull áramkör tranzisztora által működtetett PMA-800NE kivételes hangminőséget biztosít, amely egyensúlyba hozza a nagy teljesítményt és a finom, zenei részleteket.

2 x 85 W (4 ohm) teljesítmény maximális teljesítményt biztosít a kedvenc hangszóróinak meghajtásához
Speciális nagyáramú (AHC) single push-pull áramkör erősítő A széles sávszélesség a lenyűgöző mélyektől a részletes magas hangokig terjed
3 optikai, 1 koaxiális digitális bemenet támogatja a digitális zenei forrásokat
Beépített 192 kHz/24 bites D/A konverter Tapasztalja meg a nagy felbontású audio lejátszást
A kifogástalan hangtechnika gondosan válogatott és szigorúan tesztelt Hi-Fi alkatrészekkel Élvezze a kivételes hangot, amely a Denon erősítők jellemzője.
Analóg mód a tiszta hangvisszaadáshoz Élvezze az értékes analóg zenei források gazdagságát
Nagy teljesítményű MM és MC phono EQ Csatlakoztasson bármilyen lemezjátszót és élvezze bakelit lemezeit
A/B hangszóró átkapcsolható Csatlakoztasson két hangszórót, hogy élvezhesse a zenét a főszobában és egy második szobában, egyenként, vagy mindkettőt párhuzamosan.
Rezgésálló kialakítás a direkt mechanikus földfelépítéssel zenét hallgathat zavartalan részletekkel és minőséggel, amelyet a környezet nem nem befolyáso
Fő transzformátor különálló tekercselt huzalokkal az audio / vezérlő áramkörökhöz A hangminőség optimalizálása érdekében megszünteti az interferenciát
Micro-processzor Stop móddal Megvédi a hangjelet a külső zajtól lejátszás közben
Denon-szabadalmaztatott Signal Level Divided Construction (SLDC) ház erősíti és továbbítja a zenei jeleket a hangsugárzóknak, hogy kiemelje a zene árnyalatait
A több, mint 100 éves Denon örökséggel rendelkező hangzás kiválósága Bízza meg ezt a kiváló minőségű és tartós rendszert, hogy biztosítsa a legjobb hangélményt

85W teljesítményű Integrált erősítő

Hajtsa meg hangsugárzóit a Denon PMA-800NE integrált erősítővel. A figyelemre méltó Denon erősítő technológiával tervezett PMA-800NE 85 W-os (4 ohm) teljesítményt biztosít csatornánként. Ez az integrált erősítő kompatibilis a legszélesebb hangsugárzó-típusokkal és működési stabilitási impedanciáival.

Advanced High Current (AHC) Single-push-pull áramkör

Élvezze az erős hangzást részletes zenei pontossággal. A PMA-800NE AHC tranzisztorokat alkalmaz, melyek elektromos áramellátása két-háromszorosa a hagyományos audio teljesítmény tranzisztorok elektromos áramellátásának.  

Az elismert Denon AHC Single Push-Pull áramkör a csúcsminőségű modellekből lett adaptálva, hogy csatlakozzon a PMA-800NE diszkrét erősítőhöz, hogy erőteljes hangzást biztosítson zenei hűséggel.

Magas minőségű Audio komponensek

A Denon mérnökei gondosan megépítették a PMA-800NE erősítő áramkörét, hogy 100 kHz-ig terjedő frekvencia-választ biztosítson működése során. A hangerőkör elnyomja az erősítő zaját, így magas hangfelbontás érhető el. A PMA-800NE nagy felbontású hangforrások széles, dinamikus tartományát kezeli, amelyek hangszínvezérléssel és áramellátással rendelkeznek.

Építsen integritást a gondosan válogatott összetevőkkel

Analóg Mód

MM / MC phono-ekvalizer

A prémium audió komponensek tervezésének több, mint 100 éves tapasztalata alapján bízhat abban, hogy a Denon terméke szigorú tesztelésen ment keresztül. A DCD-800NE és a Hi-Fi komponensek teljes esztétikai, hangminőségi és tervezési integritása tartósságra lett tervezve. Az analóg mód lehetővé teszi, hogy a PMA-800NE tisztán analóg erősítőként működjön, és kikapcsolja a koaxiális és optikai digitális bemeneteket, miközben analóg forrást hallgat.  Kapcsolja be az analóg módot, hogy elzárja az áramot a dedikált digitális áramforrástól, és állítsa meg a digitális bemeneti áramkör működését, elkerülve a nagyfrekvenciás hatásokat a PMA-800NE analóg részén. Élvezze kedvenc analóg forrásait zavartalan tisztasággal és részletes reprodukcióval. A PMA-800NE tartalmaz egy lemezjátszó EQ-t, amely támogatja a mind az MM és az MC hangszedőket. Ez a lemezjátszó equalizer magas nyereségű, és egy olyan nyomtatott áramköri megoldást tartalmaz, amely a hangminőségben fellépő negatív mellékhatásokat lecsökkenti, így az "egyszerű és egyenes" tervezés jelentős javulást jelent.

Rezgésálló kialakítás a kristálytiszta hangzáshoz

A rezgésálló kialakítás csökkenti az erősítők nehéz alkatrészeinek kedvezőtlen hanghatásait, így a hangminőség megfelel a Denon szabványoknak.  A teljesítménytranszformátor - amely az erősítőelemek között a legnagyobb rezgésforrás - 1,6 mm vastag acéllemezzel van felszerelve, amely elnyomja a transzformátor által létrehozott rezgéseket, valamint a transzformátor felé irányuló külső rezgést. A transzformátort acéllemezzel közvetlenül támasztva az alváz körülvevő rezgés csökken, ami tiszta hangot eredményez.

Optikai és Koaxiális Digitális Bemenetek

A PMA-800NE három optikai bemenettel és egy koaxiális bemenettel rendelkezik, és támogatja a 192 kHz / 24 bites PCM jeleket. Ezek a digitális bemenetek segítik a TV, a Blu-Ray, és a médialejátszó hangminőségének javítását. Használhatja nagy felbontású hang bevitelére a számítógép hangforrásából.

Fő transzformátor különálló vezetékekkel

Az interferencia kiküszöbölése és a kivételes hangminőség fenntartása érdekében a PMA-800NE fő teljesítménytranszformátorának külön tekercselt huzalai vannak az audio- és vezérlő áramkörökhöz. Az integrált mikroprocesszor a Stop módot biztosítja a még jobb hangminőség érdekében, miközben zenét hallgat.

Mikro-processzor leállítási mód

A PMA-800NE mikroprocesszorának olyan leállítási módja van, amely automatikusan leállítja a mikroprocesszor minden műveletét, ha nem szükséges a lejátszáshoz. A mikroprocesszor órájának a rezgéseinek megállításával a zenehallgatás alatt a hangjelet védi a külső zajtól és növeli a hangminőséget.

Signal Level Divided Construction (S.L.D.C.)

A Denon által kifejlesztett Signal Level Divided Construction (SLDC) alváz az audioáramkörben biztosítja, hogy a finom zenei jeleket hűen erősítsék és továbbítsák a hangszóróknak. Hallgasson zenék kifogástalan minőségben, minden alkalommal.


Több, mint 100 évnyi tapasztalat az audio technológiában

Az 1910-ben alapított Denon sokévnyi tapasztalattal rendelkezik az audio technológiák úttörőjeként - a japán első hangelektronikai gyártójától a világ első kereskedelmi CD-jéig az ő nevüket öregbíti. Ez a fókuszált befektetés az audio világába biztosítja, hogy minden hallási élményben a legújabb technológiát és a legmagasabb minőséget kapja.

Adatlap

Garancia
24 hónap
Garancia Meghosszabbítása
36 hónap
Optikai bemenetek
3-4
Koaxiális bemenetek
1-2
PHONO - lemezjátszó bemenet
Igen
Csatornák száma
2.0
Analóg bemenetek száma
4
Kimenő teljesítmény (RMS 4Ω)
85 W
Kimenő teljesítmény (RMS 8Ω)
50 W
Analóg kimenetek száma
1

Adatlap

Garancia
24 hónap
Garancia Meghosszabbítása
60 hónap
Mutass többet

10 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: