Ez az oldal cookie-kat használ. Tudjon meg többet. A cookie-k tárolási és hozzáférési körülményeit a böngésző beállításaiban határozhatja meg.
  • Új
  • Szett

Sztereó szett: Marantz PM-12SE + SA-12SE és ajándék TT-15S1 lemezjátszó

3 349 971,00 Ft
2 599 980,00 Ft749 991,00 Ft megtakarítás
Adóval együtt

Elérhető

Válasszon színt a szettben

CD/SACD lejátszó SA-12 SE

Szín
  • Fekete
  • Silver-Gold

Integrált erősítő PM-12 SE

Szín
  • Fekete
  • Silver-Gold

High-End lemezjátszó TT-15S1

Szín

Figyelem: A szállítmány várható kiszállítási idő kb. 1-5 munkanap.

 

Akár 5 év garancia ingyen!

 

Ingyenes kiszállítás!

 

elállási jog


CD/SACD lejátszó SA-12 SE CD/SACD lejátszó SA-12 SE

Szín


Integrált erősítő PM-12 SE Integrált erősítő PM-12 SE

Szín


High-End lemezjátszó TT-15S1 High-End lemezjátszó TT-15S1

Szín

Komponensek

Marantz SA-12SE CD/SACD lejátszó


Marantz már a CD megjelenésének kezdetén, 1982-ben dobta piacra első lejátszóját, az eredeti CD-63-at. A következő években a Marantz a CD-lejátszók specialistájaként vált ismertté. A zászlóshajó SA-10 fejlesztési folyamatára támaszkodva, és ugyanazon csapat által tervezve, az SA-12 Special Edition a zene szeretetének ünneplésére, a zene mesteri és érzelemgazdagságának felmagasztalására jött létre. A Marantz Musical Mastering technológia új szabványokat határoz meg a digitális és analóg hangfeldolgozásban. A tisztán hangra épített lemezmechanizmus, a "SACDM-3" képes SACD-k, CD-k és CD-ROM vagy DVD-ROM válogatáslemezek lejátszására. Aszinkron USB bemenettel is rendelkezik, amely egészen a PCM/DXD 384kHz/32bit és DSD11.2MHz formátumig képes kezelni a formátumokat. A Marantz Musical Mastering Stream minden PCM fájlformátumot DSD formátumra alakít át, fejlett szűrés és saját feldolgozás segítségével, mielőtt a Marantz Musical Mastering Conversion az 1 bites adatfolyamot közvetlenül analóg jellé alakítja, hagyományos D/A átalakító használata nélkül. A Marantz mérnökcsapata úgy alkotta meg ezt a lejátszót, hogy olyan hangzást nyújtson, amely képes minden eddiginél közelebb hozni Önt kedvenc zenéihez. Az ok egyszerű, és a Marantz minden tevékenységének középpontjában áll - mert a zene számít. - A CD-lejátszók területén szerzett több mint 35 éves Marantz-szakértelmre támaszkodó csapat tervezte és hangolta át alaposan - Innovatív Marantz Musical Mastering "MMM-Stream" DSD-re történő felfelé mintavételezés és szűrés - Egyedi tervezésű 1 bites közvetlen "MMM-konverzió" DSD-ből analógba - Kiváló minőségű analóg kimeneti fokozat a Marantz HDAM-mal. SA3 technológiával és alacsony impedanciájú kimenettel - Saját fejlesztésű Marantz SACD/CD mechanizmus "SACDM-3", amelyet tisztán audióra terveztek - SACD/CD lejátszás és CD-ROM és DVD-ROM (audio) összeállítások lejátszása - Aszinkron USB bemenet hi-res audióhoz PCM/DXD 384kHz/32bit és DSD11-ig. 2MHz - Az USB és a digitális bemenetek izolálása a csatlakoztatott forrásokból származó zajok blokkolása érdekében - Toroid transzformátorral működő tápellátás - Dedikált fejhallgató-erősítő teljesen diszkrét felépítéssel, HDAM-SA2-vel.

Adatlap

Garancia
24 hónap
Garancia Meghosszabbítása
36 hónap

Marantz PM-12 SE integrált erősítő


A Marantz új prémium termékei mindig okot adnak az audiofil közösségnek az ünneplésre. Ez alól az új 12 Series Special Edition sem kivétel. A Marantz Special Editions a Marantz módja annak, hogy megünnepeljük a zene szeretetét, amely mélyen a Marantz Sound Masters és mérnökök ereiben gyökerezik, és amely a különleges komponensek művészi és kézműves kivitelezésében nyilvánul meg. A Marantz Special Editions a részletekre való rendületlen odafigyeléssel páratlan Hi-Fi hangzást produkál, amely a zene mesteri és érzelemgazdagságát dicséri. A PM-12SE áramköre a legtisztább jelutat kínálja az erősítőn keresztül, amely csatornánként 100 W-ot ad le 8 ohm-os hangszórókba, vagy 200 W/perc teljesítményt 4 ohm-os hangszórókba. És, a felszerelt kiváló minőségű nikkelezett réz bemeneti terminálok, és nagy tisztaságú réz hangszóró csatlakozók. - Több mint 65 éves Marantz erősítőtervezési tudásra támaszkodó csapat tervezte és hangolta át alaposan - Marantz nagy felbontású előerősítőfokozat saját fejlesztésű HDAM technológiával - A zászlóshajó PM-10 erősítőből származó kapcsolható végerősítő kialakítása - Nagyvonalú kimenet: 100W + 100W (8 ohmra), 200W + 200W (4 ohmra) - Teljesen diszkrét, kétfokozatú kialakítás a jeltisztaság érdekében, külön tápegységekkel az előerősítő és a végerősítő szakaszokhoz az interferencia csökkentése érdekében - Toroid transzformátor az előerősítőhöz a tisztaság és az erőteljes hangzás érdekében - Áram-visszacsatolásos kialakítás újonnan kifejlesztett széles tartományú áramkörrel - HDAM® SA3 áramkör a tiszta jel és az optimális dinamika érdekében - MM/MC Phono bemenet új diszkrét Marantz Musical Premium Phono EQ áramkörrel - Vastag nikkelezett rézből készült független bemeneti csatlakozók CD és Phono számára, plusz Marantz-eredeti, kiváló minőségű/nagy tisztaságú rézzel bevont hangszórócsatlakozók - Lineáris hangerőszabályozás új elektromos hangerő-szabályozó rendszerrel - Kiváló minőségű konstrukció kétrétegű vázzal és tömör alumínium előlappal - Purest Mode kikapcsolja a nem használt áramköröket a legjobb hangteljesítmény érdekében - Kiváló minőségű, gondosan kiválasztott audio alkatrészek: ultraalacsony szivárgási áramerősségű Schottky-diódák, alacsony zajszintű komplementer tranzisztorok, kiváló minőségű ellenállások, újonnan kifejlesztett egyedi elektrolitkondenzátorok, audio minőségű filmkondenzátorok és csillámkondenzátorok.

Adatlap

Garancia
24 hónap
Garancia Meghosszabbítása
36 hónap

      A Marantz TT-15S1 Gramofon a japán technológia és a modern dizájn megtestesítője. Legfontosabb elemei: matt fehér akrilból készült monolitikus talapzat, masszív, rezgéscsillapító lábak és 20 mm vastag akril tányér. A Marantz TT-15S1-be szerelt lemezjátszókar a Clearaudio Satisfy modelljének módosított változata. A tányér egy csapágyra van szerelve, amelynek fő eleme egy edzett acélból készült golyó.


A Marantz TT-15S1 Gramofon a japán technológia és a modern dizájn megtestesítője. Legfontosabb elemei: matt fehér akrilból készült monolitikus talapzat, masszív, rezgéscsillapító lábak és 20 mm vastag akril tányér. A Marantz TT-15S1-be szerelt lemezjátszókar a Clearaudio Satisfy modelljének módosított változata. A tányér egy csapágyra van szerelve, amelynek fő eleme egy edzett acélból készült golyó.


A szinkronmotor a stabil működés érdekében öntött házzal van ellátva. A talapzatban található rés stabil pozíciót biztosít a motornak. Ezt segíti egy rugalmas műanyagból készült sáv is, amely elkülöníti a meghajtót, megszüntetve az ott keletkező esetleges rezgéseket. A gramofon házában található egy mechanikus meghajtású áramkapcsoló is, amely teljesen hibamentesen működik. A lemezjátszó alkalmas bakelitlemezekről történő zenelejátszásra is. A Clearaudio ehhez a lemezjátszókarhoz készült MM Wood Base kazettája nem igényel külön beállítást. A lemezjátszókar és a rá szerelt kazetta speciális kialakítása, valamint a gyári beállítások optimalizálják a működést. A pontos szabályozást egy precíz ellensúly és egy mágneses csúszásgátló mechanizmus is biztosítja. Az utolsó alkotóelem az RCA dugókkal végződő jelkábel. A jelkábel a lemezjátszókar rejtett rögzítő részéből vezet ki, így gyakorlatilag láthatatlan. A lábazat rendkívül elegáns fehér színe miatt ez a lemezjátszó könnyen illeszkedik bármilyen modern kialakítású helyiségbe. A kiváló hangzás mellett a stílus és az elegancia jellemzik leginkább.


A TT-15S1 lemezjátszóhoz az alábbi készlet tartozik: egy műanyag nyomólap, egy fekete gumiszőnyeg és egy tartály a csapágyazás karbantartásához szükséges zsírral.


         Technikai jellemzők:


-  módosított Clearaudio lemezjátszókar


- a lemezjátszókarhoz való kazetta


- akril talapzat masszív rezgéscsillapító talpakkal


- 20 mm vastag akril tányér


- acélgolyós csapágy


- végtelen szilikon öv


- RCA jelkábelek


Adatlap

Garancia
24 hónap
Garancia Meghosszabbítása
36 hónap
Hajtás
Szíjhajtás
Vezérlés
Manuális
Sebesség
33 1/3 RPM
Sebesség
45 PM
Mutass többet

10 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: