Integrált sztereó erősítő PMA-900HNE
      Integrált sztereó erősítő PMA-900HNE
      Integrált sztereó erősítő PMA-900HNE

      Integrált sztereó erősítő PMA-900HNE

      339 990,00 Ft
      Adóval együtt
      A szállítmány várható kiszállítási idő kb. 1-5 munkanap.
      Szín :
      Mennyiség

      Elérhető

      A Denon PMA-900HNE integrált erősítő hálózati funkciókkal kiváló sztereó hallgatási élményt nyújt analóg és digitális forrásokból. A fejlett, nagyáramú erősítő kialakítása és a hatékony tápegység biztosítja, hogy a hangszórók részletes, pontos és erőteljes hangzást biztosítsanak.

      Fontos információ: A szállítmány várható kiszállítási idő kb. 1-5 munkanap.

      • Akár 5 év garancia ingyen!Akár 5 év garancia ingyen!
      • Akár ingyenes kiszállítás!Akár ingyenes kiszállítás!
      • 14 napos ellállási lehetőség14 napos ellállási lehetőség

      DENON PMA-900HNE

      Integrált hálózati erősítő beépített HEOS® és zenei streaming funkcióval

      Streaming erősítő analóg és digitális csatlakozási lehetőséggel

      Használja a hangját, hogy kedvenc zenei szolgáltatásait Alexa segítségével streamelje a HEOS® Built-In technológiával rendelkező Denon termékre. Kérje meg az Alexát, hogy játssza le a Spotify, az Amazon Music HD, a TIDAL és más zenék zenéit. Emelje vagy csökkentse a hangerőt, állítsa meg, némítsa el és játssza le a következő zeneszámot - mindezt a hangjával. Az Alexa hangutasításokkal történő zenelejátszás elindításához nyissa meg az Alexa alkalmazást, és válassza ki a "Skills" menüpontot. Adja hozzá a HEOS Home Entertainment funkciót a funkció engedélyezéséhez. Ezután menjen az Alexa alkalmazás menüjében a Smart Home menüpontra, válassza az Eszközök és a Felfedezés menüpontot, vagy mondja azt: "Alexa, fedezd fel az eszközeimet".

      Fejlett nagyáramú 85 W-os integrált erősítő

      A Denon prémium erősítő technológiájával és Advanced High Current funkcióival tervezett PMA-900HNE integrált erősítő csatornánként 85 W-ot szolgáltat 4 ohmon a hangszóróknak.

      Beépített zenei streaming Wi-Fi-n, Bluetooth-on és AirPlay 2-n keresztül

      A beépített HEOS® Wi-Fi csatlakozik a hálózathoz a szinte korlátlan zenei streaminghez. Online zenei szolgáltatások széles választékát hallgathatja, vagy csatlakozhat okoseszközhöz AirPlay 2 vagy Bluetooth segítségével.

      Szerkezeti integritás válogatott alkatrészekkel

      A Denon márkát 1910 óta az audiótechnológia úttörő szerepének mély öröksége jellemzi - Japán első audioelektronikai gyártójától kezdve a világ első kereskedelmi CD-lemezeinek gyártásáig. A hangtechnikai kutatásra és fejlesztésre összpontosító beruházások biztosítják, hogy a legújabb technológiát és a legmagasabb minőséget élvezhesse minden alkalommal, amikor kedvenc zenéjét hallgatja.

      Fejlett nagyáramú egyszeres push-pull áramkör

      Fejlett nagyáramú (AHC) teljesítményerősítő egyetlen Push-Pull áramkörrel: A széles sávszélesség a mély basszusoktól a részletes magas hangokig mindent elkap. Az AHC kialakítás biztosítja a hangszórótípusok és impedanciák széles skálájával való kompatibilitást. Rezgésálló kialakítás közvetlen mechanikus földelt konstrukcióval: Hallgassa a zenét érintetlen részletességgel és minőségben, amelyet nem befolyásol a hallgatási környezet.

      Hi-Res minősítés

      A nagy felbontású ALAC, FLAC és WAV veszteségmentes hangfájlok akár 24 bites/192 kHz-es, valamint 2,8 MHz-es és 5,6 MHz-es DSD-sávok (audiofil SACD formátum) dekódolásának képessége lehetővé teszi, hogy minden hangot pontosan úgy élvezhessen, ahogyan a művész tervezte. chciał tego artysta.

      Főbb jellemzők:

        • egy fejlett, nagyáramú (AHC) hifi hálózati erősítő 85 wattos csatornánkénti teljesítménnyel, hogy a Denon hifi hangzást a legújabb streaming technológiával zökkenőmentesen integrálva élvezhessük.
        • szakértő hangmérnöki tervezés, beleértve a gondosan kiválasztott hi-fi komponenseket és dedikált áramköröket, rövid, egyenes jelútvonalakkal a teljesítmény és az erősítő szekciók között a legmagasabb hangminőség biztosítása érdekében.
        • A Denon hifi erősítője 85 W-os diszkrét erősítést kínál Advanced High Current funkcióval a csatlakoztatott hangszórók teljes körű vezérléséhez.
        • beépített phono bemenet és MM/MC equalizer, így közvetlenül csatlakoztathat egy lemezjátszót, és bármilyen kazettával (MM vagy MC) élvezheti a vinyl világát.
        • HEOS® A beépített vezeték nélküli, többszobás zenei streaming technológia lehetővé teszi, hogy az internetről a zenei szolgáltatások széles skáláját hallgassa.
        • támogatja a Spotify, Amazon Music, TuneIn, Deezer és még sok más szolgáltatást a legnépszerűbb online szolgáltatások zenéinek vezeték nélküli streameléséhez és élvezetéhez.
        • A TuneIn digitális internetes rádióval a világ rádióállomásainak teljes univerzumához hozzáférhet.
        • A Hi-Res Audio tanúsítvány, a hálózati és USB funkciók lehetővé teszik a nagy felbontású hangok, köztük a 192 kHz/24 bites FLAC, WAV, ALAC és DSD 2,8/5,6 MHz-es felbontású hangok zavartalan lejátszását.
        • Az Amazon Alexa, a Google Assistant és az Apple Siri lehetővé teszi a PMA-900HNE és az online zenei szolgáltatások hangutasításokkal történő vezérlését.
        • Prémium DAC, hogy a zene legfinomabb részleteit is hallja, és soha ne maradjon le egy hangról sem.

        DENON
        PMA900HNESPE2

        Specific References

        ean13
        0747192136727
        Mutass többet

        A többi vásalró megrendelte a következőket is: