FIGYELEM: információ az üzletünk működéséről.
Ez az oldal cookie-kat használ. Tudjon meg többet. A cookie-k tárolási és hozzáférési körülményeit a böngésző beállításaiban határozhatja meg.
 • Új

  Vezetéknélküli all-in-one hi-fi rendszer Mu-so 2 for Bentley Special Edition

  NAIM

  719 000,00 Ft
  Adóval együtt

  Elérhető

  Figyelem: A szállítmány várható kiszállítási idő kb. 1-5 munkanap.

  Szín
  Mennyiség

  Legutóbb ezt a terméket helyezték kosárba: 2021-03-25

   

  Akár 5 év garancia ingyen!

   

  Ingyenes kiszállítás!

   

  elállási jog

  Bemutatkozik a Mu-so 2 All-in-one-System

  A rendkívül sokeres Mu-so jelentősen tovább fejlesztett második generációjában a Naim a korszerű szolgáltatások elegáns elegyét kínálja. A bluetooth és az olyan népszerű zenei szolgáltatók, mint a Spotify és a Tidal egyaránt helyet kaptak benne, egy multiromm rendszer kialakításának lehetőségével. A szintén újragondolt kamraszerkezet, alapvetően a mélytartomány szélesítésével járt – a szoftveres fejlesztések pedig leginkább a gördülékenyebb streaminget szolgálják.

  Mu-So2

  Mu-so 2:
  A Mu-so 2 egy olyan kompakt sztereó rendszer, amely tartalmaz egy 450 W-os erősítőt és számos népszerű streaming szolgáltatást – mint a Spotify, Tidal és internetrádiók. Mindezt egy komplex multiroom rendszerrel, amely számos további lehetőséget kínál. Valamint soundbarként használva, könnyen használhatóvá válik a TV- készülékek hangjának erősítésére is. A Naim Audio-t 1969-ben alapította Julian Vereker, autoversenyző és autodidakta elektromechanikus, az angliai Salisbury-ben. A tradicionális gyártó műhely azóta is hű maradt, egyrészt a híres székesegyház várásához, másrészt pedig az audiotechnika folyamatos és szenvedélyes fejlesztéséhez.

  A Naim Mu-so 2 főbb paraméterei:

  Típus Kompakt, all-in-one rendszer, integrált erősítővel, hangszórókkal és zenei streaming szolgáltatásokkal
  Lejátszási lehetőségek Spotify, Tidal, internetrádiók, valamint lejátszási lehetőségek mobil eszközökről az AirPlay2 és Bluetooth segítségével
  Tv, játékkonzol...stb. csatlakoztatási lehetőségek Multiroom rendszer kialakítása, további Mu-so eszközökkel
  Speciális funkciók Multiroom rendszer kialakítása, további Mu-so eszközökkel
  színválaszték fekete, narancssárga, piros és kék
  garancia 2 év

  Különleges kialakítás

  A sejtelmesen megvilágított üveglapra tekintve, rögtön világossá válik, hogy a Mu-so 2-t, a kecses formaterven túl a rendkívül igényes anyagfelhasználás is jellemzi. Az ívelt hangszóró rács, 6 hangszórót takar, amelyeket a Naim-mel partnerségre lépett Focal gyárt, a dél-franciaországi St. Étienne-ben található üzemében. A Focal, 1979-es alapítása óta, a hi-fi hangszórók élvonalát képviseli, mind a hangfalak, mind az autós audio rendszerek, mind pedig a fejhallgatók terén. A hi-fi világában, rendkívült kedvelt kombinációnak számít, a Focal fókuszált hangzású hangszóróit, a Naim elektronikáival megszólaltatni – így a valójában a Mu-so 2 kialakítása is egy jól ismert utat követ. A Mu-so 2-höz gyárilag csupán fekete hangszóró takarót mellékelnek, de felár ellenében rendelhető hozzá oliva, terrakotta és pávakék színben is.

  Intuitív vezérlés

  A Mu-so 2 tetején egy futurisztikus, kerek érintő kijelző szolgál a hangerő szabályzására és a források és a funkciók kiválasztására. Bárkit könnyedén rabul ejt a vezérlés könnyed eleganciája, és a gesztusainak gyors visszajelzése a gyönyörű kijelző lenyűgöző ledes megvilágítása által. Aki egyszer is kipróbálta nem igen fog már más rendszereket keresni. Próbáld ki!

  Élvezze a zenei források számtalan lehetőségét

  A Naim mérnökei három éven át fejlesztették, a Mu-so 2 streaming felületének technikai alapjait, hogy biztosítani tudják a legrészletezőbb és legtisztább zenei felvételek reprodukcióját is. Zenei forrásként használható a Spotify és a Tidal is, valamint több tízezer internetrádió a világ minden tájáról. Valamint a Bluetooth és az AirPlay2 segítségével könnyedén lejátszhatóak a zenék mobil eszközökről is. Továbbá a számítógépeken tárolt veszteségmentes zenei felvételek is könnyen kijátszhatóak, akár a CD minőségnél lényegesen magasabb minőségben is.

  A Naim Mus-So 2 soundbarként használva, a televíziók kihangosítására is alkalmas
  A televíziók HDMI-ARC kábellel a Mu-so 2-re csatlakoztathatóak, így a TV adások hangját is kivételes hangminőségben élvezheti. Soundbarként használva kiemelkedően jó beszéd érthetőséget, szélesebb sztereó képet, valamint teltebb és pontosabb basszusokat garantál

  Zene számtalan helyiségben – a Mus-so 2-nek nem jelent kihívást Muso

  Vezeték nélküli kapcsolattal teremthet számtalan Mu-so és Mus-so Qb között, így tökéletesen szinkronizált zene lejátszást érhet el különböző helyiségekben. Így a Mu-so 2 egyaránt a legjobb megoldást tudja kínálni, elegáns fogadások és vad bulik zenei igényinek kiszolgálására is.

  Frank Wollsiefen – házimozi szakértő

  „Az új Mu-so 2 a HDMI kapcsolaton keresztül, jobb hangzást és intuitív vezérlést kínál a televíziók számára. Ezáltal a Mu-so 2 a TV-k távirányítóival is vezérelhető, így a kiváló hangzáson túl, kiemelkedően jó soundbarként is használható a modern TV-k számára”

  Hangzásmódok
  A Mu-so 2 lehetővé teszi a hangzás adoptálását kihelyezés környezetéhez – így kiválaszthatja, hogy az eszköz ”fal mellett”, ”sarokban” vagy ”szabadon álló” üzemmódban működjön. Ezáltal maximálisan kihasználhatja ebben az all-in-one rendszerben rejlő lehetőségéket.

  Különbségek a Mu-so elöző generációjához képest
  A korábbi Mu-so-val ellentétben a Mu-so 2 HDMI ARC bemenettel is el van látva, ezáltal könnyedén csatlakoztatható televíziójához, amelynek távirányítójával ki és be is kapcsolhatja az eszközt. Továbbá, a hangszóró kamrák áttervezésének köszönhetően, a Mus-so 2 erősebb és pontosabb basszusokat is kínál és a jelfeldolgozási rendszer tovább fejlesztésével még nagyobb hangzásbeli tisztaságot tud garantálni.

  Igényeljen kedvezményre jogosító kupon kódot és spóroljon a vásárlásán
  5% kedvezményt tudunk garantálni vásárlása teljes összegéből, amennyiben a vásárlás előtt, weboldalunkon feliratkozik hírlevelünkre és a vásárlás során, a kapott kódot beírja a megfelelő mezőbe. A kódot a regisztrációt követően, azonnal megkapja e-mailben.

  Specifikációk:

  • Audió bemenetek: Optikai S / PDIF (TosLink) 96 kHz-ig, USB, 3,5 mm-es csatlakozó
  • Internet Rádió, UPnP, ™ AirPlay, Spotify (Connect), TIDAL, Bluetooth (aptX)
  • Erősítő kimenet: 450W - 6x 75W (6Ω-ig)
  • Teljesítményfelvétel: Tipikus használat: 17W, Készenléti üzemmód: <4W, mély alvás: <0.5W
  NAIM
  MUSO2 BENTLEY
  5060332107865

  122 mm
  628 mm
  264 mm

  11 kg

  Adatlap

  Garancia
  24 hónap
  Garancia Meghosszabbítása
  0 hónap

  Megadott referenciák

  ean13
  5060332107865

  8 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: