Ez az oldal cookie-kat használ. Tudjon meg többet. A cookie-k tárolási és hozzáférési körülményeit a böngésző beállításaiban határozhatja meg.

   Vezetéknélküli all-in-one hi-fi rendszer Mu-so 2 for Bentley Special Edition

   NAIM

   719 000,00 Ft
   Adóval együtt

   Elérhető

   A nagy-britanniai Bentley Motors-szal már évek óta tartó együttműködésnek köszönhetően a Naim büszkén mutatja be legújabb kiadású Bentley Mu-so fantázianévre hallgató vezeték nélküli hangrendszerét.

   Figyelem: A szállítmány várható kiszállítási idő kb. 1-5 munkanap.

   Szín
   Mennyiség

    

   Akár 5 év garancia ingyen!

    

   Ingyenes kiszállítás!

    

   elállási jog

   Mu-so for Bentley Special Edition

   A Mu-so Bentley Special Edition egy egyedülálló kialakítású készülék, amely a díjnyertes Mu-so rendszer második generációján alapszik. Egy olyan vezeték nélküli hangszórórendszer, amely hitelesen szólal meg a legújabb zenei Streaming-szolgáltatások használata folyamán is, és természetesen kiváló minőségben, lenyűgöző funkcionalitással és képességeinek széles palettájával vetíti elénk a televízió hangját is. Ez a különleges, egyéni kiadású hangrendszer kizárólag Bentley dizájn-elemekkel rendelkezik, amelyhez hozzá tartoznak a lakkozott fa felületek, a réz színű hűtőrács, a finoman megvilágított készülékház, a speciálisan szőtt hangszórórács és a megvilágított vezérlő-tárcsát körülvevő jellegzetes gyémánt mintázat is.


   Klasszikus design

   Az új Mu-so Bentley Special Edition a Naim Audio első olyan vezeték nélküli hangszórórendszere, amely fa kivitelben készül. Az Ayous-ból, egyfajta, fenntartható gazdálkodásból származó afrikai keményfából kiképzett készülékház tetejét szakszerűen megfestik, majd többször lakkozzák, hogy kivételesen sötét és drámai patinát kaphasson. A további kiemelkedő jellemzők közé sorolhatjuk az új réz tónusú eloxált alumínium hűtőbordát, az exkluzív füstölt lábazatot, a réz hangszórórácsot és az aláírással ellátott Bentley rácsmintát is, amely körülöleli az érintőfelületű, érintésre világító gombokat és a hangerőszabályozó tárcsát.


   Széles körű funkcionalitás

   A Mu-so Bentley Special Edition is a Naim Audio egyedülálló zenei streaming platformját használja, amely páratlan hangminőséget nyújt a hallgatónak és a vezeték nélküli hangszórókkal, illetve egyéb, minőségi hanglejátszást biztosító eszközökkel is tökéletesen képes együtt működni. Lehetőségünk nyílik zenei streamingre olyan zeneszolgáltatók által, mint a Spotify, a TIDAL, a Qobuz, az Apple Music és még sok más szolgáltatást is elérhetünk közvetlenül a telefonunkról vagy tabletünkről a Bluetooth, Apple AirPlay és Chromecast hangátviteli technológiák használatával. Az UPnP (Universal Plug ’n’ Play) kompatibilitásnak köszönhetően a Naim Mu-so Bentley Special Edition képes streamingelni, lejátszani saját ultra nagy felbontású (legfeljebb 32bit/384kHz) zenei gyűjteményünket és természetesen a Roon szolgáltatás használatára is felkészítették. A HDMI ARC hangbemeneti csatlakozás használatával a Naim Mu-so Bentley Special Edition-nel jobb hangminőségben élvezhetjük kedvenc TV-műsorainkat, filmjeinket és videojátékainkat.


   Chromecast

   AirPlay 2

   Tidal

   Spotify Connect

   Bluetooth

   Roon Ready

   Internet Radio

   UPnP

   HDMI ARC

   Multiroom Ready

   Digital/Analogue Inputs

   USB

   Remote Control

   App Control (iOS™ & Android™)

   Loudness Control

   Room Compensation

   Alarm Clock

   Qobuz

   Optimalizált hangszórók és hangteljesítmény

   A Naim Mu-so Bentley Special Edition 450 Watt zenei teljesítményt kínál olyan erővel és kifinomultsággal, hogy hihetetlen hangminőséget képes nyújtani a beépített erősítők és hangszórók sokaságával. Ez az igazán átgondolt technológiai kivitel tökéletesen beilleszkedik a szövött hangáteresztő akusztikai rácsok mögötti szekcióba. A Naim és a Focal közös fejlesztési projektjei lehetővé tették az erősítők és a hangszórók teljesítményének további optimalizálását. Mind ezek mellett a Focal szabadalmaztatott akusztikai ismereteit is felhasználták a tervezés során, így nem is csoda, ha számos elismerés és szakmai díj illette már a Naim Mu-so rendszereket, ugyanis a szakértők állítása szerint, még ők sem hallottak soha ilyen jó minőségű hangzást azelőtt egy hasonló kivitelű készülék által sem.   Könnyen kezelhető integrált multiroom zenelejátszási képességek

   A Naim Mu-so Bentley Special Edition hangrendszere önmagában is kiválóan szól, és természetesen az otthoni multiroom zenelejátszó összeállításunk részeként is remekül fog működni. Gombnyomásra párosítható más Naim lejátszó rendszerekkel vagy bármilyen AirPlay 2 hangszóróval és Chromecast képes eszközzel. Irányítsuk kedvenc zenéink lejátszását a letölthető Naim alkalmazással, a megvilágított érintésérzékeny gombokkal vagy akár a mellékelt távirányítóval, de érdemes még kipróbálni a Google Assistant és az Apple Siri hangvezérlési funkciókat is. A Naim Mu-so Bentley Special Edition az alkalmazott hangtechnológiai megoldásoknak köszönhetően minden helyiségben kiváló hangzást biztosít hallgatóinak.   Fedezze fel az új, intuitív, hangerőszabályozó gyűrűvel körülölelt érintőgombokat

   Konfigurálás

   NAIM
   MUSO2 BENTLEY
   5060332107865

   122 mm
   628 mm
   264 mm

   11 kg

   Adatlap

   Garancia
   24 hónap
   Garancia Meghosszabbítása
   0 hónap

   Megadott referenciák

   ean13
   5060332107865

   9 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: