OLED 4K 77" TV bild s.77
   OLED 4K 77" TV bild s.77
   OLED 4K 77" TV bild s.77
   OLED 4K 77" TV bild s.77

   OLED 4K 77" TV bild s.77

   4 550 900,00 Ft
   Adóval együtt
   Szín :
   Mennyiség

   Kérhető

   Elegáns, innovatív és lenyűgöző - a bild s készülékkel a Loewe az OLED TV modern újraértelmezését kínálja Önnek, és kifinomult technológiával, a borotvaéles 77 hüvelykes OLED kijelzővel biztosítja a tökéletes képi pillanatokat Ultra HD felbontásban. Tíz meghajtóval és 120 wattos összteljesítménnyel felszerelve eddig elképzelhetetlen dimenziókban élheti át a hangzást. 

   • Akár 5 év garancia ingyen!Akár 5 év garancia ingyen!
   • Akár ingyenes kiszállítás!Akár ingyenes kiszállítás!
   • 45 napos ellállási lehetőség45 napos ellállási lehetőség

   Loewe

   bild s.77

   A varázslatos

   pillanatokért.

   Német mérnöki munka, nagy figyelmet fordítva a részletekre.

   A Loewe s.77 edition a Loewe 99. évfordulójának megünneplésére készült különleges kiadás. A vállalat csak 99 példányt gyárt ebből a különleges modellből, mindegyik saját számmal ellátva. Az egyediség hangsúlyozása érdekében, amely nem csak a képernyő méretével függ össze, a Loewe-szem aranyozott elemekből készült. Ezenkívül a Loewe logó és a televízió márkajelzése is aranyozott. A leendő felhasználó az Apple TV 4K legújabb verzióját kapja meg a készülékkel együtt.

   A televízió egy új dimenzióban.

   Az OLED technológiának köszönhetően a színek a valóságosnál is ragyogóbbak. Minden eddiginél élesebb kontrasztokkal. Egy ultravékony képernyőn. Tökéletes és gyönyörű. Az OLED-technológia az élénk és természetes színeket, a tökéletes kontrasztot - a legmélyebb feketétől a tiszta fehérig - és a részletes élességet biztosítja még nagyon gyors mozgások esetén is. A lenyűgöző fekete szín és a kép sötét részeinek legfinomabb árnyalatai mellett a Loewe bild s OLED technológiája ragyogó színvisszaadást is lehetővé tesz. A koromfekete háttér előtt a színek különösen élénknek és világosnak tűnnek.

   Rugalmas

   A minimalizmus találkozik a funkcionalitással: a polcon vagy a komódon - a konzolos változat szinte mindenhol megtalálja a helyét.

   Adaptálható

   Egyénileg állítható: A falon a kép elforgatható, elfordítható vagy megdönthető.

   Művészi

   Esztétikailag tökéletes a kábelek szinte láthatatlanul eltűnnek a stílusos alumínium talpban.

   Integrált Soundbar

   A technikai részletek

   csak akkor láthatóak,

   amikor látni szeretnénk.

   Dolby Vision™

   A Dolby Vision™ segítségével a bild s nagy kontrasztú képeket (HDR) nyújt hihetetlen mélységgel és elképesztő színspektrummal (Wide Colour Gamut). A hatás hihetetlen. Akár festői tájakba, akár "végtelen tágasságokba" merül el. A Dolby Vision™ biztosítja, hogy a filmek úgy jelenjenek meg, ahogyan azt a filmkészítők és a művészek tervezték. A gyors tempójú mozdulatok korábban nem is álmodott élénkségre ébresztenek. Kompromisszumok nélküli képminőségben és egy új dimenzióban.

   A legapróbb részletekig átgondolt.

   A Loewe bild s lenyűgöz letisztult vonalvezetésével, kiváló minőségű, exkluzív európai anyagokkal, és egyszerű eleganciájával bármilyen modern környezetbe illeszkedik. A beépített hangsávot csak akkor látja, amikor bekapcsolja - egy gombnyomással a képernyő varázslatosan felfelé csúszik. Csak ekkor válik láthatóvá a beépített hangsáv. Az asztalra és padlóra szerelhető motoros forgó állványmegoldásokkal az elegáns tévé a fotelből a távirányítóval tökéletesen beállítható. A hátoldalon lévő csatlakozók és a kábelek teljesen integrálva vannak az állványmegoldásokba, és egy speciálisan kifejlesztett szövetborítással teljesen elfedettek.

   Szobát betöltő hangélmény

   A zárt basszusreflex-dobozzal és tíz beépített meghajtóval ellátott erőteljes sztereó hangrendszer 120 wattos teljes zenei teljesítményével szobatöltő, basszuserős hangzást produkál. A kifinomult akusztikai koncepció különösen intenzív mély hangokat produkál, és megtölti a szobát kedvenc zenéjével. A speciálisan kifejlesztett akusztikus szövet otthonos és meleg hangulatot kölcsönöz a Loewe bild s-nek.

   TV személyre szabott hangzással.

   Mindenki hallása egyedi. A Mimi Defined™ intelligens technológia felismeri az Ön fülének optimális hangzást. A hang és a hangszín valós időben kerül elemzésre, és a televízió hangja az Ön vagy családja hallásprofiljához igazodik. A beépített hangzás személyre szabásával új hangzásvilágokba merülhet el. Lenyűgöző hangzást és tiszta beszédérthetőséget tapasztalhat - a hangerő megváltoztatása nélkül. Egy teljesen új hallgatási élmény.

   Kézzel készített - minőség a legapróbb részletekig.

   A Loewe termékek mindig is a minőséget és a Made in Germany különlegességét jelentették. Elveinkhez hűen munkatársaink Európában válogatott, kiváló anyagokból igazi remekművet gyártanak: Loewe bild s. Minden termék egyedi, és kézzel készített, gyárunkat egyedi plakettel hagyja el, amely megerősíti az exkluzív Loewe televízió egyediségét.

   Képernyőméret

   77" / 195cm

   Ultra HD felbontás

   3840 x 2160 Pixel

   Kijelző

   OLED (WRGB Pixel)

   Kép

   HDR megjelenítés | 750 cd/m² | Image+ Active

   Csatlakozók

   4 x HDMI | WLAN | LAN | Bluetooth

   Hangzás

   2x 60 W hangteljesítmény

   Bízzon az otthoni szórakoztatás egyik ikonjában.

   A Loewe évtizedek óta a legjobb kép- és hangminőséget képviseli - Made in Germany. 1923-as alapításuk óta, amikor Németországban bevezették a rádiót, ikonikus termékeikkel és számos technikai újítással alakították az iparágat, és számos díjat nyertek elegáns formatervezésükért. A fejlesztés, a gyártás és a szerviz a felső-frankföldi Kronachban található. Alapelvük az innováció, a tökéletesség és a tartósság. A moduláris technológia, a kiváló minőségű anyagok, a precíz kivitelezés, a szoftverfrissítések, az energiahatékonyság és az időtlen design garantálják a Loewe termékek fenntarthatóságát.

   Művészi alkotás

   az otthonába.

   </p>

   LOEWE
   BILD S.77 GRAPHITE GREY

   Specific References

   Mutass többet