Ez az oldal cookie-kat használ. Tudjon meg többet. A cookie-k tárolási és hozzáférési körülményeit a böngésző beállításaiban határozhatja meg.

   Okos hangszóró beépített Google Assistant-tal ASSIST

   POLK AUDIO

   69 990,00 Ft
   Adóval együtt

   Elérhető

   Figyelem: A szállítmány várható kiszállítási idő kb. 1-5 munkanap.

   Szín
   Mennyiség

    

   Akár 5 év garancia ingyen!

    

   Ingyenes kiszállítás!

    

   elállási jog

   Assist – okos hangszóró beépített hangvezérlés funkcióval

   A Google Assistant támogatással rendelkező Assist, a neves Polk Audio terméke. Az iparág legjobb mérnökei dolgoztak ezen a modellen, amely a legigényesebb vásárlók igényeit is képes kielégíteni, a modern technológiákat egy időtálló konstrukcióban vegyítve, amely sok éven át megbízható minőséget lesz képes szavatolni.


   Miért is kellene Google Assistant hangszorót vésárolnia?

   A Polk Audio a Google Assistant támogatással rendelkező Assist hangszóróját a legigényesebb vásárlók számára fejlesztette. A tervezés során a zene iránti elkötelezett szeretet volt a legfőbb szempont, ennek köszönhetően bármikor élvezhetjük rajta kedvenc zenéink minden egyes hangját. A termékcsalád a hangszórón kívül egy mélysugárzóval és egy erősítővel is kiegészül.

   A Polk Assist az egész szobát beterítő hangot és a zenehallgatás teljesen új élményét kínálja. Kialakításának köszönhetően szinte bármilyen helyiségben használható, legyen szó nappaliról, konyháról, hálószobáról vagy akár fürdőszobáról. Bármikor zenével vehetjük magunkat körbe, ami örömet jelent minden olyan ember számára, aki nem szeret csendbe burkolózni.

   A kiterjedt Google Assistant szolgáltatásnak köszönhetően, az Assist biztosítja a rendkívül kényelmes hangvezérlést lehetőségét, ami hatalmas szabadságot kínál a felhasználó számára. Lehetővé teszi a probléma mentes zenei streaminget és a zenék lejátszását Bluetooth-on keresztül. Továbbá szolgáltatásai szinkronizálhatóak naptárunkkal és böngészőnkkel. Működése egyáltalán nem bonyolult, használata rendkívül egyszerű, még a tapasztalatlan felhasználók számára is.

   A hangvezérlés nagyon gördülékeny, a beszédfelismerés pedig fejlett. Az eszköz megérti a legtöbb angol nyelvű utasítást, és néhány másodpercen belül végre is hajtja azokat – ez egy teljesen új technológiai színvonalat vihet a felhasználók életébe. A hangszóró képes felolvasni a kiválasztott tartalmakat, képes beállítani az időzítőt vagy az ébresztő órát, ezek során pedig sokkalta könnyebbé teheti mindennapjainkat.

   A Google Assistant támogatással rendelkező Assist könnyedén csatlakozni tud a többi intelligens otthoni eszközünkhöz. A beépített Chromecast modul segítségével, pedig számtalan alkalmazás összehangolható vele. Ilyenek például, TuneIn, a Google Play Music és a Spotify Premium. Ennek köszönhetően rendkívül könnyen élvezhetjük bárhol és bármikor, kedvenc zenéinket és tartalmainkat.


   Milyen színben kapható az Assist, hangvezérléssel ellátott hangszóró?

   A Polk Audio Assist hangszóróját a rendkívül esztétikus formaterv jellemzi, ami minden bizonnyal vonzani fogja a modernista termékek kedvelőit. Stílusossága és kis mérete könnyen beilleszthetővé teszi bármilyen enetriőrbe.

   Az Assist vezetéknélküli hangszóró szürke és fekete színben is kapható, így mindenki kiválaszthatja a neki megfelelő változatot. A gondosan tervezett, finom formaterv időtálló anyagokból épül fel, így a termék sok éven át megbízhatóan szolgálja felhasználóját.

   Ebben az egyedülállóan intelligens hangszóróban, a divatos formaterv átlagon felüli tartóssággal párosul, ami különösen fontos, minden könnyen mozgatható termék esetén. Még a legintenzívebb használat sem befolyásolja az Assist hangszórók tartósságát és felhasználhatóságát – egész élettartamuk alatt tökéletesen megőrzik az állapotukat.


   Mennyibe kerül a Polk Assist hangszóró?

   Az első pillantásra magasnak tűnő árat, hamar elfelejteti a rendkívül fejlett technológia, ami maga módján forradalmi megoldásokat vonultat fel az aktív hangfalak piacán – az Assist kiváló minősége pedig igazán tartós befektetéssé teszi a modellt.

   A Polk Audio termékei minden esetben a tökéletes hangzásra törekednek. A Polk Audio Assist hangszóróját ehhez mérten úgy tervezték, hogy kiszűrje a zenei tartalom minden hibáját és esetleges torzulását és a tartalom felbontásától függetlenül, minden esetben a tökéletesen tiszta hangzásra törekedjen. Itt kell meg kell említenünk a modell kiemelkedően precíz hangzását és sodró mély tartományát.

   Alkalmas multiroom rendszer kiépítésére is, ezáltal a zenei tartalmak az egész házban hallgathatóvá válnak – elkerülve a bosszantó kábeleket és szükségtelenül bonyolult rendszerek kiépítését. Az Assist vezérlése rendkívül intuitív és így a hasonló termékekkel még tapasztalatlanok felé sem támaszt kihívást.


   Műszaki adatok:

   • beépített Google Assistant: könnyedén lejátszhatóvá teszi a zenéket, hozzáférhetővé teszi a naptár és böngésző funkciókat és problémamentesen együtt tud működni a háztartásban található számos intelligens eszközzel.
   • beépített Chromecast: a kompatibilis alkalmazásokkal összehangolható, például TuneIn, Google Play Music és Spotify Premium
   • Bemenetek: WiFi 2,4 GHz és 5GHz, Bluetooth 4.1
   • frekvencia menet: 45 Hz – 20 kHz
   • mélysugárzó: 3,5” (89 mm)
   • magsassugárzó: 1” (25 mm)
   • csúcsteljesítmény 80 W (40 W folyamatos)ú
   • tápegység: külső 22V / 1,8A (40 W)
   * Google Assistant hangvezérlés: A funkció régiótól függően érhető el.
   POLK AUDIO
   ASSISTEUGY

   120 mm
   191 mm
   120 mm

   1 kg

   Adatlap

   Garancia
   24 hónap

   Megadott referenciák

   ean13
   0747192130237

   Új termék

   10 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: