Bang & Olufsen BeoSound A1 2nd Gen Vezetéknélküli hangsugárzó
      Bang & Olufsen BeoSound A1 2nd Gen Vezetéknélküli hangsugárzó
      Bang & Olufsen BeoSound A1 2nd Gen Vezetéknélküli hangsugárzó
      Bang & Olufsen BeoSound A1 2nd Gen Vezetéknélküli hangsugárzó
      Bang & Olufsen BeoSound A1 2nd Gen Vezetéknélküli hangsugárzó
      Bang & Olufsen BeoSound A1 2nd Gen Vezetéknélküli hangsugárzó
      Bang & Olufsen BeoSound A1 2nd Gen Vezetéknélküli hangsugárzó
      Bang & Olufsen BeoSound A1 2nd Gen Vezetéknélküli hangsugárzó

      Bang & Olufsen BeoSound A1 2nd Gen Vezetéknélküli hangsugárzó

      115 900,00 Ft
      Adóval együtt
      A szállítmány várható kiszállítási idő kb. 1-5 munkanap.
      Szín :
      Mennyiség

      Utolsó tételek a raktáron

      A vékony kivitelű, második generációs Beosound A1 2nd Gen újra megtestesíti az ikonikus, nagy teljesítményű, hordozható hangszórót, amely most még korszerűbb felhasználói felületet és még jobb funkcionalitást kínál. A hangszóró szíve a Bang & Olufsen „Signature Sound” hangzásvilágot megteremtő erősítő technológia, amely az aptX Adaptive audio kodeket alkalmazó Bluetooth chip-nek köszönhetően kel életre.

      Fontos információ: A szállítmány várható kiszállítási idő kb. 1-5 munkanap.

      • Akár 5 év garancia ingyen!Akár 5 év garancia ingyen!
      • Akár ingyenes kiszállítás!Akár ingyenes kiszállítás!
      • 45 napos ellállási lehetőség45 napos ellállási lehetőség

      A luxus kivitelű audio termékeket készítő dán audio márka, a Bang & Olufsen bemutatja második generációs Beosound A1 2nd Gen hordozható Bluetooth hangszóróját, amely most megnövelt teljesítményt és megújult dizájnt nyújt rajongóinak.

      A második generációs Beosound A1 elegánsabb, sokkal vékonyabb házzal rendelkezik, amely teljes mértékben ellenáll a víznek és a pornak. Ezenkívül jelentősen megnövelték a készülék akkumulátorának élettartamát, így normál hangerőn hallgatva akár 18 óra lejátszási időt is nyújthat, illetve frissített felhasználói felülettel, és a Bluetooth-hangszóró kategórián belül legelsőként Amazon Alexa hang asszisztens kompatibilitással rendelkezik. A Beosound A1 2nd Gen sokkal hatékonyabb és felhasználóbarátabb lett, mint elődje, megteremtve ezzel az eddigi legjobb bluetooth hangszórót a Beosound A1 sorozaton belül.

      "Az zenehallgatók nagyra értékelték az első A1 hangszórónkat a minimalista kialakítás, a mobilitás, az erőteljes hangzás és a kihangosítás funkciók kombinációjának köszönhetően, mivel azok megkönnyítették és élvezetessé tették a családdal és a barátokkal való beszélgetést, időtöltést. Az új Beosound A1 ezen funkciókkal együtt az összes kulcsfontosságú területen is javulást ért el." - mondta Christoffer Østergaard Poulsen, a Bang & Olufsen Product Stewardship alelnöke.

      Újragondolt, vékony kialakítás

      A Beosound A1 megőrizte elegáns formáját és egyedi kontúrjait, amelyeket egy neves dán ipari tervezővel együttműködésben hívtak újra életre. A második generáció 7 százalékkal könnyebb lett, mint az elődmodell, és teljesen újratervezett rácslyuk-mintával, vékonyabb házzal és kúpos alapzatú talppal rendelkezik, aminek köszönhetően a hangszóró könnyebb lett még annak ellenére is, hogy mindössze csak 0,85 mm-rel lett alacsonyabb. A bőrszíj - egy igazán stílusos ismertetőjegy, amely megkönnyíti a hangszóró mozgatását - most egy újabb lezáró címkét kapott, amelynek köszönhetően a Beosound A1 az egyik legsokoldalúbb módon, a kiálló felületekre felfüggeszthető termékek közé tartozik.

      A gombokat átalakították és újrapozicionálták az általános felhasználói interakció javítása érdekében. Ezúttal közelebb is helyezték őket a hangszórókhoz, hogy könnyebben felfedezhetőek legyenek, illetve nagyobb és világosabb szimbólumokkal lettek ellátva. A LED jelzőfény mindeközben a hangszóró tetejére került, ami jelentősen javítja annak láthatóságát, nézzük azt bármelyik oldalról.

      A Beosound A1 belsejében kettő darab továbbfejlesztett hangszóró található a még hatékonyabb 360 fokos hangzás érdekében. Egy 3,5’ átmérőjű alumínium középhangsugárzó erőteljes neodímium mágnessel, valamint egy 3/4' átmérőjű magashangsugárzó fejlett DSP hangfeldolgozó egységgel, amelyeket egy 30 Watt teljesítményű, D osztályú erősítő hajt meg. A Beosound A1 támogatja az aptX kódolási eljárást a vezeték nélküli zenei forrásokból, azaz a Bluetooth-on keresztül érkező hang most még jobb minőségben szólal meg a Beosound A1-en.

      A világ első Bluetooth hangszórója hangasszisztenssel

      Az új, 2. generációs Beosound A1 az első olyan Bluetooth hangszóró, amely teljes kompatibilitást kínál az Amazon Alexa hangasszisztenssel, hozzáférést biztosít kedvenc zenéinkhez, segítségével könnyen kapcsolatba léphetünk szeretteinkkel, új receptet találhatunk vele a hétvégi családi ebédhez vagy akár egy izgalmas játékra is könnyen rátalálhatunk vele a kellemes, esti, családi időtöltéshez. A Far Field technológiának köszönhetően az Alexa a szoba körülményeitől függően akár 5 méteres távolságból is aktiválható, kikapcsolását követően pedig akár 3 órán keresztül is készenlétben marad. A Beosound A1 tehát egy rendkívül megbízható vezetéknélküli hangsugárzó beépített Alexa hangasszisztenssel, a kiváló minőségű és stabil csatlakozást pedig a legújabb Bluetooth 5.1 szabvány biztosítja.

      Hihetetlen akkumulátor-teljesítmény

      Az új Beosound A1 akkumulátorának élettartama jelentősen megnövekedett elődjéhez képest. A Beosound A1 mostantól akár 18 órányi zenehallgatást is kínálhat átlagos hangerőn (@70 dB) az első verzió 4 órás teljesítményéhez képest, miközben mérsékelt hangerőn (@55 dB) hallgatva akár 48 óra működés is lehetséges az elődmodell 24 órájával szemben. Az új LED jelzőrendszer azonnal figyelmezteti a felhasználót, ha lemerült az akkumulátor, a Bang & Olufsen alkalmazáshoz csatlakozva pedig pontosan megtudhatjuk az akkumulátor aktuális töltöttségi állapotát.

      Teljes vízállóság 1 méterig

      A második generációs Beosound A1 most már IP67 tanúsítvánnyal rendelkezik, így teljesen nyugodtak lehetünk olyan helyzetekben, amikor a hangszórót víz és por érheti. Az IP67 besorolás bővebben kifejtve azt jelenti, hogy a Beosound A1 bluetooth hangsugárzó 30 percig vízálló, a homoktól és a szennyeződésektől védett, és így a felhasználók a medence mellett és a tengerparton is nyugodt szívvel élvezhetik zenéjüket.

      Három mikrofon a legjobb minőségű beszélgetésekhez

      A második generációs Beosound A1 ezúttal egy három mikrofonos rendszert használ a sokkal jobb hanghívás-minőség érdekében, sokkal tisztább és érthetőbb hangot továbbítva a beszélgető partner felé, amikor a Beosound A1 2. generációs hangszórót kihangosítóként használják. Ez megkönnyíti és szórakoztatóbbá teszi a barátokkal és a családdal való csevegést, a Microsoft Swift Pair és a Google Fast Pair kompatibilitás pedig biztosítja a gyors beállítást, ha üzleti céllal konferencia hangszóróként szeretné használni a Beosound A1 2. generációs bluetooth hangszórót.

      A legfontosabb jellemzők:

      • Nagyszerű hangminőség az aptX Adaptive technológiának köszönhetően
      • IP67 minősítési szinttel rendelkezik, így vízálló és porálló is egyben
      • Esztétikus társ az irodában és kiváló minőségű telefonhívásokat biztosít
      • Beépített Alexa hangasszisztens
      • Akár 18 órás akkumulátor-üzemidő normál hangerő mellett

      Műszaki információk:

      • Nagyszerű hangminőség az aptX Adaptive technológiának köszönhetően
      • IP67 minősítési szinttel rendelkezik, így vízálló és porálló is egyben
      • Esztétikus társ az irodában és kiváló minőségű telefonhívásokat biztosít
      • Beépített Alexa hangasszisztens
      • Akár 18 órás akkumulátor-üzemidő normál hangerő mellett

      Műszaki információk:

      • Beépített hangszórók: 1 db x 3,5’ átmérőjű közép-mélyhangsugárzó; 1 db x 3/5’ átmérőjű magashangsugárzó
      • Két 30 Watt teljesítményű, D osztályú erősítő, mindegyik hangszóróhoz különállóan dedikáltan
      • Hangszórás iránya: 360 fok (körszórású)
      • Frekvencia tartomány: 55 Hz – 20 kHz (-10dB)
      • Maximális hangerő @ 1M (SPL): 92dB
      • Basszus hangerő @ 1M (SPL): 62dB
      • Vezeték nélküli kodekek: AAC, aptX Adaptive
      • Sztereó párosítás: Igen, kizárólag két második generációs Beosound A1 között lehetséges
      • Többpontos lejátszás: Igen, maximum 2 eszközesetében
      • Equalizer (EQ): Öt teljesen testreszabható előbeállítás (preset) a Bang & Olufsen alkalmazás használatával
      • IP tanúsítvány: IP67 (a szabványban foglalt mértékek szerinti vízállóság és porállóság)
      • Akkumulátor élettartama: 18 óra (átlagos hallgatási hangerő)
      • Akkumulátor mérete: 3000mAh
      • Energiafogyasztás: átlagos használat esetén: 5 W, készenléti állapotban: 0,12 Watt
      • Tápellátás: 5V DC / 3A USB-C csatlakozón keresztül
      • Töltési idő: 2,75 óra 5V - 3A töltéssel

      B&O
      BEOSOUNDA1GREEN GEN2
      2024-04-29

      Data sheet

      Garancia
      24 hónap

      Specific References

      ean13
      5705260087932
      Új
      Mutass többet

      A többi vásalró megrendelte a következőket is: