Ez az oldal cookie-kat használ. Tudjon meg többet. A cookie-k tárolási és hozzáférési körülményeit a böngésző beállításaiban határozhatja meg.
  • Szett

Szett: Roam indukciós töltővel

99 980,00 Ft
Adóval együtt

Ártörténet

Válasszon színt a szettben

Vezetéknélküli hangfal Bluetooth és WiFi kapcsolódással Sonos Roam

Szín
  • Fekete

Vezetéknélküli töltő Sonos Roam-hoz

Szín
  • Fekete

Figyelem: A szállítmány várható kiszállítási idő kb. 1-5 munkanap.

 

Akár 5 év garancia ingyen!

 

Akár ingyenes kiszállítás!

 

45 napos ellállási lehetőség

Komponensek

SONOS ROAM hordozható Bluetooth és WiFi hangsugárzó


A Roam-ot bárhová is visszük, mindig csodálatos hangzást biztosít. Hallgassunk vele zenét, használjuk ki a hangvezérlés és a többszobás (multi room) zenehallgatás nyújtotta előnyöket az otthoni Wi-Fi hálózaton keresztül, valamint streamingeljünk vele zenét Bluetooth-on keresztül az egész napos akkumulátor-üzemidőnek köszönhetően, sőt még vízálló is, ami kifejezettem jól jön utazásaink során.


Élvezzük a lenyűgöző Sonos-élményt Wi-Fi-n keresztül, és streameljünk közvetlenül okostelefonunkról, táblagépünkről vagy számítógépünkről a Bluetooth használatával. A Roam automatikusan csatlakozik az otthoni hálózathoz és a hatótávolságon kívül párosítja a telefonunkat vagy tabletünket. Mindössze annyit kell csak tennünk, hogy kiválasztjuk, mit szeretnénk lejátszani.


Kifinomult design


A Roam vékony és gondosan megtervezett váza zökkenőmentesen illeszkedik otthonunkba, könnyű és ergonomikus kialakítása pedig megkönnyíti annak szállítását utazásaink során.


AirPlay 2


Az AirPlay 2 segítségével közvetlenül iPhone-ról, iPadről vagy Mac számítógépről streamelhetünk hangot a Sonos rendszerre, a Siri használatával pedig hangvezérléssel utasíthatjuk a rendszert, hogy vegye fentebb a hangerőt vagy ugorjon a következő dalra. 


A SONOS alkalmazás


Az ingyenesen letölthető Sonos alkalmazással böngészhetünk és kereshetünk tartalmakat az összes elérhető zenei szolgáltatásban, elmenthetjük kedvenceinket, állíthatunk be riasztásokat, és felfedezhetünk új zenéket a Sonos Rádió segítségével.


Hangvezérlés


Vezéreljük teljesen kéz nélküli, kizárólag csak hanggal a Sonos ROAM-ot az Amazon Alexa vagy a Google Assistant segítségével. Egyszerűen csak mondjuk ki a megfelelő hangparancsokat a zenelejátszáshoz, az üzenetek ellenőrzéséhez, az intelligens otthoni eszközök vezérléséhez és még sok más funkció aktiválásához.


Gombok


A Roam gombjaival elindíthatjuk a lejátszást, megállíthatjuk a lejátszást, beállíthatjuk a hangerőt, átugorhatunk a következő dalra, újra lejátszhatjuk őket, kikapcsolhatjuk a mikrofont és manuálisan átkapcsolhatunk Bluetooth üzemmódba.


Automatikusan és gyorsan beállítja az elérhető legjobb hangzást


A Roam a Trueplay™ automatikus hangolást használja, hogy a hangot intelligensen a környezethez és a lejátszott tartalomhoz hangolja, így elképesztően részletes és tökéletesen kiegyensúlyozott hangzást biztosít.


Csodálatos minden szögből nézve


A ROAM álló helyzetben nagyon kis helyet foglal, lekerekített szélekkel ellátott háromszög alakjának köszönhetően pedig a legkisebb sarkokban is jól elfér.


Ha a talaj egyenetlen, helyezze a ROAM-ot vízszintes helyzetbe, hogy nagyobb stabilitással helyezkedjen el az adott felületen. A hangszóró a jobb hangélmény érdekében a hangot finoman felfelé, a füle felé irányítja.


Kulcsfontosságú jellemzők:


kMindig készen áll a kalandokra: A ROAM teljesen vízálló (IPX7). Okos kialakítása védelmet nyújt a véletlen gombnyomással szemben, valamint stabilitást és cseppállóságot biztosít.


Vízszintes és függőleges használat: a készülék kültéren és beltéren is megőrzi funkcionalitását. Bent függőlegesen használható, hogy a lehető legkisebb helyet foglalja el a szobában. Otthonunkon kívül az egyenetlen felületeken a hangszóró vízszintesen is elhelyezhető, mindkét esetben automatikusan beállítja a működés és a hang módját a legjobb zenei élmény érdekében.


10 óra üzemidő: élvezzük kedvenc zenéinket vezetékek nélkül. Amikor a készülék nincs használatban, az energiatakarékosság érdekében alvó üzemmódba kapcsol. Egyetlen gombnyomás, és a hangszóró újra üzemkész.


Group + Swap: Mozogjunk a ház körül kedvenc zenéinket hallgatva. A Roam érzékeli, hogy melyik szobában tartózkodunk és a zenét a legközelebbi eszközre helyezi át követve mozgásunkat.


A beállítás még sosem volt ilyen egyszerű: a Sonos alkalmazás automatikusan felismeri az új hangszórót, és csatlakoztatja a Wi-Fi hálózathoz, így a lehető leghamarabb elkezdhetjük hallgatni kedvenc zenéinket. Az alkalmazáson belül két készüléket sztereó párrá is összekapcsolhatunk.


Családtag: A Roam kis mérete ellenére egy teljes értékű Sonos hangszóró, amellyel kihasználhatjuk a multi room rendszerünk összes lehetőségét.


Vezeték nélküli töltés: töltsük készülékünket egyszerűen az induktív töltőre helyezve. A dedikált Sonos töltő tökéletesen tükrözi a hangszóró kialakítását és formáját. Az akkumulátort hagyományos USB-C kábellel is feltölthetjük.


 


Adatlap

Garancia
24 hónap
Mutass többet

10 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: