Hordozható hangsugárzó KATCH G2
      Hordozható hangsugárzó KATCH G2
      Hordozható hangsugárzó KATCH G2
      Hordozható hangsugárzó KATCH G2
      Hordozható hangsugárzó KATCH G2
      Hordozható hangsugárzó KATCH G2

      Hordozható hangsugárzó KATCH G2

      179 990,00 Ft
      Adóval együtt
      A szállítmány várható kiszállítási idő kb. 1-5 munkanap.
      Szín :
      Mennyiség

      Elérhető

      A lenyűgöző új DALI KATCH G2 hordozható hangszóró a DALI fejlett digitális technológiájának és egyedülálló formatervezési szakértelmének végső megtestesítője, amely mindkét elemet egyesítve egy olyan Bluetooth hangszórót hoz létre, amely hihetetlenül gazdag hangzást biztosít egy hihetetlenül kompakt méretben.

      Fontos információ: A szállítmány várható kiszállítási idő kb. 1-5 munkanap.

      • Akár 5 év garancia ingyen!Akár 5 év garancia ingyen!
      • Akár ingyenes kiszállítás!Akár ingyenes kiszállítás!
      • 45 napos ellállási lehetőség45 napos ellállási lehetőség

      A DALI KATCH G2 egy beépített újratölthető akkumulátorral ellátott Bluetooth hangszóró, amelynek élettartama jelentősen meghosszabbodott - akár 30 óra folyamatos lejátszás is elérhető. A karcsú, mégis robusztus, erős ívekkel rendelkező burkolat speciálisan kifejlesztett meghajtókat rejt, amelyek a beépített digitális erősítőből származó hangjelet továbbítják. A Bluetooth az 5.0 verzióra frissült, a zeneforrás csatlakoztatása a hangszóróhoz gyors és egyszerű, így az apt-X, apt-X HD és AAC formátumokkal javított hangminőséget élvezheti. A DALI KATCH G2 emellett analóg bemenetet is kínál egy mini-jack aljzaton keresztül.

      ÚJ DIZÁJN

      A három új színben - Iron Black, Caramel White és Chilly Blue - kapható DALI KATCH G2 tökéletesen illeszkedik szinte bármilyen környezetbe. A széles beépített bőrszíj megkönnyíti és kényelmessé teszi a DALI KATCH G2 hordozását, míg a tartós konstrukció megóvja a sérülésektől. 

      STABIL ÉS BIZTONSÁGOS KAPCSOLAT

      A zene átvitele a DALI KATCH G2-re olyan egyszerű, mint a Bluetooth-kapcsolat létrehozása. Hagyományos módon vagy az NFC használatával gyors és zökkenőmentes kapcsolatot biztosít. A beépített Bluetooth 5.0 vevő támogatja az apt-X, apt-X HD és AAC kapcsolatokat a kompatibilis eszközökkel.

      Alternatívaként a DALI KATCH G2 rendelkezik egy 3,5 mm-es sztereó mini-jack bemenettel a nem Bluetooth eszközök egyszerű csatlakoztatásához. A Bluetooth gomb megnyomásával lehet váltogatni a mini-jack és a Bluetooth bemenet között. A mini-jack bemenet mellett vannak csatlakozók az USB-n keresztüli töltéshez és a mellékelt hálózati adapterhez. Az USB-csatlakozó lehetővé teszi, hogy a hangszórót útközben is töltse, de csatlakoztathat egy Chromecast Audio modult vagy Amazon Echót is, hogy könnyedén integrálhassa otthoni szórakoztató rendszerébe.

      CSATLAKOZTASSA EGY MÁSIKHOZ, HOGY SZTEREÓ EGYSÉGET HOZZON LÉTRE

      Két DALI KATCH G2 hangszóró használatával Bluetooth™-on keresztül vezeték nélküli sztereó hangszórópár hozható létre dedikált bal/jobb csatornával. Az alkalmazott True Wireless Stereo üzemmódnak több előnye is van: a valódi sztereó hang hozzáadásán túl a több hangszóró együttműködve sokkal magasabb, torzításmentes hangnyomást biztosít, sőt a basszus minőségét és mélységét is javítja.

      HOSSZABB AKKUMULÁTOR-ÜZEMIDŐ

      A beépített lítium-ion akkumulátor teljes kapacitása 3300mAh, így a DALI KATCH G2 akár 30 órán át képes normál hangerőn zenét lejátszani. A kiváló minőségű akkumulátort egy elismert gyártó készítette, és a maximális élettartam érdekében cserélhető. Az akkumulátor teljes feltöltése a mellékelt töltővel alig több mint 2 órát vesz igénybe.

      MÉG MINDIG A LEGJOBB

      A DALI KATCH G2-ben a tipikus DALI hangzás eléréséhez a tervezőknek kétutas sztereó hangszórórendszert kellett használniuk nagy passzív membránnal. Ez támogatja a mélysugárzót egy zárt házban. A DALI KATCH G2 ház két oldalán elhelyezett meghajtókkal a hanghullámok az egész helyiséget megtöltik, így lesz a zenehallgatás élménye igazán magával ragadó.

      Az eredeti KATCH hangszórótól eltérően a DALI KATCH G2 burkolata most egy belső fallal rendelkezik, amely két elszigetelt részre osztja a jobb csatornaszétválasztás érdekében. Két 21 mm-es, könnyű, lágy dómos magas- és középmagas hangszóró kelti életre a magas- és középhangokat, míg egy pár 3,5 hüvelykes, kb. 2300 Hz-től működő alumínium mélysugárzó tiszta és jól szinkronizált közép- és basszushangzást biztosít. A két meghajtó a passzív egységgel együttműködve olyan tiszta, részletes és egyenletes hangzást biztosít, amely felülmúlja mindazt, amit egy hordozható Bluetooth hangszórótól elvárhat.

      A DALI KATCH G2 meghajtóit egy 2 x 25 wattos D-osztályú erősítő hajtja. A végerősítő részhez egy fejlett DSP processzor csatlakozik, amely a Bluetooth és az analóg bemenetekért felelős. A DSP-be épített DAC szimmetrikus sztereó jelet szolgáltat az erősítő részlegnek. Ezáltal az erősítő kialakítása egyszerű, de hatékony marad, és az akkumulátor teljesítményének akár 95%-át is kimenetté alakítja. A felerősített hangjelet szűretlenül küldi a mélysugárzóhoz, és egy egyszerű keresztváltón keresztül a magas hangszóróhoz.

      Műszaki adatok:

      Frekvenciaválasz (+/-3 dB) - 49 - 23 000 Hz

      Maximális hangnyomás - 95 dB

      Keresztváltási frekvencia - 2300 Hz

      Magas frekvenciájú hangszóró - 2 x 21 mm-es lágy dómos textil hangszóró

      Alacsony frekvenciájú hangszóró - 2 x 3,5" alumínium kúp szövetburkolattal

      Passzív alacsony frekvenciájú meghajtó - 2x73x52mm acélkúp

      Ház típusa - Zárt, dupla passzív sugárzókkal

      Kimeneti teljesítmény [watt] - 2 x 25

      Vezetékes bemenet - 3,5 mm-es sztereó mini jack aljzat

      Vezeték nélküli bemenetek - BluetoothTM 5.0 Apt-X

      USB kimenet - USB töltés (5V/1A)

      Erősítő típusa - Teljes digitális D osztályú erősítő

      Akkumulátor típusa - Li-Ion 3300 mAh

      Lejátszási idő akkumulátorról - Akár 30 óra

      Az akkumulátor töltési ideje - ≈ 2 óra

      DALI
      KATCHG2CARAMELWHITE

      Specific References

      ean13
      5703120112121
      Mutass többet

      A többi vásalró megrendelte a következőket is: