Ez az oldal cookie-kat használ. Tudjon meg többet. A cookie-k tárolási és hozzáférési körülményeit a böngésző beállításaiban határozhatja meg.

   Okos kapucsengő DOORBELL

   NETATMO

   113 990,00 Ft
   Adóval együtt

   Elérhető

   Szín
   Mennyiség

   Biztosítsa otthona biztonságát az intelligens kaputelefonnal. A személyérzékeléssel azonnali értesítést kap okostelefonjára, ha valaki a háza előtt lézeng.

   Figyelem: A szállítmány várható kiszállítási idő kb. 1-5 munkanap.

    

   Akár 5 év garancia ingyen!

    

   Ingyenes kiszállítás!

    

   elállási jog

   Mindig válaszoljon a kopogásra - bárhol is legyen.


   Az intelligens kaputelefonnal minden kopogtatásra válaszolhat okostelefonjáról - akár otthon, akár a munkahelyén, akár a világ másik felén tartózkodik.


   Így megkérheti a futárt, hogy hagyjon ott egy csomagot, vagy üdvözölheti a vendégeit, miközben Ön még a konyhában van és vacsorát készít nekik.


   Válaszoljon videohívásra okostelefonján, amint valaki csenget.


   Az Ön otthona állandó védelem alatt


   Biztosítsa otthona biztonságát az intelligens kaputelefonnal. A személyfelismerő funkciónak köszönhetően azonnali értesítést kap okostelefonján, ha valaki az otthona előtt téblábol.


   A beépített mikrofonnal és hangszóróval még a nem kívánt vendégeket is elijesztheti.


   Egyszerű telepítés


   Az intelligens videós kaputelefon a meglévő vezetékes csengőgombot helyettesíti, és Wi-Fi-n keresztül csatlakozik az internethez. A csengőhöz és a csengőgombhoz kell csatlakoztatni, hogy működjön.


   Tökéletesen ellenáll a zord időjárási körülményeknek


   A kaputelefon ellenáll minden időjárási körülménynek (eső, hó, nedvesség), valamint a pornak és a szennyeződésnek a HZO technológiának köszönhetően, amely során a készülék alkatrészeit egy speciális anyagból készült vékony réteggel vonják be.


   Fedezze fel az alkalmazást


   Az alkalmazásban bármely eszközön megtekintheti az archivált hívás- és eseményfelvételeket, és letöltheti a kiválasztott részleteket.


   Nincs előfizetési díj: A Video Intercom minden funkciója ingyenes, beleértve a videofelvételek tárolására szolgáló helyet is: A felvételek helyi rögzítése a mellékelt microSD-kártyán.


   A felvételek automatikusan menthetők a Dropbox felhőbe vagy feltölthetők egy tetszőleges FTP-kiszolgálóra.


   Modern és egyszerű design: A kompakt és elegáns videós kaputelefon tökéletesen kiegészíti bármely otthon bejáratát.


   Hihetetlen képminőség: A Full HD 1080p felbontás kiváló képminőséget biztosít, a HDR funkció pedig alkalmazkodik a hirtelen fényviszonyok változásához, így mindig tisztán láthatja, mi történik otthonán kívül.


   Éjszakai üzemmód: Az éjjel-nappali védelem az infravörös éjjellátó funkcióval lehetővé teszi, hogy teljes sötétségben is szemmel tartsa az ajtón kívüli látogatókat.


   Lopásérzékelés: A kaputelefon az okostelefonján keresztül azonnal értesíti Önt, ha egy külső személy megpróbálja kikapcsolni.


   NETATMO
   NDB-EC

   45 mm
   135 mm
   29 mm

   Adatlap

   Garancia
   24 hónap

   Megadott referenciák


   Új termék
   Mutass többet

   A többi vásalró megrendelte a következőket is:

   10 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: