Népszerű kategóriák
Vezetéknélküli hangfal

29 termék

Vezetéknélküli hangfal

Aktív szűrés

Soundcore BOOM 2 Bluetooth hangszóróSoundcore BOOM 2 Bluetooth hangszóró
 • Új
  A Soundcore Boom 2 Bluetooth hangszóróval új szintre emelheti a hangulatot. IPX7 vízállóságának köszönhetően a tengerpart mellett is élvezheti kedvenc zenéit. 
  51 990,00 FtÁr
  Soundcore BOOM 2 Bluetooth hangszóróSoundcore BOOM 2 Bluetooth hangszóró
  • Új
   A Soundcore Boom 2 Bluetooth hangszóróval új szintre emelheti a hangulatot. IPX7 vízállóságának köszönhetően a tengerpart mellett is élvezheti kedvenc zenéit. 
   51 990,00 FtÁr

   Vezetéknélküli hangfal

   A Bluetooth hangszórók igazi sláger azok számára, akik korlátozások nélkül szeretnék élvezni kedvenc zenéjüket! Kiváló minőségű, kiváló teljesítményű készülékek kaphatók webáruházunkban. Kiváló minőségű anyagokból készültek, ami nagy teljesítményt és megbízhatóságot jelent. A tágas akkumulátorok lehetővé teszik, hogy elfelejtse a gyakori töltést. Fontos az intuitív kezelés is, amelyet bárki kezelni tud. Nehezére esik a vásárlási döntés meghozatala? Vegye fel a kapcsolatot szervizcsapatunkkal, akik megadják Önnek a szükséges támogatást!

   Kiemelkedő tartósság

   Olyan nagyméretű Bluetooth hangszóró iránt érdeklődik, amely beltéri és kültéri használatra egyaránt alkalmas? Webáruházunkban megtalálod! Olyan luxusmodelleket kínálunk, amelyek rengeteg pozitív visszajelzést kaptak a felhasználóktól. Gondosan kiválasztott anyagok felhasználásával készültek, amelyek megfelelnek a szigorú normáknak és szabványoknak. Ez kiemelkedő tartósságot és sérülésállóságot jelent. Egy ilyen befektetés megtérül!

   Gyors konfiguráció

   Funkcionális audioberendezést szeretne vásárolni, de fél a bonyolult konfigurálástól? Nem kell, mert Bluetooth vezeték nélküli hangszóróinkat könnyedén az Ön egyéni igényeihez igazíthatja. Üzemeltetésükhöz nincs szükség a modern technológiával kapcsolatos speciális ismeretekre. Egyszerűen csak kövesse a gyártó kézikönyvében található utasításokat. A szükséges tartozékokat a készlet tartalmazza. 

   Kényelmes vezérlés

   A nagyméretű Bluetooth hangszóró kényelmes vezérlést biztosít, ami közvetlenül a szabad kezelhetőséget jelenti. Kínálatunkban nem hiányoznak a távirányítóval vezérelhető modellek, amelyek távolról is kezelhetők. Különös figyelmet kell fordítani a többszobás hálózatba kapcsolásra tervezett eszközökre. Az okostelefonnal vezérelhető készülékek szintén említést érdemelnek. Mindössze egy mobilalkalmazást kell telepítenie, amely lehetővé teszi az egyes paraméterek és beállítások módosítását.

   Kiváló minőségű hangzás

   Szeretné élvezni a hangzás legapróbb részleteit is? A kínált Bluetooth vezeték nélküli hangszórókat tapasztalt hangmérnökök tervezték. Ez az, aminek köszönhetően újra felfedezheti kedvenc zenéit! Nem kell aggódnia a tökéletlenségek, torzítások, zörejek vagy recsegések miatt. Webáruházunkban kizárólag prémium minőségű berendezések kaphatók, amelyek a legigényesebb felhasználók igényeinek is megfelelnek. További információra van szüksége? Forduljon hozzánk bátran e-mailben vagy telefonon.

   Hosszú akkumulátor-üzemidő

   Elege van a hordozható készülékek gyakori töltéséből? Válasszon egy Bluetooth hangszórót kínálatunkból! A nagy teljesítményű készülékek hosszú ideig képesek folyamatosan működni. Mindez a meghosszabbított élettartamú, nagy kapacitású akkumulátoroknak köszönhető. Ez nagyszerű megoldás azoknak, akik a készülékeket az otthonon kívül is tervezik használni. Nem kell aggódnia amiatt, hogy nem fog működni, amikor a legkevésbé számít rá. Érdemes megemlíteni, hogy minden készülékhez kompatibilis töltő tartozik, így nincs szükség külön kiegészítők beszerzésére.

   Időjárásálló

   Webáruházunkban nincs hiány kültéri használatra tervezett Bluetooth hangszórókból. Ezek olyan berendezések, amelyek zárt házzal rendelkeznek, amely nem engedi át a külső szennyeződéseket. A nedvességgel szembeni nagyfokú ellenállás szintén tagadhatatlan előny. Ez csökkenti a készülék véletlen elárasztásának kockázatát a tengerparton tett látogatás vagy heves esőzés során. Nincs szükség speciális karbantartásra. A keletkező kopás eltávolítása csak rövid időt vesz igénybe.

   Szokatlan kialakítás

   Olyan Bluetooth vezeték nélküli hangszórót keres, amely mellett lehetetlen közömbösen elmenni? Akkor a legjobb helyen jár! A készüléket eredeti formákban és színekben kínáljuk. Praktikus dekorációs formája lesz a szobának. A készülékek tanúsított anyagokból készülnek, és egész élettartamuk alatt változatlanok maradnak. Nemcsak funkcionálisak, hanem vizuálisan is vonzóak. Igazi csemege azoknak, akiknek nincs ajándékötlete az erőteljes hangzás szerelmeseinek!

   Széleskörű felhasználási lehetőségek

   A Bluetooth hangszórók széles körű alkalmazást biztosítanak, és az egyetlen korlátot az egyéni preferencia jelenti. A készülék tökéletes egy kerti partihoz vagy egy tóhoz való látogatáshoz. Nem kell aggódnia, hogy kifogy az áram. Csak arra kell emlékeznie, hogy feltöltse az akkumulátort vagy csomagoljon egy powerbankot. A vezeték nélküli eszközök teljesen mobilak, így helyiségről helyiségre mozgathatók. 

   Az eszközök hatékony párosítása

   Úgy gondolja, hogy egy Bluetooth hangszóró és egy hangforrás párosítása nehéz feladat? Nagyot tévedsz! Csak rövid időre van szükség ahhoz, hogy élvezze a zenét! Az egész folyamat automatikus. Érdemes tudni, hogy a működési tartomány körülbelül 10 m, ami minimálisra csökkenti a kapcsolat váratlan elvesztésének kockázatát. Ez különösen fontos azok számára, akik maximális működési szabadságra vágynak.