Marantz PM7000N Integrated Amplifier
      Marantz PM7000N Integrated Amplifier
      Marantz PM7000N Integrated Amplifier
      Marantz PM7000N Integrated Amplifier
      Marantz PM7000N Integrated Amplifier
      Marantz PM7000N Integrated Amplifier
      Marantz PM7000N Integrated Amplifier
      Marantz PM7000N Integrated Amplifier
      Marantz PM7000N Integrated Amplifier
      Marantz PM7000N Integrated Amplifier
      Marantz PM7000N Integrated Amplifier
      Marantz PM7000N Integrated Amplifier
      Marantz PM7000N Integrated Amplifier

      Marantz PM7000N Integrated Amplifier

      399 990,00 Ft
      Adóval együtt
      Szín :
      Mennyiség

      Különböző formában elérhető

      24.05.2024

      Rendelje meg most, amint elérhető lesz a termék értesítjük Önt és teljesítjük a megrendelést!

      Marantz PM7000N integrált erősítő

      • Akár 5 év garancia ingyen!Akár 5 év garancia ingyen!
      • Akár ingyenes kiszállítás!Akár ingyenes kiszállítás!
      • 14 napos ellállási lehetőség14 napos ellállási lehetőség

      A Marantz, mint a világ vezető hifigyártóinak egyike, a PM7000N formájában egy olyan klasszikus integrált erősítőt kínál vásárlóinak, amely képes nagy felbontású zenei felvételek hálózati streamingjére is. A beépített HEOS technológiának köszönhetően a felhasználok könnyedén és vezeték nélkül hallgathatnak zenét olyan zenei szolgáltatóktól, mint a Spotify Free & Premium, Tidal, Deezer, valamint saját zenei fájljaikat is lejátszhatják, otthoni wifi hálózatukon keresztül.

      A phono bemenettel is ellátott PM7000N a tökéletes hangminőség szerelmesei számára készült, kézzel válogatott alkatrészekből, a nagyfelbontásu zenei formátumok lejátszására, a Marantz által szavatolt kiváló zenei minőségben.

      A PM7000N a Marantz szabadalmaztatott technológiáin alapszik, így került bele a HDAM-SA3 Current Feedback erősítő modul, amely rendkívüli precizitást, széles dinamika tartományt és alacsony torzítást biztosít a nagy felbontású digitális zenei tartalmak igényeinek megfelelően.

      A toroid transzformátorral és kiváló tápegységgel szerelt integrált erősítő, 2 x 60 W teljesítményt nyújt 8 ohmon, vagy 2 x 80 W teljesítményt 4 ohmon. A PM7000N egy újonnan kifejlesztett előerősítő modult kapott, amely egy digitális hangerőszabályzó rendszeren keresztül kiemelkedő csatorna szeparációt és optimális jel-zaj viszonyt garantál.

      PM 7000N

      Az integrált HEOS platformnak köszönhetően a PM7000N, mint integrált erősítő szinte korlátlan hálózati zenei streamerré is válik. Lehetővé teszi zenei tartalmak továbbítását a ház szinte bármely szegletébe, hálózati lejátszásra alkalmas hangszórók vagy más HEOS technológiájú eszközök segítségével, vezetékek nélkül biztosítva a szórakozást az egész család számára. A felhasználók meghallgathatják kedvenc zenéiket, olyan népszerű zenei szolgáltatókon keresztül, mint a Spotify Free & Premium, Tidal, Deezer, és Tunein. Valamint saját zenei tartalmaikat, akár FLAC HD 192/24 és DSD 5.6 formátumokban – számtalan más zenei alkalmazáson keresztül. Továbbá a PM7000N támogatja a Spotify Connect funkcióját is, így az ingyenes fiókkal rendelkező felhasználók, közvetlenül a Spotify alkalmazásból lejátszhatják kedvenc zenéjüket. Mobil eszközüket vagy számítógépüket használva, egyenesen a PM7000N-re küldhetik a lejátszani kívánt zenei számokat, az otthoni wifi hálózatukon keresztül. Valamint a zenei tartalmak, Bluetooth és AirPlay 2 kapcsolaton keresztül is továbbíthatóak.

      Annak érdekében, hogy az erősítő analóg egységeit megvédjék a környező sugárzástól és a digitális egység esetleges elektromos zajaitól, a digitális szekciót, különálló árnyékolt házban helyezték el, így szavatolva a lehetséges interferenciák minimalizálását. A PM7000N Pure funkcióval is el van látva, annak érdekében, hogy analóg források esetében teljes mértékben megőrizhető legyen a jelek tisztasága és ezzel szavatolhatóvá vált zenei tartalom részletgazdagsága. A Pure funkció továbbá lehetővé teszi a PM7000N tisztán analóg üzemben való használatát, ennek során az USB-A bemenet, valamint a WiFi és/vagy Bluetooth modulok kiiktathatóvá válnak.

      A lemezek szerelmesei könnyen csatlakoztathatják lemezjátszójukat, a PM7000N phono bemenetéhez, és élvezhetik teljes LP gyűjteményük klasszikus hangzását. A PM7000N erősítőben egy új phono áramkört vezettek be, amely FET (field-effect transistor) tranzisztort használ a bemeneti szakaszban. Ez által magas bemeneti impedanciát biztosít és kiküszöböli az AC kapcsolókondenzátorok szükségességét, így egyszerűsítve a jelutat, csökkentve a torzítást és jelentősen javítja a jel transzparenciáját.

      A PM7000N integrált erősítő négy analóg bemenettel, egy analóg kimenettel, egy koaxiális bemenettel és két optikai digitális bemenettel rendelkezik, továbbá egy USB-A bemenettel a nagy felbontású audiofájlok számára. A felhasználóknak így adva van a lehetőség, hogy televiziót, beltéri egységet és Blu-ray vagy DVD lejátszót csatlakoztassanak a három digitális audiobemenet egyikéhez (optikai 1 és 2, koaxiális 1). Ez által élvezhetik a filmek és a televíziós műsorok izgalmas és dinamikus hangzásbeli élményeit is. Mindegyik digitális bemenet automatikusan bekapcsolhatja a PM7000N-t, ha azon audio jelet észlel, valamint a TV távvezérlője is beprogramozható a PM7000N hangerejének szabályzására, némítására, be- és kikapcsolására, valamint forrásainak kiválasztására. A mélysugárzó kimenet egy állítható aluláteresztő crossoverrel rendelkezik, ezáltal a különböző rendszerekhez megfelelően, pontosan beállítható a szükséges frekvenciamenet.

      PM7000N

      Az alábbi videóban, egy rövid ismertető található:

      Főbb jellemzők:

      • HiFi erősítő, Current Feedback technológiával, 60 W csatornánkénti teljesítménnyel (8 ohm 20 Hz -20 kHz)
      • HDAM-SA3 szabadalmaztatott Marantz áramkörök, amelyek bizosítják a széles dinamika tartományt és a Marantzra híresen jellemző hangszínpadot.
      • Árnyékolt toroid transzformátor, amely tiszta, energikus és torzítás mentes hangzást garantál.
      • Beépített Bluetooth és WiFi modulok, kettős sávú, 2.4 GHz / 5 GHz, működéssel, amelyek stabil, vezeték nélküli kapcsolatot garantálnak a magasabb frekvenciájú WiFi hálózatokon is.
      • HEOS zenei streaming platform: Szinte korlátlan mennyiségű zenéhez való hozzáférés, olyan streaming szolgáltatókon keresztül, mint a Spotify Free & Premium, az Amazon Music (HD) és a TuneIn internet rádió szolgáltató, valamint még számos más szolgáltató is elérhető, a HEOS vezérlő alkalmazásnak köszönhetően.
      • Négy analóg bemenet, egy analóg kimenet, egy koaxiális bemenet és két optikai digitális bemenet, továbbá egy USB-A bemenet a nagy felbontású audiofájlok számára.
      • Veszteségmentes és nagy felbontásu audio fájl formátumok támogatása: ALAC, FLAC és WAV, akár 24 bit/192 kHz felbontásig, valamint DSD 2.8 MHz és 5.6 MHz – amelyeket az AK4490 digitális-analóg konverter dolgoz fel.
      • Újonnan kifejlesztett Marantz phono bemenet a lemezjátszók számára, FET bemeneti egységgel, a jobb jelszint és a jobb jel tisztaság érdekében.
      • Teljesen árnyékolt digitális és hálózati szakasz, deaktiválási lehetőséggel, az esetleges interferenciák lehetőségének minimalizálása és a legjobb minőségű, tisztán analóg hangzás érdekében.
      • Marantz SPKT-1 + hangfal csatlakozók - első osztályú, vastag réz csatlakozók, vastag nikkel bevonattal, a hangfalkábelekkel való lehető legjobb kapcsolat biztosításának érdekében.
      • Előlapi szabályzók: Magas- és mély kiemelés, valamint balance állítási lehetőség, továbbá nyomógombbal kapcsolható Marantz Souce Direct funkció, amely a vezérlő köröket megkerülve, biztosítja a reprodukált hangzás legnagyobb tisztaságát.
      • Hangvezérlés: Amazon Alexa, Google Assistant, Apple Siri

       

      MARANTZ
      PM7000NN1B
      2024-05-24

      Data sheet

      Garancia
      24 hónap
      Garancia Meghosszabbítása
      36 hónap
      Optikai bemenetek
      1-2
      Koaxiális bemenetek
      1-2
      PHONO - lemezjátszó bemenet
      Igen
      Csatornák száma
      2.1
      USB-csatlakozó
      Igen
      Analóg bemenetek száma
      3
      Kimenő teljesítmény (RMS 4Ω)
      80 W
      Kimenő teljesítmény (RMS 8Ω)
      60 W
      Subwoofer kimenet
      Igen
      Analóg kimenetek száma
      1

      Specific References

      ean13
      4951035071045
      Új
      Mutass többet