Ez az oldal cookie-kat használ. Tudjon meg többet. A cookie-k tárolási és hozzáférési körülményeit a böngésző beállításaiban határozhatja meg.

   Vezetéknélküli all-in-one hi-fi rendszer Mu-so 2

   NAIM

   679 990,00 Ft
   Adóval együtt
   Szín
   Mennyiség

   Elérhető

   Figyelem: A szállítmány várható kiszállítási idő kb. 1-5 munkanap.

    

   Akár 5 év garancia ingyen!

    

   Akár ingyenes kiszállítás!

    

   45 napos ellállási lehetőség

   Az igazán jó zene egy minőségi, prémium, vezeték nélküli hangrendszert érdemel

   A Mu-so második generációs hangsugárzója a díjnyertes Mu-so vezeték nélküli zenei rendszer utódja, amelyet az angliai Salisbury-ben a Naim szakértő csapata tervezett és kategóriájának legjobb teljesítményű, funkcionalitású és legkönnyebben kezelhető készüléke.


   A Naim a Hi-Fi iparágban szerzett 45 éves tapasztalatának köszönhetően a Mu-so 2-ben ötvözte a legújabb zenei streaming technológiákat és a lehető legmagasabb kivitelezési minőséget, hogy megalkothassa a legteljesebb, legátfogóbb zenei rendszert, amelyet az igényes zenehallgatók és kedvenc zenéik igazán megérdemelnek. A nagyfelbontású, 32 bites zene streaming-nek, a multi zónás (multi room) képességnek és a HDMI ARC TV hang fogadásának köszönhetően a Mu-so 2 az egyik legjobb all-in-one vezeték nélküli zenei rendszer, amely a kategóriájában eddig még soha sem hallott, egyedülálló hangminőséggel kápráztatja el hallgatóját.


   Naim zenei streaming platform

   A Mu-so 2nd Generation lelke a Naim zenei streaming platform, amelyet a Naim 25 mérnöke 3 év megfeszített munkájával fejlesztett ki a lehető legjobb teljesítmény és hangminőség biztosítása érdekében. Függetlenül attól, hogy saját digitális zenegyűjteményünket hallgatjuk-e vagy az internetes rádiók világát fedezzük fel, esetleg zenei streaming szolgáltatásokat hallgatunk, mint például a TIDAL és a Spotify, a Naim Mu-So 2 minden esetben a legjobb hangot fogja nyújtani számunkra. Ez az elismert innovatív megoldás egyedülállónak számít és csak a Naim streaming képességekkel rendelkező termékeiben érhető el, mint például a Naim Uniti termékcsalád, és a dedikált hálózati lejátszók, mint például az ND555 csúcs hálózati lejátszó.


   DSP - a rendszer középpontja

   Az új, többmagos DSP (digitális jelfeldolgozó egység) sokkal nagyobb teljesítményt, méghozzá 2000 MIPS (millió utasítás másodpercenként) műveleti sebességet nyújt, szemben a Mu-so első kiadásába épített egy magos DSP csippel, ami 150 MIPS teljesítményt volt képes nyújtani. Ennek a teljesítmény-növekedésnek köszönhetően még részletesebb, még nagyobb felbontású, még jobb minőségű hangzást kapunk a Naim Mu-so 2-t hallgatva.


   A Naim mérnökei kifejlesztettek egy rendkívül hasznos, torzítást korlátozó algoritmust is, amely ellenőrzi a Mu-so 2 hangszóróinak teljesítményét, amikor nagy hangerő kifejtéssel működnek és szükség esetén az algoritmus beavatkozik a zenei minőség megtartása és a hangszórók épségének megőrzése érdekében. Az új típusú korlátozó algoritmust úgy tervezték meg, hogy csak extrém hangerő mellett aktiválódjon, és segítsen tisztán, torzításmentesen tartani az aktuálisan hallgatott zene frekvenciáit, miközben jelentősen növeli a készülék hosszú távú, általános megbízhatóságát, és kíméli a hangszórókat, erősítő egységeket is.


   Chromecast

   AirPlay 2

   Tidal

   Spotify Connect

   Bluetooth

   Roon Ready

   Internet Radio

   UPnP

   HDMI ARC

   Multiroom Ready

   Digital/Analogue Inputs

   USB

   Remote Control

   App Control (iOS™ & Android™)

   Loudness Control

   Room Compensation

   Alarm Clock

   Qobuz

   Optimalizált hangszórók és erősítők

   A második generációs Mu-so 450 wattos zenei teljesítményt nyújt a Naim és a Focal vadonatúj, K + F osztályával fémjelzett, optimalizált erősítő és hangszóró párosával együttműködve. A Focal 1979 óta készít referencia minőségű akusztikai berendezéseket és a márka által megtestesített szakértelem új szintre emelte az erősítők és az alkalmazott hangszórók pontosságát, teljesítményét.


   95%-ban újratervezve az előző generációhoz képest

   A második generációs Mu-so zenei rendszer kiváló minőségű, esztétikus, teljesen újragondolt alumínium házzal és csiszolt szürke bevonattal rendelkezik. Kívülről bár hasonlónak tűnhet a Mu-so első generációs készülékéhez, de a Mu-so 2 belsejében a legtöbb alkatrészt a teljesítmény javítása érdekében teljesen újakra cserélték. A készülékházat úgy tervezték át, hogy 13% -kal nagyobb belső hangerőt legyen képes generálni, lehetővé téve ezzel a nagyobb, erőteljesebb mélyhangok leadását. A burkolatot és az elülső, hangszórókat tartó szekciót is teljesen átalakították a merevség növelése érdekében, ami így csillapítja és csökkenti a nem kívánatos rezgéseket. A hűtőborda rácsozása már kissé kompaktabb kivitelű elődjéhez képest, de ugyanolyan rendkívül hatékonyságot biztosít a hőelvezetésben. A Naim szabadalmaztatott technológiájának köszönhetően, a hűtőborda és a Wi-Fi antenna diszkrét módon összeköttetésben állnak egymással, így jobb minőségű és stabilabb kapcsolódást biztosítva a Wi-Fi routerrel.


   Fedezze fel az új, intuitív érintő panelt

   Konfiguráció

   NAIM
   MUSO2
   5060332107865

   122 mm
   628 mm
   264 mm

   11 kg

   Adatlap

   Garancia
   24 hónap
   Garancia Meghosszabbítása
   0 hónap

   Mutass többet

   Nézze meg ezt is

   10 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: