Denon AH-GC30 Bluetooth Zajszűrős fejhallgató
   Denon AH-GC30 Bluetooth Zajszűrős fejhallgató
   Denon AH-GC30 Bluetooth Zajszűrős fejhallgató
   Denon AH-GC30 Bluetooth Zajszűrős fejhallgató
   Denon AH-GC30 Bluetooth Zajszűrős fejhallgató
   Denon AH-GC30 Bluetooth Zajszűrős fejhallgató
   Denon AH-GC30 Bluetooth Zajszűrős fejhallgató
   Denon AH-GC30 Bluetooth Zajszűrős fejhallgató
   Denon AH-GC30 Bluetooth Zajszűrős fejhallgató
   Denon AH-GC30 Bluetooth Zajszűrős fejhallgató
   Denon AH-GC30 Bluetooth Zajszűrős fejhallgató

   Denon AH-GC30 Bluetooth Zajszűrős fejhallgató

   99 990,00 Ft
   139 990,00 Ft
   Adóval együtt
   40 000,00 Ft megtakarítás

   A promóció előtti 30 nap legalacsonyabb ára: 139 990,00 Ft -40 000,00 Ft

   Az előző 30 nap legalacsonyabb ára

   A szállítmány várható kiszállítási idő kb. 1-5 munkanap.
   Szín :
   Mennyiség

   Elérhető

   A Denon AH-GC30 a Denon legújabb vezeték nélküli fejhallgatója, a szenzációs AH-GC20 modell utódja. 3 különböző zajcsökkentési üzemmóddal rendelkezik Bluetooth-on

   Fontos információ: A szállítmány várható kiszállítási idő kb. 1-5 munkanap.

   • Akár 5 év garancia ingyen!Akár 5 év garancia ingyen!
   • Akár ingyenes kiszállítás!Akár ingyenes kiszállítás!
   • 14 napos ellállási lehetőség14 napos ellállási lehetőség

   Az AH-GC30 vezeték nélküli Bluetooth fejhallgató, a Denon legújabb modellje, amely a sikeres Denon AH-GC20 fejlődőtt verziója. A készülék 3 különböző zajszűrő üzemmóddal rendelkezik, amelyeknek köszönhetően könnyen alkalmazkodik az aktuális körülményekhez:

   1. Az irodai mód kiválasztásával jobban összpontosíthat a munkájára, és ezt a módt azoknak ajánljuk, akik rendszeresen telefonálnak zajos, nyitott terű irodákban, és próbálják megérteni ügyfeleiket. Ez az üzemmód fantasztikusan működik az edzőteremben is vagy más beltéri sportok esetén.
   2. A városi mód lehetővé teszi, hogy kedvenc zenéit, YouTube-videóit, hangoskönyveit vagy podcastjait élvezze amikor gyalogol vagy biciklizik városi zajban.
   3. A repülőgép üzemmódot kifejezetten a gép motor zajának kiszűrésének tervezték, hogy a repülő fedélzetén csendes munkakörlülményeket biztosítson. A zajszűrés-üzemmód zene lejátszása nélkül is működik, és lehetővé teszi, hogy sokkal könnyebben aludhasson a hosszú utakon, vagy abban is segít, ha szeretne meditálni a megfelelő alkalmazással vagy anélkül. A Denon AH-GC30 repülőgép-adapter nélkül üzemel, mivel minden repülőgépen jack csatlakozó található.

   Az AH-GC30 modellen hallgathat zenét okostelefonokról, táblagépekről, Bluetooth funkcióval rendelkező erősítőkről (hordozható és bepített sztereó vagy AV rendszerekben).

   Denon AH-GC30 fülhallgató

   A legérdekesebb funkció - zajcsökkentés a következőképpen működik: több beépített mikrofon regisztrálja az összes alacsony frekvenciájú zajt, megfordítja a jelet és visszajátszja a fülhallgatón keresztül. A megfordított jel törli az eredeti zajt, és így kellemes csend keletkezik.

   Az AH-GC30 ugyanazokkal a hangszórókkal rendelkezik, amelyeket a Denon az AH-D9200 - prémium, zászlóshajó fejhallgatójához is használ. Ennek köszönhetően létrehozott egy olyan készüléket, amely először meglepetést okoz, és röviddel ezt követően isnpirál.

   Ez a vezetéknélküli fejlhallgató a Denon úgynevezett "Ambient Sound Mix" módjával rendelkezik, amely a zenehallgatás közben beengedi a környezetből szármázó repülőtéri vagy tömegközlekedési bejelentéseket. Így élvezhetjük a kedvenc dalainkat anélkül, hogy félnünk kellene a megállónk kihagyásától, vagy nem veszük észre az indulási kapu megváltoztatását.

   Az alkalmazott Bluetooth technológiák, az aptX és az aptX HD lehetővé teszik a nagy felbontású (CD minőségű vagy akár jobban is) zenék hallgatását.

   Az akkumulátor feltöltése csak 2 óraig tart, és akár 20 órányi éles és tiszta hangot is biztosít. Az akkumulátor töltöttségi szintjét bármikor ellenőrizheti hangvezérléssel. Abban az esetben, ha lemerül az akkumulátor, az AH-GC30 két kábellel rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy tovább élvezze a zenét. Úgyanúgy, mint a fejhallgató, az egyik kábel beépített mikrofonnal is rendelkezik, amely lehetővé teszi a telefonbeszélgetést. Természetesen a zajszűrés a telefonhívások közben is úgy működik, mint a zenelejátszásnál. Ha elfelejtené kikapcsolni a fejhallgatót, az akkumulátor élettartamának megtakarítása érdekében az automatikus standby funkció bekapcsol. Ez a funkció csak csendes környezetben működik, és 10 perccel a zene megállítása után kikapcsolja a készüéket.

   fülhallgató Denon AH-GC30

   A fülpárnák olyan memóriahabbal vannak megtöltve, amelyek finoman alkalmazkodnak az egyéni fej- és fülformához, hogy biztosítsák a legmagasabb szintű kényelmet. A fejpánt nagyon tartós bőrrel van borítva, amelynek köszönhetően hosszú órákon hallgathatja a zenét anélkül, hogy az kényelmetlenné váljon. Az AH-GC30 a kis táskákba is befér, így ideális tartozékként szolgál minden utazásnál, még akkor is, ha csak kézitáskát visz magával.

   A mellékelt tartozékok között található két audiokábel (1,3 m, az egyik mikrofonnal, a másik mikrofon nékül), USB töltőkábel (1,2 m), használati útmutató, védőhuzat és hordtáska a kábeleknek. Ha még mindig kérdése van ezzel a kivételes fejhallgatóval kapcsolatban, hívjon vagy írjon nekünk, mindig szívesen segítünk.

   Jellemzők:

   Impedancia: 16 ohm
   Frekvencia tartomány: 5 - 50 000 Hz
   Érzékenység: 98 dB
   Bluetooth-verzió. 5.0
   Kodek: aptX, aptX HD, AAC, SBC
   Az akkumulátor élettartama: 20 óra
   Az akkumulátor töltési ideje: 2 óra
   Súly: 287 g
   Tartozékok: kábelek, hordtáska, utazótáska, használati útmutató

   A Denon AH-GC30 2019 márciús második felétől elérhető

   DENON
   AHGC30BKEM
   2024-06-27

   Data sheet

   Garancia
   24 hónap
   Típus
   Fejhallgató
   Csatlakozás
   Vezetékes
   Mikrofon
   Igen
   Aktív zajszűrés (ANC)
   Igen

   Specific References

   ean13
   4951035067574
   Új
   Mutass többet

   A többi vásalró megrendelte a következőket is: