Marantz CD lejátszó CD 50n
      Marantz CD lejátszó CD 50n
      Marantz CD lejátszó CD 50n
      Marantz CD lejátszó CD 50n
      Marantz CD lejátszó CD 50n
      Marantz CD lejátszó CD 50n

      Marantz CD lejátszó CD 50n

      719 990,00 Ft
      Adóval együtt
      A szállítmány várható kiszállítási idő kb. 1-5 munkanap.
      Szín :
      Mennyiség

      Utolsó tételek a raktáron

      A Marantz CD 50n  tökéletes egyensúlyt teremt a időtálló minőség és a modern technológiák között, hogy a digitális zenehallgatási élmény során felfedje a felvételek melegségét, tágasságát, részleteit és gazdagságát.

      Fontos információ: A szállítmány várható kiszállítási idő kb. 1-5 munkanap.

      • Akár 5 év garancia ingyen!Akár 5 év garancia ingyen!
      • Akár ingyenes kiszállítás!Akár ingyenes kiszállítás!
      • 14 napos ellállási lehetőség14 napos ellállási lehetőség

      Az HEOS® beépítéssel a kedvenc zenéd még sosem szólt ilyen jól. Az Airplay 2, a Spotify Connect, a Tidal és a TuneIn Radio csak néhány a sok szolgáltatás közül. Hozd a legzeneibb hangot a TV-dhez, filmjeidhez és játékaidhoz. Az beépített HDMI ARC egy egyszerű kábellel megoldja ezt. Teljesen modern digitális fejlesztésünk arra csábítja, hogy soha nem hallott részleteket fedezzen fel kedvenc CD-in. A hagyományos analóg kimeneten kívül használhatod a HEOS-t vagy a távirányítót a hangerő közvetlen beállításához, amikor egy teljesítményerősítőt vezérelsz.

      A CD 50n összehozza az összes digitális hangodat egyetlen komponensben. Szakszerűen tervezték és szerelték egyedülálló technológiák felhasználásával, mint például a HDAM és a Marantz Musical Digital Filtering. A kiváló minőségű CD lejátszó új részleteket tár fel a zenédben, mint még soha. Élvezd a TV hangját a sztereódon egyetlen egyszerű HDMI csatlakozással.

      Testre szabtuk a digitális szűrést a hang optimalizálásához és lehetőséget biztosítunk két hangzás közötti váltásra. Férj hozzá kedvenc streamelési szolgáltatásaidhoz, valamint az AirPlay és a Bluetooth-hoz a HEOS® integrálásával. Az aprólékosan tervezett stílus és a kiváló kézművesség passzol a legzeneibb hanghoz.

      MARANTZ
      CD50NN1SG

      Data sheet

      Garancia
      24 hónap

      Specific References

      ean13
      0747192141219
      Mutass többet

      A többi vásalró megrendelte a következőket is: