Denon DNP-2000NE hálózati lejátszó
      Denon DNP-2000NE hálózati lejátszó
      Denon DNP-2000NE hálózati lejátszó
      Denon DNP-2000NE hálózati lejátszó
      Denon DNP-2000NE hálózati lejátszó
      Denon DNP-2000NE hálózati lejátszó

      Denon DNP-2000NE hálózati lejátszó

      639 990,00 Ft
      Adóval együtt
      A szállítmány várható kiszállítási idő kb. 1-5 munkanap.
      Szín :
      Mennyiség

      Elérhető

      A HDMI ARC segítségével bármely meglévő hangrendszer frissíthető a legtöbb digitális hangforrás lejátszásához, beleértve a TV-t is, a hangminőség javítása érdekében. A DNP-2000NE lehetővé teszi továbbá, hogy csatlakozzon otthoni hálózatához, hogy a beépített HEOS® segítségével élvezhesse kedvenc zenei szolgáltatásait.

      Fontos információ: A szállítmány várható kiszállítási idő kb. 1-5 munkanap.

      • Akár 5 év garancia ingyen!Akár 5 év garancia ingyen!
      • Akár ingyenes kiszállítás!Akár ingyenes kiszállítás!
      • 14 napos ellállási lehetőség14 napos ellállási lehetőség

      DENON DNP2000NE

      Ultra AL32 Processing

      Az Ultra AL32 feldolgozás adatinterpolációs algoritmusokat használ, és támogatja a nagy felbontású 192 kHz/24 bites PCM-jel bemenetet. Ezek az algoritmusok interpolálják a nagy mennyiségű adatban a pontok előtt és után létező pontokat, hogy az eredeti jelhez közeli, sima hullámformát érjenek el.

      A digitális felvétel során elveszett adatok gondos helyreállítása olyan lejátszási hangzást eredményez, amely rendkívül részletes, az alsó tartományban gazdagon kifejező és az eredeti hangzáshoz gyönyörűen hű.

      DENON DNP2000NE
      DENON DNP2000NE

      DAC pagrindinis laikrodis

      Mivel a pontosság a teljesítmény kulcsa, a kiváló minőségű master órajel a négy audio DAC működése, a hálózati modul és az USB-DAC számára a referencia, amely biztosítja, hogy a digitális audioáramkörök maximálisan teljesítsenek.

      HEOS® Built-in

      A HEOS Built-in technológiával élvezheti kedvenc zenéit otthona bármelyik szobájában, így vezeték nélküli, egész házra kiterjedő audioélményt nyújt. Játssza le ugyanazt a zeneszámot minden szobában, vagy válasszon különböző zeneszámot minden egyes csatlakoztatott helyiséghez - a választás az Öné. Élvezze a streaming zenét kedvenc zenei szolgáltatásából vagy helyi zenei fájlkönyvtáraiból. További beépített HEOS komponensekkel, például HEOS-képes hangszórókkal, játssza le az összes zenét egy vagy több szobában.

      Dnp2000NE
      Dnp2000NE

      Amazon Alexa

      Az Alexa segítségével a hangoddal lejátszhatod kedvenc zenei szolgáltatásaidat. Kérje meg Alexát, hogy kapcsolja be a zenét, hangosítsa fel vagy le a hangerőt, némítsa el a hangot, vagy játsszon le egy másik dalt - mindezt a hangjával.

      Az Alexa hangparancsokkal való játék megkezdéséhez nyissa meg az Alexa alkalmazást, válassza a Skills (Képességek) lehetőséget, és adja hozzá a HEOS Home Entertainmentet. Ezután az Alexa alkalmazásban lépjen az Okos otthon menübe, és válassza az Eszközök és felfedezés menüpontot, vagy mondja azt, hogy "Alexa, fedezd fel az eszközeimet".

      AirPlay 2 és Apple Siri hangvezérlés

      Játszd le kedvenc zenei szolgáltatásaid, például az Apple Music és a Spotify hanganyagát bármely iPhone-on, iPaden, Macen vagy Apple TV-n. Hallgass tökéletesen szinkronizált hangot AirPlay 2 forrásokból. Használd az AirPlay 2 alkalmazást vagy a hangodat a Siri segítségével.

      Dnp2000NE
      Dnp2000NE

      Vezérlőgombok

      A középső gomb a lejátszás/szünet/bemenet. Kiválasztható, és a Most lejátszás képernyőn lejátszás/szünetként működik. A körülötte lévő gombok irányjelző nyilak: fel, le, jobbra, balra. A bal és jobb gombok a Now Playing képernyőn az előző és a következő gombként működnek.

      Dnp2000NE
      Dnp2000NE
      • Csatlakozzon otthoni hálózatához a beépített HEOS® segítségével a gyakorlatilag korlátlan streamelési lehetőségekhez. Szinte bármilyen digitális hangformátum lejátszása USB-stickről
      • HDMI ARC: Egyszerű, egykábeles csatlakozás a tévéhez a HDMI ARC bemeneten keresztül. Ráadásul a hangot közvetlenül a TV vagy az erősítő távirányítójáról vezérelheti
      • Ultra AL32 feldolgozás: hangminőség: élvezze az eredeti hangzást. Az Ultra AL32 feldolgozási algoritmusok visszaállítják a digitális felvétel során elveszett információkat
      • Négy DAC-konfiguráció: A négy DAC-konfiguráció használata jobb és erősebb térbeli hangzáskifejezést, csökkentett alacsony zajszintet és teljes harmonikus torzítást tesz lehetővé.
      • USB-DAC: Az USB-DAC bemenet lehetővé teszi a számítógéphez való csatlakoztatást és a nagy felbontású hangfájlokhoz való hozzáférést, támogatva a nagy felbontású DSD-t 11,2 MHz-ig és a 384 kHz/32 bites PCM bemeneti jeleket.
      • Kiváló minőségű audiokomponensek: Minden audiokomponenst gondosan kiválasztottunk és optimalizáltunk a legjobb hangminőség érdekében.
      • Szigetelési rendszer: A DNP-2000NE analóg és digitális lapjai egymástól el vannak szigetelve. A transzformátortól független tápvezeték védi az analóg áramkört az interferenciától és a zajtól
      • A kulcsfontosságú hangkezelő ügynökök támogatása: a kulcsfontosságú hangügynökök könnyed hangkezelése. Amazon Alexa, Google Assistant vagy Apple Siri segítségével mondjon parancsokat. Váltson a hangügynökök között, vagy válassza ki a kedvencét
      • Frekvenciatartomány: DSD: 2 Hz-50 kHz (-3 dB), PCM(44,1 kHz): 2 Hz-20 kHz
      • Harmonikus torzítás: DSD: 0,0006%, PCM: 0,0008% (24 bites)
      • S/N: DSD: 120 dB, PCM: 118 dB
      • Dinamikus tartomány: DSD: 112 dB, PCM: 118 dB
      • DAC áramkör: 384 kHz/32 bites, 4x ES9018K2M
      • Digitális feldolgozás: Feldolgozás: ULTRA AL32
      • Ethernet: Igen
      • Wi-Fi: 2,4 GHz (11b/g/n), 5 GHz (11a/n/ac)
      • Energiafogyasztás: 38 W
      • Energiafogyasztás készenléti üzemmódban: 0,2 W
      • Energiafogyasztás bekapcsolt hálózatkezeléssel (minden Bluetooth, Ethernet, Wi-Fi, USB): Kevesebb mint 2 W
      • A termék méretei: 434 x 107 x 421 mm
      • Nettó súly: 9,70 kg
      • Minimális mennyiség: 4,5 kg: Minimális mennyiség: 1 darab

      DENON
      DNP2000NEBKE2

      Data sheet

      Garancia
      24 hónap

      Specific References

      ean13
      0747192137687
      Mutass többet