Focal THEVA N°3 álló hangsugárzó
      Focal THEVA N°3 álló hangsugárzó
      Focal THEVA N°3 álló hangsugárzó
      Focal THEVA N°3 álló hangsugárzó

      Focal THEVA N°3 álló hangsugárzó

      679 990,00 Ft /pár

      339 995,00 Ft Darabár

      Adóval együtt
      A szállítmány várható kiszállítási idő kb. 1-5 munkanap.
      Szín :
      Mennyiség

      Elérhető

      A Theva N°3 a Theva termékcsalád zászlóshajója. Az alumínium/magnézium TNF tweeterrel és három Slatefiber hangsugárzóval büszkélkedő hangsugárzóval a hallgatási élmény dinamikus, precíz és erőteljes lesz. Kiváló minőségű hangvisszaadásával, elegáns kialakításával és kifinomult kivitelezésével ez a háromutas hangsugárzó par excellence high-fidelity hangszóró. A Time Alignment állványának dőlésszögének köszönhetően optimális hangszínpadot biztosít, amely jobban összpontosít a hallgatóra a hibátlanul pontos hallgatási élmény érdekében.

      Fontos információ: A szállítmány várható kiszállítási idő kb. 1-5 munkanap.

      • Akár 5 év garancia ingyen!Akár 5 év garancia ingyen!
      • Akár ingyenes kiszállítás!Akár ingyenes kiszállítás!
      • 14 napos ellállási lehetőség14 napos ellállási lehetőség

      Theva: a Focal új hangszórócsaládja, amely a tiszta Hi-Fi hangzás megtestesítője

      A Theva N°3 egy álló hangszóró a Theva termékcsaládból. A TNF alumínium/magnézium magas- és mélysugárzóval, valamint a szilánkszálas mélysugárzóval ellátott hangszóró tiszta magas- és középhangokat, valamint kiegyensúlyozott és pontos basszusokat biztosít, hosszú órákon át tartó hallgatási élményt ígérve. pontos basszusokat biztosít, hosszú órákon át tartó hallgatási élményt ígérve. A szellőzőnyílás elhelyezése a hangszóró hátulján még kompaktabbá teszi a hangszórót. Tökéletesen illeszkedik kis helyiségekbe, és finom kialakításával gazdagítja a hallgatási élményt.

      TERVEZÉS ÉS KIVITELEZÉS

      A Focal minden termékében a hangzást a következő szintre emeli a tervezés, a kivitelezés és az elegáns kivitelezés révén. A fekete, a sötét fa és a világos fa színek kiegészítik a hangszórók dizájnját, és segítenek életre kelteni bármilyen helyiséget. Az oldallapokon sötét vagy világos fa hatások láthatók, amelyek tovább fokozzák az esztétikai vonzerőt. A hangszórók tökéletesen illeszkednek a klasszikus és modern belső terekbe, zökkenőmentesen illeszkednek más anyagokhoz, például fémhez, betonhoz, kőhöz és más anyagokhoz. A fekete kivitel időtlen, kifinomult hangzást kínál, bájt és karaktert kölcsönözve otthona bármely helyiségének. A házakat úgy tervezték, hogy még kompaktabbak legyenek, a kiegészítő előlapok elegáns befejezést biztosítanak, és még merevebbé teszik a termékeket. Végül a Focal gondosan választott fémgyűrűket a hangszórók keretezésére, a basszusreflex kivezetés hátulra került, hogy ne zavarja az elegáns előlapokat, és a talpak és rácsok harmonikusan működnek a Theva termékcsalád minden egyes modelljével.

      TISZTA HIFI HANGZÁS

      A Focal innovatív technológiája és szakértelme zökkenőmentesen egyesült e termékcsalád létrehozásában. A Focal franciaországi gyáraiban készült hangszórók a Slatefiber technológiát tartalmazzák, egy exkluzív membránt, amely a dinamikus, gazdag és kiegyensúlyozott hangzás reprodukálásáról ismert; széles körben használják számos otthoni, hangstúdióban és autós hangrendszerben használt termékben. A szintén a Focal által tervezett és gyártott TNF magas hangszóró sima, tiszta magas frekvenciát biztosít. A hangszórók az optimális időbeli igazodás (Time Alignment) érdekében döntött állványokkal rendelkeznek, így kizárólag a hallgatóra összpontosító hangszínpadot hoznak létre. Ezen erősségek kombinációja lehetővé teszi, hogy a Theva sorozat valóban mindent jobbra változtasson.

      EGY SZÉRIA, HAT HANGSUGÁRZÓ

      A Theva termékcsaláddal a Focal egy teljes választékot hozott létre minden alkalmazáshoz. A Theva N°1 egy kompakt könyvespolc hangszóró; a Theva N°2 egy új, 3 irányú álló hangszóró vékony profillal és 13 cm-es (5 hüvelykes) meghajtókkal - a Focal otthoni álló hangszórói között először. A Theva N°3 egy időtálló, 3-utas álló hangszóró; és a Theva N°3-D egy olyan hangszóró, amely egy további meghajtót tartalmaz a szenzációs Dolby Atmos® hangzás érdekében. Ne feledkezzünk meg a Theva Center 2-utas középső hangszóróról a kristálytiszta filmes párbeszédek hangzásához, valamint a Theva Surround hangszóróról a térhatású hangzáshoz.

      Specifikációk:

      • típus: Bass-reflex 3 irányú álló hangszóró
      • átalakítók: (16,5 cm), 6½" (16,5 cm) Slatefiber középsugárzó, 1" (25 mm) Al/Mg invertált TNF dóm tweeter.
      • érzékenység: 91 dB
      • sávszélesség: 48 Hz - 28 kHz
      • mélyhangfrekvenciás válasz - 6 dB-nél: 39 Hz
      • Névleges impedancia: 8 Ω
      • minimális impedancia: 2,9 Ω
      • ajánlott erősítő teljesítmény: 40 - 200 W
      • átviteli frekvencia: frekvencia: 270 Hz / 2700 Hz
      • a termék méretei: 212 x 989 x 388 mm
      • nettó súly: 20,00 kg
      • minimális mennyiség: 2 db.

      FOCAL
      THEVAN3LIGHTWOOD

      Data sheet

      Garancia
      24 hónap

      Specific References

      ean13
      3544052691481
      Mutass többet