Soundbar REACT BAR
      Soundbar REACT BAR
      Soundbar REACT BAR
      Soundbar REACT BAR
      Soundbar REACT BAR
      Soundbar REACT BAR
      Soundbar REACT BAR
      Soundbar REACT BAR
      Soundbar REACT BAR

      Soundbar REACT BAR

      119 990,00 Ft
      Adóval együtt
      A szállítmány várható kiszállítási idő kb. 1-5 munkanap.
      Szín :
      Mennyiség

      Utolsó tételek a raktáron

      A React Soundbar egy nagyméretű, részletes virtuális térhatású hangrendszer beépített Alexával. A legendás Polk hangszórótervezők fejlesztették ki, hogy gyakorlatilag bármilyen TV-vel és távirányítóval működjön.

      Fontos információ: A szállítmány várható kiszállítási idő kb. 1-5 munkanap.

      • Akár 5 év garancia ingyen!Akár 5 év garancia ingyen!
      • Akár ingyenes kiszállítás!Akár ingyenes kiszállítás!
      • 14 napos ellállási lehetőség14 napos ellállási lehetőség

      REACT

      HÁZIMOZI SOUNDBAR BEÉPÍTETT ALEXA ALKALMAZÁSSAL

      ALEXA A SZOBÁDBAN

      AZ EDDIGI LEGJOBB SOUUNDBAR-BA ÉPÍTETT ALEXA

      A TV hangjának vezérlése

      A beépített Alexa szolgáltatás az Ön parancsára működik. Szabályozza a hangerőt, állítsa be a hangszinteket és hangmódokat a hangjával. 

      Amazon Multiroom Music

      Kapcsoljon össze több Alexa készüléket az egész házat átható zenei élményéért. Hallgassa ugyanazt a zenét az összes eszközén, vagy játsszon le különböző dalokat mindegyik eszközön. Irányítson mindent pusztán a hangjával. 

      Alexa hívások és üzenetek

      Miután beállította telefonszámát és szinkronizálta névjegyeit az Amazon Alexa alkalmazásban, egyszerűen kérje meg Alexát, hogy név alapján hívja fel bármelyik névjegyét. 

      Folyamatos tanulás

      Az automatikus szoftverfrissítésekkel a React képes megtanulni az új Alexa hangszolgáltatásokat és más soundbar funkciókat.

      A hangerő szabályozása, a szintek beállítása és a hangmódok beállítása a hangoddal történik, miközben a soundbar segítségével a tévé mindig csodálatos hangzást nyújt. A Polk legendás hangsugárzó tervezői fejlesztették ki, hogy gyakorlatilag bármilyen TV-vel és távirányítóval működjön.

      A beépített Alexa az Ön parancsára működik. Hangerőszabályozás és hangszínek beállítása hanggal.

      Állítsa be a hangszíneket a SOUNDBAR-on keresztül a Polk Voice Adjust technológiával a tiszta, könnyen érthető párbeszédek érdekében.

      Az Alexa alkalmazáson keresztül történő egyszerű beállítással percek alatt nagyszerű hangminőséget érhet el. HDMI-kábel mellékelve.

      A Polk SR2 vezeték nélküli hátsó hangszórók (külön megvásárolható) hozzáadásával valódi térhatású hangzást biztosíthat. Erősítse a basszust a Polk React vezeték nélküli mélynyomó csatlakoztatásával (külön megvásárolható).

      Kapcsoljon össze több Alexa készüléket az egész házat átható zenei élményért. Hallgassa ugyanazt a zenét az összes eszközén, vagy játsszon le különböző dalokat mindegyik eszközön. Irányítson mindent pusztán a hangjával.

      Tartalmazza: Távirányító, HDMI kábel, optikai kábel, tápkábel, akkumulátorok

      Műszaki adatok:

      Bemenetek: 1x HDMI kimenet (ARC), optikai bemenet a TV hanghoz, Bluetooth, 1x USB-A (firmware frissítésekhez), Bluetooth.

      Átalakítók: 2x 96mm x 69mm-es középsugárzó, 2x 25mm-es magas hangszóró, 2x 110mm x 100mm-es passzív sugárzók, a termék méretei: 1067 x 56 x 121 mm

      POLK AUDIO
      REACTBAR

      Specific References

      Mutass többet