Ez az oldal cookie-kat használ. Tudjon meg többet. A cookie-k tárolási és hozzáférési körülményeit a böngésző beállításaiban határozhatja meg.

   Soundbar REACT BAR

   POLK AUDIO

   119 990,00 Ft
   Adóval együtt

   Elérhető

   Szín
   Mennyiség

   A React Soundbar egy nagyméretű, részletes virtuális térhatású hangrendszer beépített Alexával. A legendás Polk hangszórótervezők fejlesztették ki, hogy gyakorlatilag bármilyen TV-vel és távirányítóval működjön.

   Figyelem: A szállítmány várható kiszállítási idő kb. 1-5 munkanap.

    

   Akár 5 év garancia ingyen!

    

   Ingyenes kiszállítás!

    

   elállási jog

   REACT


   HÁZIMOZI SOUNDBAR BEÉPÍTETT ALEXA ALKALMAZÁSSAL


   ALEXA A SZOBÁDBAN


   AZ EDDIGI LEGJOBB SOUUNDBAR-BA ÉPÍTETT ALEXA


   A TV hangjának vezérlése


   A beépített Alexa szolgáltatás az Ön parancsára működik. Szabályozza a hangerőt, állítsa be a hangszinteket és hangmódokat a hangjával. 


   Amazon Multiroom Music


   Kapcsoljon össze több Alexa készüléket az egész házat átható zenei élményéért. Hallgassa ugyanazt a zenét az összes eszközén, vagy játsszon le különböző dalokat mindegyik eszközön. Irányítson mindent pusztán a hangjával. 


   Alexa hívások és üzenetek


   Miután beállította telefonszámát és szinkronizálta névjegyeit az Amazon Alexa alkalmazásban, egyszerűen kérje meg Alexát, hogy név alapján hívja fel bármelyik névjegyét. 


   Folyamatos tanulás


   Az automatikus szoftverfrissítésekkel a React képes megtanulni az új Alexa hangszolgáltatásokat és más soundbar funkciókat.


   A hangerő szabályozása, a szintek beállítása és a hangmódok beállítása a hangoddal történik, miközben a soundbar segítségével a tévé mindig csodálatos hangzást nyújt. A Polk legendás hangsugárzó tervezői fejlesztették ki, hogy gyakorlatilag bármilyen TV-vel és távirányítóval működjön.


   A beépített Alexa az Ön parancsára működik. Hangerőszabályozás és hangszínek beállítása hanggal.


   Állítsa be a hangszíneket a SOUNDBAR-on keresztül a Polk Voice Adjust technológiával a tiszta, könnyen érthető párbeszédek érdekében.


   Az Alexa alkalmazáson keresztül történő egyszerű beállítással percek alatt nagyszerű hangminőséget érhet el. HDMI-kábel mellékelve.


   A Polk SR2 vezeték nélküli hátsó hangszórók (külön megvásárolható) hozzáadásával valódi térhatású hangzást biztosíthat. Erősítse a basszust a Polk React vezeték nélküli mélynyomó csatlakoztatásával (külön megvásárolható).


   Kapcsoljon össze több Alexa készüléket az egész házat átható zenei élményért. Hallgassa ugyanazt a zenét az összes eszközén, vagy játsszon le különböző dalokat mindegyik eszközön. Irányítson mindent pusztán a hangjával.


   Tartalmazza: Távirányító, HDMI kábel, optikai kábel, tápkábel, akkumulátorok


   Műszaki adatok:


   Bemenetek: 1x HDMI kimenet (ARC), optikai bemenet a TV hanghoz, Bluetooth, 1x USB-A (firmware frissítésekhez), Bluetooth.


   Átalakítók: 2x 96mm x 69mm-es középsugárzó, 2x 25mm-es magas hangszóró, 2x 110mm x 100mm-es passzív sugárzók, a termék méretei: 1067 x 56 x 121 mm


   POLK AUDIO
   REACTBAR

   Megadott referenciák


   Mutass többet

   10 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: