Ez az oldal cookie-kat használ. Tudjon meg többet. A cookie-k tárolási és hozzáférési körülményeit a böngésző beállításaiban határozhatja meg.

   Soundbar REACT BAR

   POLK AUDIO

   119 990,00 Ft
   Adóval együtt
   Szín
   Mennyiség

   Elérhető

   A React Soundbar egy nagyméretű, részletes virtuális térhatású hangrendszer beépített Alexával. A legendás Polk hangszórótervezők fejlesztették ki, hogy gyakorlatilag bármilyen TV-vel és távirányítóval működjön.

   Figyelem: A szállítmány várható kiszállítási idő kb. 1-5 munkanap.

    

   Akár 5 év garancia ingyen!

    

   Akár ingyenes kiszállítás!

    

   45 napos ellállási lehetőség

   REACT

   HÁZIMOZI SOUNDBAR BEÉPÍTETT ALEXA ALKALMAZÁSSAL

   ALEXA A SZOBÁDBAN

   AZ EDDIGI LEGJOBB SOUUNDBAR-BA ÉPÍTETT ALEXA

   A TV hangjának vezérlése

   A beépített Alexa szolgáltatás az Ön parancsára működik. Szabályozza a hangerőt, állítsa be a hangszinteket és hangmódokat a hangjával. 

   Amazon Multiroom Music

   Kapcsoljon össze több Alexa készüléket az egész házat átható zenei élményéért. Hallgassa ugyanazt a zenét az összes eszközén, vagy játsszon le különböző dalokat mindegyik eszközön. Irányítson mindent pusztán a hangjával. 

   Alexa hívások és üzenetek

   Miután beállította telefonszámát és szinkronizálta névjegyeit az Amazon Alexa alkalmazásban, egyszerűen kérje meg Alexát, hogy név alapján hívja fel bármelyik névjegyét. 

   Folyamatos tanulás

   Az automatikus szoftverfrissítésekkel a React képes megtanulni az új Alexa hangszolgáltatásokat és más soundbar funkciókat.

   A hangerő szabályozása, a szintek beállítása és a hangmódok beállítása a hangoddal történik, miközben a soundbar segítségével a tévé mindig csodálatos hangzást nyújt. A Polk legendás hangsugárzó tervezői fejlesztették ki, hogy gyakorlatilag bármilyen TV-vel és távirányítóval működjön.

   A beépített Alexa az Ön parancsára működik. Hangerőszabályozás és hangszínek beállítása hanggal.

   Állítsa be a hangszíneket a SOUNDBAR-on keresztül a Polk Voice Adjust technológiával a tiszta, könnyen érthető párbeszédek érdekében.

   Az Alexa alkalmazáson keresztül történő egyszerű beállítással percek alatt nagyszerű hangminőséget érhet el. HDMI-kábel mellékelve.

   A Polk SR2 vezeték nélküli hátsó hangszórók (külön megvásárolható) hozzáadásával valódi térhatású hangzást biztosíthat. Erősítse a basszust a Polk React vezeték nélküli mélynyomó csatlakoztatásával (külön megvásárolható).

   Kapcsoljon össze több Alexa készüléket az egész házat átható zenei élményért. Hallgassa ugyanazt a zenét az összes eszközén, vagy játsszon le különböző dalokat mindegyik eszközön. Irányítson mindent pusztán a hangjával.

   Tartalmazza: Távirányító, HDMI kábel, optikai kábel, tápkábel, akkumulátorok

   Műszaki adatok:

   Bemenetek: 1x HDMI kimenet (ARC), optikai bemenet a TV hanghoz, Bluetooth, 1x USB-A (firmware frissítésekhez), Bluetooth.

   Átalakítók: 2x 96mm x 69mm-es középsugárzó, 2x 25mm-es magas hangszóró, 2x 110mm x 100mm-es passzív sugárzók, a termék méretei: 1067 x 56 x 121 mm

   POLK AUDIO
   REACTBAR


   Mutass többet

   10 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: