Ez az oldal cookie-kat használ. Tudjon meg többet. A cookie-k tárolási és hozzáférési körülményeit a böngésző beállításaiban határozhatja meg.

   Házimozi rádióerősítő 9.2 AVC-X4700H

   DENON

   629 990,00 Ft
   Adóval együtt

   Kérhető

   2021-09-23
   Szín
   Mennyiség

   A Denon AVC-X4700H egy prémium minőségű 9.2 csatornás AV vevő, amely a legendás Denon hangminőséget nyújtja tizenegy darab 200 W-os csatornával. Ezenkívül a Heos multiroom rendszerrel és a széles körben ismert zenei streaming platformokkal is kompatibilis, és könnyen, problémamentesen konfigurálható. A legújabb HDMI formátum támogatásának köszönhetően élvezheti a 8K felbontású filmeket a 8K forráseszközökről. Egy 8K-s bemenet és 2 db 8K-s kimenet lehetővé teszi a 8K/60Hz és 4K/120Hz-es jel áthaladását.

   Uwaga: A keresett termék jelenleg nincs készleten. Kollégáink értesítik a beérkezés dátumáról.

    

   Akár 5 év garancia ingyen!

    

   Ingyenes kiszállítás!

    

   elállási jog

   Fedezze fel az otthoni szórakozás új világát a Denon AVC-X4700H házi mozi erősítővel. Kilenc darab azonos felépítésű és teljesítményű, egyenként 200 W-os erősítőt tartalmaz, 11.2 csatornás feldolgozást tesz lehetővé, két darab ADI Griffing Lite DSP processzorral van felszerelve és lélegzetelállító Dolby Atmos, DTS: X, IMAX Enhanced és Auro-3D hangzással ragyogja be otthonát. Az AVC-X4700H támogatja a legújabb HDMI formátumot és az ehhez kapcsolódó videótechnológiákat, mint például a 8K/60Hz és 4K/120Hz felbontást, a Dolby Vision-t, HDR10-et, HDR10 + -t, Dynamic HDR-t, HLG-t, valamint a 8K felskálázást és a HDCP 2.3 támogatást minden HDMI bemeneten (8 bemenet / 3 kimenet).


   HEOS Multiroom zenei platfrom

   Élvezze kedvenc zenéit a ház bármely helyiségében - vezeték nélkül a beépített HEOS multiroom technológiájának köszönhetően. Játssza le ugyanazt a dalt minden szobában, vagy válasszon egy-egy külön dalt minden csatlakoztatott szobához - a választás az Öné.


   Az Amazon Alexa-val, a Google Assistant-tel és az Apple Siri-vel is együttműködve intuitív hangvezérlést és csodálatos hangzást nyújt az egész otthoni szórakoztató rendszer számára. Csatlakoztasson Denon Home hangszórókat, hogy élvezhesse a vezeték nélküli hangzást otthonának bármelyik helyiségében. A HEOS támogatja a Spotify Free és Premium, az Amazon Music HD, a TuneIn, a SoundCloud, a TIDAL, a Deezer és még sok más zenei platform szolgáltatásait.


   Az AVC-X4700H támogatja a legmodernebb audio és videó szabványokat, beleértve az IMAX Enhanced technológiát is. A legmodernebb DTS hangtechnológia a legmagasabb követelményeket állítja fel a minőségi házimozi hangzás, a képminőség és a megjelenítendő képformátumok tekintetében, aminek köszönhetően tisztább, fényesebb képet élvezhet otthonában, és élvezheti az IMAX által digitálisan átdolgozott, részletes, magával ragadó hangminőségét.


   Élvezze kedvenc filmjeit, műsorait és videojátékait a rendelkezésre álló legjobb képminőség mellett. Az AVC-X4700H fejlett HDMI szekcióval (8 bemenet / 3 kimenet) rendelkezik, ezekből egy dedikált 8K bemenet is, amely támogatja a 8K/60Hz és a 4K/120Hz videó átvitelt is. Minden HDMI bemenet támogatja a 4: 4: 4 szín mintavételezést, HDR10-t, HDR10 + -et, Dolby Vision-t, Hybrid Log-Gamma-t (HLG), Dynamic HDR-t és BT.2020-at a kivételes szín, képtisztaság és kontraszt érdekében. Élvezze a nagyméretben a 8K minőségű filmeket a HDCP 2.3 formátumnak köszönhetően, ami lehetővé teszi, hogy korlátozás nélkül játsszon le másolásvédett tartalmakat. Az AVC-X4700H eARC-t (Enhanced Audio Return Channel) lehetőséget is kínál, hogy támogassa a 3D hangformátumokat, amelyeket az okostévéből közvetlenül jutnak el az házi mozi erősítőbe.


   Élvezze kedvenc filmjeit, műsorait és videojátékait a rendelkezésre álló legjobb képminőség mellett. Az AVC-X4700H fejlett HDMI szekcióval (8 bemenet / 3 kimenet) rendelkezik, ezekből egy dedikált 8K bemenet is, amely támogatja a 8K/60Hz és a 4K/120Hz videó átvitelt is. Minden HDMI bemenet támogatja a 4: 4: 4 szín mintavételezést, HDR10-t, HDR10 + -et, Dolby Vision-t, Hybrid Log-Gamma-t (HLG), Dynamic HDR-t és BT.2020-at a kivételes szín, képtisztaság és kontraszt érdekében. Élvezze a nagyméretben a 8K minőségű filmeket a HDCP 2.3 formátumnak köszönhetően, ami lehetővé teszi, hogy korlátozás nélkül játsszon le másolásvédett tartalmakat. Az AVC-X4700H eARC-t (Enhanced Audio Return Channel) lehetőséget is kínál, hogy támogassa a 3D hangformátumokat, amelyeket az okostévéből közvetlenül jutnak el az házi mozi erősítőbe.


   Apple AirPlay 2, Spotify, Wi-Fi, FLAC, HEOS

   A Denon AVC-X6700H kompatibilis az Apple® AirPlay 2-vel, lehetővé téve az Apple Music streaminget is. Az előlapon található USB port kényelmes hanglejátszást biztosít MP3 formátumban, valamint nagyfelbontású fájlokból (WAV, FLAC, ALAC és DSD 2,8 / 5,6 MHz). A beépített vezeték nélküli Wi-Fi kapcsolat, a Bluetooth, az Apple AirPlay 2 és a beépített HEOS rendszer segítségével a népszerű zenei szolgáltatások, például a Spotify®, a Deezer, a Tidal és még sok más használata is rendkívül egyszerű.


   Audyssey Room Correction – Mikrofonos beállítási lehetőség

   Az AVC-X4700H az Audyssey MultEQ XT32 akusztikus mérőrendszert tartalmazza a csomagban. A mellékelt mikrofon gondosan elemzi az egyes hangszórók teljesítményét az egyes csatornák optimalizálása érdekében. Ezenkívül az * Audyssey MultEQ Editor App (angol nyelvű külön megvásárolható alkalmazás) lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy további, fejlettebb beállításokkal is operálhassanak a lehető legjobb hangminőség elérése érdekében.


   * Az alkalmazás iOS és Android rendszeren egyaránt elérhető.


   Az IMAX Enhanced - a DTS legújabb technológiája, amely a nagyméretű és nagyfelbontású képpel, a kiváló hanggal az otthoni mozi új mércéjét állítja fel, és új korszakot teremt. Élvezze az egyetlen igazi otthoni mozi élmény tisztább és élesebb kép és hangminőségben. Érezze a magával ragadó, lüktető hangot, és élvezze az IMAX által digitálisan újraszerkesztett kiváló minőségű tartalmakat!


   A Dolby Atmos Height Virtualization Technology támogatásával az AVC-X4700H erősítő magával ragadó hangot képes biztosítani magaslati hangcsatornák nélkül is, virtuálisan képes létre hozni olyan hangeffektusokat egy 7.2, 5.2 vagy 2.2 hangszóró beállításban, amelyet csak magaslati hangsugárzókkal lehetne elérni.


   A DTS: X és a DTS Neural: X olyan valósághű térhangzást kölcsönöz a filmeknek, videojátékoknak és a zenei anyagoknak, amelyet a hagyományos 5.1-es technológiával nem lehet egykönnyen produkálni. A DTS Virtual: X Height Virtualization technológia támogatásával az AVC-X4700H lenyűgöző hangot képes biztosítani magasabb rétegű csatornák nélkül, virtuális, magasabbra hatoló hangeffektusokat hozva létre egy 7.2, 5.2 vagy 2.2 hangszóró beállítás keretei között is.


   Hatékony DSP chip a kiváló hangfeldolgozásért

   Az AVC-X4700H erősítőbe a Denon zászlóshajójától, az AVC-X8500H-tól kölcsönözve, egy fejlett digitális hangfeldolgozó rendszert építettek be, amely két darab SHARC+ maggal rendelkező, kettős DSP chipet tartalmaz, és ezzel lehetővé teszi a leghatékonyabb hangfeldolgozást akár 11 hangcsatorna dekódolásával.   Hatékony DSP chip a kiváló hangfeldolgozásért

   A legújabb HDMI szabványok támogatásával az új AVC-X4700H a játékot a következő legmagasabb szintre emeli. Élvezze kedvenc játékait kiváló minőségben, a nagy felbontású képformátumok támogatásával, és a 4K/120Hz-ig történő nagyításnak, valamint a változtatható frissítési gyakoriságnak (VRR), a gyors képátviteli (QFT) és az automatikus alacsony késleltetési módnak (ALLM) köszönhetően csökken, vagy akár teljesen ki is küszöböli a késést, hogy egyenletesebb képet kapjunk játék közben.   A legfontosabb jellemzők:

   • Csatornák/teljesítmény: 9.2 csatorna (11.2 csatornás feldolgozás)* / 200 W csatornánként (6 Ohm-on)
   • HDMI: 8 bemenet, 3 kimenet
   • Videokodekek: HDCP 2.3 szabvány, 8K Ultra HD @60HZ, 4K Ultra HD @120Hz, 4: 4: 4 szín mintavételezés, Dolby Vision, nagy dinamikai tartomány (HDR10), hibrid log-gamma (HLG) 21: 9 videó, 3D és BT.2020
   • Optikai bemenetek: 2
   • Analóg bemenetek: 6
   • Phono bemenet: Igen
   • Hangvezérlés: Amazon Alexa, Google asszisztens, Siri
   • Multiroom: HEOS
   • Audio fájlok támogatása: ALAC, FLAC és WAV akár 24 bit/192 kHz-en, DSD 2,8 / 5,6 MHz

   * A maximális 11,2 hangfeldolgozás érdekében csatlakoztasson egy külső sztereó erősítőt az AVC-X4700H készülékhez, hogy a további két további csatorna bevonásával élvezhesse a 11.2 házimozi beállítás előnyeit.


   DENON
   AVCX4700HBKE2


   2021-09-23

   Adatlap

   Garancia
   24 hónap
   Garancia Meghosszabbítása
   36 hónap
   WiFi
   Igen
   Bluetooth
   Igen
   AirPlay 2
   Tak
   HDMI (bemenetek)
   7
   HDMI (kimenetek)
   3
   Optikai bemenetek
   1-2
   Koaxiális bemenetek
   1-2
   PHONO - lemezjátszó bemenet
   Igen
   Csatornák száma
   11.2
   Internetes rádió
   Igen
   Többcsatornás házimozi hangzás
   Auro 3D
   DTS:X
   DTS Virtual:X
   Dolby Atmos
   Dolby Height Virtualization
   IMAX Enhanced
   Wielokanałowe stereo
   Multiroom rendszer
   Igen
   USB-csatlakozó
   Igen
   Támogatott képfelbontás
   8K
   Analóg bemenetek száma
   6
   Kimenő teljesítmény (RMS 6Ω)
   200 W

   Megadott referenciák


   Új termék
   Mutass többet

   Nézze meg ezt is

   10 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: