Marantz Cinema 30 Házimozi rádióerősítő
      Marantz Cinema 30 Házimozi rádióerősítő
      Marantz Cinema 30 Házimozi rádióerősítő
      Marantz Cinema 30 Házimozi rádióerősítő
      Marantz Cinema 30 Házimozi rádióerősítő
      Marantz Cinema 30 Házimozi rádióerősítő
      Marantz Cinema 30 Házimozi rádióerősítő
      Marantz Cinema 30 Házimozi rádióerősítő
      Marantz Cinema 30 Házimozi rádióerősítő
      Marantz Cinema 30 Házimozi rádióerősítő
      Marantz Cinema 30 Házimozi rádióerősítő
      Marantz Cinema 30 Házimozi rádióerősítő
      Marantz Cinema 30 Házimozi rádióerősítő

      Marantz Cinema 30 Házimozi rádióerősítő

      1 799 990,00 Ft
      Adóval együtt
      A szállítmány várható kiszállítási idő kb. 1-5 munkanap.
      Szín :
      Mennyiség

      Utolsó tételek a raktáron

      A CINEMA 30 a Marantz ünnepelt AVR-tervezésének csúcsát képviseli. Ez a minden tekintetben korlátlan zászlóshajó modell a Marantz termékfilozófiájának időtlen, mégis progresszív dizájnját, páratlan teljesítményét és technológiai kiválóságát egyetlen kiemelkedő komponensbe foglalja.

      Fontos információ: A szállítmány várható kiszállítási idő kb. 1-5 munkanap.

      • Akár 5 év garancia ingyen!Akár 5 év garancia ingyen!
      • Akár ingyenes kiszállítás!Akár ingyenes kiszállítás!
      • 14 napos ellállási lehetőség14 napos ellállási lehetőség

      Gyönyörű design, kivételes építési minőség

      A fekete vagy ezüst-arany kivitelben kapható CINEMA 30 a Marantz ikonikus, új ipari formatervezési nyelvvel kombinált, legújabb generációs, ikonikus port-hole kijelzőjét tartalmazza, a legmagasabb színvonalon készült, többrétegű vázzal, melyben széleskörűen használják a réz komponenseket. Elegáns előlapja választható oldalsó megvilágítással rendelkezik, és egy lehajtható előlap elrejti az összes ritkábban használt funkciót, amikor nincs használatban, tiszta esztétikát teremtve, amely nem jellemző az AVR-ekre. Még az alumínium távirányítót is gondosan átgondolták, és háttérvilágítással rendelkezik, hogy sötét szobákban is könnyedén használhassa.

      Tiszta, alacsony torzítású teljesítmény

      A CINEMA 30 alapvetően egy szimmetrikus, monolitikus erősítőre épül – amely az AVR kategóriában elérhető legfejlettebb erősítő elrendezés.Az erősítő csatornák egy külön NYÁK-ra vannak szerelve, pontosan szemben a tápegységekkel, így figyelemre méltóan tiszta és azonnali, alacsony torzítású teljesítményt biztosítanak. A tizenegy fedélzeti erősítőcsatorna elegendő kimenetet biztosít a lehetséges hangsugárzó konfigurációk széles skálájának támogatásához az összes magával ragadó hangzás formátumban. A 13.4 csatornás fedélzeti jelfeldolgozás választható előerősítő üzemmóddal lehetővé teszi egy külső végerősítő hozzáadását úgy, hogy a legnagyobb dedikált házimozi környezeteknek is megfeleljen.Természetesen a japán Shirakawában található Marantz Sound Master a teljesítményerősítés, a tápegység és a jelút minden aspektusát gondosan kidolgozta, hogy a lehető legjobb hangminőséget biztosítsa minden forráskomponenssel és minden audio üzemmódban. Minden digitális és analóg jel a Marantz HDAM SA-2 előerősítő fokozaton halad át, hogy biztosítsa a Marantz audio termékektől elvárt jellegzetes hangzást, a melegséget és muzikalitást.

      A digitális kiválóság találkozik a legmodernebb jelfeldolgozással

      A CINEMA 30 a Marantz portfólió AVR zászlóshajójának státuszához méltóan a legújabb és legerősebb Analog Devices SHARC kettős DSP chipsetet alkalmazza, amelyhez a legmodernebb 32 bites ESS Sabre DAC-ok párosulnak dedikált jittercsökkentéssel. Az eredmény egy nagy teljesítményű digitális platform, amely képes a bejövő hang minden formájának precíz dekódolására és pontos feldolgozására, a nagy felbontású sztereó hangtól kezdve a legújabb, immerz hangformákig, beleértve a Dolby Atmos™, IMAX Enhanced™, DTS:X Pro™és Auro 3D™ hangokat. Annak érdekében, hogy a lehető legjobb eredményeket biztosítsa a hangsugárzók széles skálájával bármilyen hallgatási környezetben, a CINEMA 30 ezt a képességet az Audyssey MultEQ XT32 fejlett helyiségoptimalizálással párosítja, amely a hangsugárzók méretének, a hangsugárzók távolságának, a szintbeállításnak és más egyéb tényezők automatikus kalibrálásán alapul, és mindezt a mellékelt mikrofon teszi lehetővé. A Dirac Live kalibráció opcionálisan rendelhető, és tartalmazza a Dirac Live Bass Controlt, amely lehetővé teszi az akár négy független aktív mélysugárzó teljesen optimalizált mélyfrekvenciás integrációját, tökéletesen koherens basszusválaszokat biztosítva még a legnehezebb szobai környezetben is.

      Teljes digitális és analóg megoldás egyben

      A CINEMA 30 a rendszerkonfigurációk széles skálájához méretezhető most és a jövőben is. Hét HDMI bemenete mindegyike képes 8K videót támogatni, a vadonatúj, nagy felbontású felhasználói felület pedig zökkenőmentessé teszi a beállítást és a testreszabást. A több analóg és digitális bemenet, valamint az egyéni telepítésre optimalizált funkciók széles skálája azt jelenti, hogy a CINEMA 30 minden lehetséges ügyfélfelhasználási esethez igazítható, a meghitt médiaszobáktól a nagy, dedikált házimoziig. Természetesen a CINEMA 30 támogatja a legújabb HEOS egész házra kiterjedő multiroom platformot is, amely a streamingszolgáltatások széles választékához biztosít könnyed hozzáférést, mindezt zökkenőmentesen integrálva egy egységes felhasználói élménybe. A Spotify Connect, az AirPlay 2™ és a Bluetooth kiegészíti a HEOS-t, hogy a mobil eszközök és felhasználási esetek lehető legszélesebb köréhez biztosítsa a hozzáférést. Végül a CINEMA 30 integrálható a választott Alexa, Google vagy HomePod hangasszisztenssel, hogy a lehető legegyszerűbb, mégis intelligens elérhetőséget biztosítsa. Dave Sheen, a Masimo Consumer Luxury Performance Audio Group elnöke a bevezetést kommentálva elmondta: "A CINEMA 30 a Marantz számára a kiválóságot jelenti az AVR kategóriában, és az egyik legkifinomultabb dizájn, amelyet a csapat 70 éves története során létrehozott. Alig várom, hogy halljam, hogyan fogadják hűséges ügyfeleink és a szakavatott kritikusok.” Élvezze az új Marantz CINEMA 30 házimozi kiválóságát, amely 2024 márciusától kapható a kiválasztott kiskereskedőknél.

      Marantz CINEMA 30 - Audiovizuális vevőkészülék

      • SHARC Dual DSP 32 bites ESS Sabre DAC-kal 
      • Szimmetrikus, monolitikus erősítő 11 x 140w-os csatornával 
      • 11 csatorna és számtalan konfiguráció: Bár 11 erősítőcsatorna van beépítve, a CINEMA 30 akár 13.4 csatornát is képes feldolgozni, így könnyen megvalósítható a tökéletes hangszóróelrendezés a szobájába.
      • Időtlen dizájn a Marantz ikonikus port-hole kijelzőjével és a modern, nagy felbontású   képernyőn megjelenő kijelzővel. 
      • 8K támogatás x7 HDMI bemenethez, x3 HDMI kimenettel 
      • A Dolby Atmos™, IMAX Enhanced™, DTS:X Pro™ és Auro 3D™ támogatása 
      • Audyssey MultEQ XT32 fejlett szobaoptimalizálás és Dirac Live kalibráció opcionálisan elérhető 
      • Hozzáférés a streaming szolgáltatásokhoz a HEOS®, Spotify Connect, AirPlay 2, Bluetooth és egyéb beépített szolgáltatásokon keresztül. 
      • Sound Master által hangolt, Shirakawa-ban, Japánban készült 
      • Öt év Marantz garancia

      MARANTZ
      CINEMA30N1SG

      Data sheet

      Garancia
      24 hónap

      Specific References

      ean13
      0747192140465
      Mutass többet