Ez az oldal cookie-kat használ. Tudjon meg többet. A cookie-k tárolási és hozzáférési körülményeit a böngésző beállításaiban határozhatja meg.

   Okos tűzriasztó SMOKE ALARM

   NETATMO

   42 990,00 Ft
   Adóval együtt
   Szín
   Mennyiség

   Elérhető

   Intelligens füstérzékelő

   Figyelem: A szállítmány várható kiszállítási idő kb. 1-5 munkanap.

    

   Akár 5 év garancia ingyen!

    

   Akár ingyenes kiszállítás!

    

   45 napos ellállási lehetőség

   Valós idejű figyelmeztetések

   Az intelligens füstérzékelő valós idejű figyelmeztetést küld, ha füstöt észlel, amikor Ön nincs otthon. Az intelligens füstérzékelő tíz éven át biztonságot és nyugalmat nyújt Önnek, köszönhetően a hosszú élettartamú akkumulátornak. Nincs többé bosszantó, alacsony töltöttségű akkumulátor figyelmeztetés. 

   Az intelligens füstérzékelő riasztást küld az okostelefonjára, ha az élettartama végéhez közeledik, és ki kell cserélni.  Az intelligens füstérzékelőt nagyon egyszerűen elnémíthatja okostelefonján. Többé nincs szükség létrára ahhoz, hogy kikapcsolja a mennyezeten lévő riasztót.

   Tűz esetén az intelligens füstérzékelő 85 dB-es riasztást ad le, és valós idejű riasztást küld az Ön és családtagjai okostelefonjára, amikor Ön nincs otthon. A valós idejű figyelmeztetésekkel azonnal hívhatja a segélyszolgálatokat, így megnő az esélye otthona és a benne lévő személyes tárgyainak megmentésének. A termék teljesen önállóan működik. Egyszerűen szerelje fel a mennyezetre, és töltsön le egy alkalmazást okostelefonjára a készülék konfigurálásához.

   Hová telepítsünk intelligens füstjelzőt a lakásban?

   Saját biztonsága érdekében minden hálószobába, gyermekszobába és folyosóra érdemes egy intelligens füstjelzőt felszerelni. A maximális biztonság érdekében további intelligens füstjelzőket kell felszerelni a nappaliban, a padláson és a pincében.c

   85 dB riasztás

   Az intelligens füstérzékelő 85 dB-es riasztással jelzi, ha füstöt észlel. Egyszerűen szerelje fel a vezeték nélküli intelligens füstérzékelőt a mennyezetre, és töltse le az alkalmazást.

   Az intelligens füstérzékelő folyamatosan figyeli az akkumulátor, a füstérzékelő és a Wi-Fi kapcsolat állapotát. Azonnal riasztást küld az okostelefonjára, ha bármilyen probléma merül fel az itt említett három szempontot illetően.

   Lehetőség havi, féléves vagy éves értesítések beállítására az alkalmazásból, amelyek emlékeztetnek az intelligens füstérzékelő tesztelésére. 

   Az intelligens füstérzékelő teljesen önállóan működik. Többé nincs szükség drága otthoni jelátviteli relé használatára. 

   MŰSZAKI JELLEMZŐK

   Energiaellátás Beépített, nem cserélhető akkumulátor

   Érzékelő: Fényelektromos füstérzékelő, Hangos riasztás: 85dB

   Wi-Fi 802.11 b/g/n (2.4G); Bluetooth LE

   Átlagos lefedettség: 50 m2, Beltéri használat, Élettartam: 10 év

   Az érzékelő állapotának és hibáinak jelzése

   HomeKit kompatibilitás; IFTTT

   Üzemi hőmérséklet: -10°C és 65°C között, Méretek {diam. x h.]: 115 x 44 mm

   A készülék súlya: 220 g, Csomag súlya: 484 g

   NETATMO
   NSA-EC
   3700730502269

   Adatlap

   Garancia
   24 hónap

   Mutass többet

   A többi vásalró megrendelte a következőket is:

   10 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: