Netatmo SIREN Smart Indoor Siren
   Netatmo SIREN Smart Indoor Siren
   Netatmo SIREN Smart Indoor Siren
   Netatmo SIREN Smart Indoor Siren
   Netatmo SIREN Smart Indoor Siren
   Netatmo SIREN Smart Indoor Siren
   Netatmo SIREN Smart Indoor Siren
   Netatmo SIREN Smart Indoor Siren

   Netatmo SIREN Smart Indoor Siren

   33 990,00 Ft
   Adóval együtt
   A szállítmány várható kiszállítási idő kb. 1-5 munkanap.
   Szín :
   Mennyiség

   Elérhető

   A Netatmo intelligens beltéri szirénája, a Siren tökéletes megoldás azok számára, akik növelni szeretnék az épület biztonságát. A leírt eszköz könnyen felismeri a betörőt, és így megakadályozza a betörést és a lopást. Érdemes megjegyezni, hogy amikor a rendszer idegen arcot észlel, hangos, 110 dB-es hangjelzést ad ki.

   Fontos információ: A szállítmány várható kiszállítási idő kb. 1-5 munkanap.

   • Akár 5 év garancia ingyen!Akár 5 év garancia ingyen!
   • Akár ingyenes kiszállítás!Akár ingyenes kiszállítás!
   • 14 napos ellállási lehetőség14 napos ellállási lehetőség

   Nincs téves riasztás

   A Netatmo beltéri sziréna együttműködik az intelligens kamerával Welcome (kattintson a megismeréshez), amely a riasztóval működik. Így nem kell aggódnia, hogy a rendszer feleslegesen lép működésbe. A riasztást a háztartás tagjai vagy a háziállatok nem váltják ki. Nem minden, a kamera közelében tartózkodó személy jelent veszélyt - a rendszer ellenőrzi ezt.

   Azonnali értesítés

   Betörés esetén értesítést kap okostelefonján. A közvetítés valós időben történik. Láthatja az otthoni kamera által rögzített képet. Így biztos lehet benne, hogy a riasztás nem véletlenül lépett működésbe.

   Betörés esetén valós idejű értesítést kap okostelefonjára, valamint a behatolóról az intelligens otthoni kamera által rögzített felvételeket. 

   Egyszerű programozás

   A Netatmo intelligens otthoni riasztója az Ön egyéni napi ritmusához igazítható. A rendszer elindul, amikor elhagyja a házat. Kikapcsol, amikor a lakók hazatérnek. Nincs szükség deaktiváló kód megadására, ami rendkívül kényelmes.

   Gondtalan telepítés

   A javasolt rendszer rendkívül könnyen és gyorsan telepíthető. A készüléket a mennyezetre vagy a falra vagy akár bármilyen alkalmas bútorra lehet rögzíteni. Ez csak az Ön preferenciáitól függ. Előnye, hogy a riasztó a hálózati áramellátáshoz csatlakoztatható, azonban akkumulátorral is működtethető. A konfigurációs folyamat egy mobilalkalmazás segítségével történik.

   Hangok a betolakodók elriasztására

   A Netatmo intelligens beltéri sziréna lehetővé teszi a háztartás tagjait vagy háziállatokat imitáló hangok lejátszását. A médiatárban többek között kutyaugatás is szerepel. Meg kell jegyezni, hogy ez a biztonsági rendszer csak akkor működik, ha a sziréna a Netatmo intelligens kamerával van kombinálva.

   NETATMO
   NIS01-EU

   Data sheet

   Garancia
   24 hónap

   Specific References

   ean13
   3700730502931
   Mutass többet

   A többi vásalró megrendelte a következőket is: