• Csomag
  Kültéri sztereó rendszer: AMP + Outdoor
  Kültéri sztereó rendszer: AMP + Outdoor
  Kültéri sztereó rendszer: AMP + Outdoor
  Kültéri sztereó rendszer: AMP + Outdoor
  Kültéri sztereó rendszer: AMP + Outdoor
  Kültéri sztereó rendszer: AMP + Outdoor
  Kültéri sztereó rendszer: AMP + Outdoor
  Kültéri sztereó rendszer: AMP + Outdoor
  Kültéri sztereó rendszer: AMP + Outdoor
  Kültéri sztereó rendszer: AMP + Outdoor
  Kültéri sztereó rendszer: AMP + Outdoor
  Kültéri sztereó rendszer: AMP + Outdoor
  Kültéri sztereó rendszer: AMP + Outdoor
  Kültéri sztereó rendszer: AMP + Outdoor

  Kültéri sztereó rendszer: AMP + Outdoor

  744 980,00 Ft
  Adóval együtt
  A szállítmány várható kiszállítási idő kb. 1-5 munkanap.

  Válasszon színt a szettben

  Sonos AMP Zóna lejátszó beépített erősítővel

  Szín

  Kültéri hangsugárzó (pár) SONOS OUTDOOR BY SONANCE

  Szín

  Figyelem: A szállítmány várható kiszállítási idő kb. 1-5 munkanap.

  • Akár 5 év garancia ingyen!Akár 5 év garancia ingyen!
  • Akár ingyenes kiszállítás!Akár ingyenes kiszállítás!
  • 14 napos ellállási lehetőség14 napos ellállási lehetőség

  Komponensek

  AMP – sztereó erősítővel egybeépített multi room zóna lejátszó


  SONOS AMP 

  Csatlakoztassuk lemezjátszónkat a Sonos AMP sztereó bemenetére, majd csatlakoztassuk vezetékes, passzív hangszóró párunkat az erősítő terminálokra, és máris élvezhetjük kedvenc vinyl lemezink hangját. A Sonos AMP-hoz persze szinten minden lejátszó eszközt csatlakoztathatunk, amit csak szeretnénk, hogy például élvezhessük a CD-ről, vagy az elektronikusan tárolt audiofájlokból és a streaming forrásokból származó zenéinket. További aktív Sonos hangszórókat is csatlakoztathatunk rendszerünkhöz, így az ezzel kialakított multi zónás Sonos rendszerünkkel szinte bárhol hallgathatjuk a Sonos AMP bemeneteire kötött zenei forrásainkat.

  Növelje a tévénézési élményt

  A Sonos Ampot csatlakoztathatjuk a TV-hez is, hogy sztereó hanggal élvezhessük kedvenc műsorainkat, filmjeinket és videojátékainkat. Adhatunk hozzá két további Sonos One vezeték nélküli hangszórót is a teljes körű, surround házimozi hangzás érdekében.

   

  Gondosan megtervezve a túlmelegedés ellen

  A speciálisan kialakított, rackbe szerelhető ház olyan módon lett megtervezve, hogy egy levegő áramoltatásra és hőelvezetésre optimalizált hűtőrendszer is beépítésre került.

  Digitális erősítők csatornánként 125 watt teljesítménnyel 8 ellenállással.

  Támogatott vonalbemenetek: Analóg RCA-kimenettel vagy optikai kimenettel rendelkező audioeszközöket is csatlakoztathatunk (utóbbi esetben optikai adapter szükséges). HDMI ARC vagy optikai kimenettel rendelkező TV készülék csatlakoztatására is van lehetőség (utóbbi esetben optikai adapter szükséges).

  Subwoofer kimenet: Automatikus érzékelővel ellátott RCA csatlakozó 50-110 Hz-es cut-off beállítási lehetőséggel

  Hangszóró kimenetek: 2 pár banándugó 1 sztereó vagy 1-1 mono csatornás meghajtás biztosításához.

   

  Állítható basszus és hangsávbeálítási lehetőség az optimalizált hangminőség érdekében. Hangerőszabályozás külön az egyes szobákhoz és az egybevont szobák csoportjaihoz (group-okhoz).

  Tápegység

  AC adapter 100-120/220-240 V, 50-60 Hz

  Wi-Fi kapcsolat

  802.11 b/g routerrel csatlakozik otthoni Wi-Fi hálózatunkhoz a 2,4 GHz-es sávban a zavartalan streaming érdekében.

  Ethernet portok

  Két Ethernet port teszi lehetővé az erősítő csatlakoztatását a vezetékes otthoni hálózatához és a további Sonos eszközök csatlakoztatását.

  Apple AirPlay 2

  Működik az AirPlay 2-vel az iOS 11.4 vagy újabb operációs rendszert futtató Apple-eszközökön.

  Méretek (magasság x szélesség x mélység): 64 x 217 x 217 mm.

  Súly: 2,1 kg.

  Kivitel: Fekete

  Kezelőszervek

  Érintőgombok segítségével használhatóak a hangerő fel/le, előző/következő szám és lejátszás/szünet funkciók.

  Csomag tartalma

  Sonos erősítő, Sonos banándugók (4 db), hálózati tápkábel, jótállási feltételek és gyors üzembehelyezési útmutató.

  Mi a különbség a Sonos Amp és a Sonos Connect:Amp között?

  A Sonos AMP erősítői nagyobb teljesítményűek, mint a Connect:Amp esetében, a mivel az új AMP csatornánként 125W kimenetiteljesítményt képest leadni, szemben a Connect:Amp csatornánkénti 55W-os teljesítményével szemben. A Sonos AMP erősítő HDMI ARC bemenettel is rendelkezik a TV hangjának integrációjához és lehetővé teszi az Apple AirPlay 2 vezérlést, támogatja a Trueplay-t a Sonance építészeti hangszórók meghajtásakor. A Sonos AMP és a Sonos Connect:Amp is rendelkezik RCA vonalbemenettel.

  Egyetlen erősítő kettőnél több passzív hangszórót is képes meghajtani?

  Igen, a Sonos AMP erősítő párhuzamosan csatlakoztatva két pár 8 névleges impedanciájú passzív hangszórót képes meghajtani. A Sonance építészeti hangszórókból párhuzamosan csatlakoztatva három pár meghajtására is képes. 

  Tud a Sonos AMP erősítő egy pár 6 és egy pár 8 impedanciájú hangszórót táplálni egy időben?

  Nem. Minden hangszórónak azonos impedanciájúnak kell lennie, és párhuzamosan kell azokat csatlakoztatni.

  Egy erősítő játszhat két zónában?

  Nem. Minden egyes erősítő egy zónában működik, ami azt jelenti, hogy az egy adott erősítőhöz csatlakoztatott összes hangszóró ugyanazt a tartalmat fogja lejátszani ugyanolyan hangerővel.

  Csatlakoztathatom-e a TV-készülékemet egy erősítőhöz négy hangszóróval, tehát

  elöl kettő és hátul is kettő hangszóróval, ha mindegyik 8 impedanciájú?

  Nem, ehhez a beállításhoz két darab erősítőre van szükség, amelyek közül az egyik a TV integrálásához és az első hangszórók tápellátásához szükséges, miközben a másik pedig a hátsó hangszórók tápellátásához szükséges.

  Hozzáférhetek streaming szolgáltatásokhoz az erősítővel?

  Igen. A Sonos alkalmazáson keresztül több tucat streaming szolgáltatáshoz férhetünk hozzá. A rendszert közvetlenül is vezérelhetjük az általunk választott partneralkalmazásokon keresztül, beleértve a Spotify-t és a Pandorát, vagy az Apple AirPlay 2 funkciójának használatával az iOS-eszközünkről is hallgathatunk zenét közetlenül.

  Hogyan használhatom a streaming szolgáltatásaimat a Sonos Amp segítségével?

  A streaming-szolgáltatásokat a Sonos alkalmazáson keresztül állíthatjuk be. Használhatjuk az Apple AirPlay 2 funkcióját is Apple iOS eszközünkkel, vagy közvetlenül streamelhetünk bizonyos zenei szolgáltatásokból is, mint például a Spotify és a Pandora.

  Csatlakoztathatom a számítógépemet a Sonos AMP erősítőhöz HDMI-n keresztül és vezérelhetem a hangerőt és a funkciókat a számítógépemmel? 

  Ha a számítógép kezeli a HDMI ARC funkciót és azon keresztül küld hangot az erősítő irányába, akkor az erősítő vezérlésére is használhatjuk. Emellett a Sonos HDMI-adapter (külön megvásárolható) lehetővé teszi, hogy egy SPDIF vagy optikai kimenettel rendelkező számítógépet csatlakoztasson az erősítőhöz.

  Mekkora az erősítő csillapítási tényezője?

  A csillapítási tényező körülbelül 400 egy 8 hangszóró esetében.

  Mindenképpen banándugót kell használnom, vagy blankolt hangszórókábellel is használhatom az erősítőt?

   A legjobb hangzás és a legmegbízhatóbb teljesítmény érdekében a banándugók használatát mindenképpen javasoljuk. A Sonos AMP-ot természetesen úgy tervezték, hogy bármilyen szabványos banándugó használata esetén is tökéletesen működjön. 

  Csatlakoztathatok CD-lejátszót az erősítőhöz, és lejátszhatok CD-ket a Sonos hangszórókon?

  Igen. CD-lejátszóját az analóg bemeneten keresztül csatlakoztathatunk az erősítőhöz. A zenehallgatás megkezdéséhez válassza ki a vonalbemenetet a Sonos alkalmazás forrásmenüjében.

  Ha egy pár kültéri és egy pár beltéri hangszórót csatlakoztatok ugyanahhoz az erősítőhöz, az összes hangszóró egyszerre fog szólni?

  Igen. Az erősítő önmagában egyzónás termék, ami azt jelenti, hogy az összes csatlakoztatott hangszóró ugyanazt a tartalmat fogja lejátszani ugyanazzal a hangerővel.

  Csatlakoztatható-e az erősítő egy többcsatornás AV-vevőhöz?

  Nem. Az erősítőnek csak hangszóró kimenetei vannak. Nincs analóg vagy digitális kimenete, amellyel AVR-hez lehetne csatlakoztatni.

  A 125W csatornánkénti kimeneti teljesítmény csúcs vagy effektív érték? 

  Az erősítő 125W folyamatos, átlagos szinuszhullámos teljesítményt biztosít 8 terhelésen, mindkét csatornát meghajtása esetén.

  Data sheet

  Garancia
  24 hónap

  Sonos kültéri hangsugárzók


  Nagyszerű hangzás nagy terekben. Robusztus, Sonos Amphez optimalizált kültéri hangszóróként tervezve. Élvezze a gazdag hangzást az otthonon kívül.

  Erőteljes hangzás. A testre szabott akusztikai komponensek növelik a hűséget a természetes hallgatási élmény érdekében, még nagy hangerőn is.

  Vízálló kialakítás. Ezeket a kültéri hangszórókat úgy tervezték, hogy ellenálljanak a nedvességnek, a víznek, a sós permetnek, a hőségnek, az UV-sugárzásnak és a fagypont alatti hőmérsékletnek.

  Nagyobb teljesítmény egy erősítővel. Egyetlen erősítő akár 3 pár Sonance Architectural hangszórót is meghajt, a még nagyobb hangterjedelem érdekében.

  Egyedülálló Sonos élmény. Az erősítővel kombinálva ezek a hangszórók a Sonos rendszer összes előnyét felszabadítják, beleértve az összes kedvenc streaming szolgáltatással együttműködő, könnyen használható alkalmazást, az AirPlay vezérlést. Rendszeres szoftverfrissítések, amelyek további rendszerfunkciókat szabadítanak fel.

  Data sheet

  Garancia
  24 hónap
  Garancia Meghosszabbítása
  0 hónap
  Mutass többet