Aktív mélysugárzó - subwoofer SUB P-10 DSS
   Aktív mélysugárzó - subwoofer SUB P-10 DSS
   Aktív mélysugárzó - subwoofer SUB P-10 DSS

   Aktív mélysugárzó - subwoofer SUB P-10 DSS

   1 319 990,00 Ft
   Adóval együtt
   Szín :
   Mennyiség

   Kérhető

   08.05.2023

   Rendelje meg most, amint elérhető lesz a termék értesítjük Önt és teljesítjük a megrendelést!

   Ha úgy érzi, hogy a hangrendszeréből hiányzik az erő, a feszesség és a lendület, akkor a megoldás a Dali Sub P-10DSS. Egyedülálló felépítésének köszönhetően, amely egy rendkívül nagy teljesítményű erősítőből (akár 300 W), egy merev 10'' membránból, két passzív, alacsony frekvenciákat vezető membránból és távirányítóból áll. Ezzel az aktív mélynyomóval újra beleszerethet az akciófilmekbe, és korábban nem hallott részleteket hallhat a zenében.

   • Akár 5 év garancia ingyen!Akár 5 év garancia ingyen!
   • Akár ingyenes kiszállítás!Akár ingyenes kiszállítás!
   • 45 napos ellállási lehetőség45 napos ellállási lehetőség

   A Dali Sub P-10DSS ideális megoldás azok számára, akiknek fontos a precizitás és a legmagasabb hangminőség. A Dali egy olyan gyártó, amely már többször kínált innovatív megoldásokat a mélysugárzókhoz.

   Ezúttal a mélynyomó kialakítása szokatlan, mert lenyűgöző és erőteljes mélyhangzást kínál, miközben kompakt méretét (a generált hang teljesítményéhez képest) és kis méretű átalakítóját megtartja.

   Úgy tűnik, hogy a nagy teljesítmény, a kiváló precizitás és a kis méret kombinációja lehetetlen egy mélynyomónál, a Dali azonban ismét meglepte a zenehallgatás szerelmeseit.

   Az ilyen erőteljes basszus elérésének kulcsa egy viszonylag kis méretű 10'' meghajtó használata és a szekrénybe való irányítása, valamint két passzív membrán beépítése a szerkezetbe.

   Maga a meghajtó nagyon pontos és precíz, köszönhetően a nagy ferritmágnesnek és a négyrétegű szénszálas kúpnak. A ház két ellentétes oldalára szerelt passzív membránok egyenletesen osztják el a basszust, és a hangszóró sokkal erőteljesebben szól, mint amennyire a mérete alapján gondolnánk.

   A Dali Sub P-10DSS mélysugárzó egy nagyon hatékony áramkört használ, 300 W folyamatos teljesítményű erősítővel, amely eléri az 500 W csúcsteljesítményt. Egy ilyen nagy teljesítményű áramkör kapcsolóüzemű tápegységgel van felszerelve, amely gondoskodik az erősítő stabilitásának fenntartásáról, miközben biztosítja az alacsony energiafogyasztást.

   A Dali Sub M-10D nemcsak azzal az erővel lep meg, amellyel a mély hangok kijönnek belőle, hanem magas hangkultúrát is elér, így a filmekben a hangeffektusok erősek, dinamikusak, de ugyanakkor tiszták is. Nem "eláraszt" minket a mindent elnyomó, hatalmas mennyiségű basszussal, hanem még hatásosabbá teszi a robbanásokat.

   Azok számára, akik szeretik a mozit, de egyben a zene szerelmesei is, ez a dán gyártó tökéletes megoldást talált ki. A készülékhez mellékelt távirányítónak köszönhetően pillanatok alatt beállíthatjuk a mélynyomó hangszínét és korrekcióját a forrástól függően. A távirányító nemcsak az olyan paraméterek pontos beállítását teszi lehetővé, mint a hangerő, a vágási frekvencia és a fázisszabályozás, hanem lehetőséget ad a működési mód kiválasztására is.

   A CINEMA üzemmód kiemeli a készülék erejét, az ütésekre való azonnali reagálást és a nagy dinamikát - így ideális az akciófilmekhez. A HIFI üzemmód a zenére van kihegyezve - feladata a basszusok tompítása és kedvenc felvételeinek lineárisabbá és semlegesebbé tétele, hogy azok úgy hangozzanak, ahogy azt az előadó megálmodta.

   A mélysugárzó működése közben fellépő interferenciák és rezonanciák csökkentése érdekében a Dali mérnökei úgy döntöttek, hogy a mélysugárzót egy alumínium állványra helyezik. A hangszóró 5 cm-rel a talajszint fölé emelésével az alacsony frekvenciák nem rezonálnak az egész házban, és hatékonyan elszigetelik a hangszórót, így nem keletkezik torzítás.

   • - Frekvenciatartomány + / - 3 dB [Hz]: 25-200
   • - Maximum SPL [dB]: 120
   • - Keresztváltási frekvencia: 40-100
   • - Doboz típusa: zárt
   • - Bemenet: monó, sztereó
   • - Kimenet: Sztereó
   • - Funkciók: keresztváltási frekvencia, fokozatmentesen állítható fázis, stand-by (auto power) on / off, hangerő
   • - Ajánlott elhelyezés: padló
   • - Hangsugárzó típusa: Mélysugárzó
   • - Választható színek: lakk fekete

   DALI
   SUBP-10DSS BLACK HGL
   2023-05-08

   Data sheet

   Garancia
   24 hónap
   Garancia Meghosszabbítása
   60 hónap

   Specific References

   ean13
   5703120106625
   Új
   Mutass többet