Ez az oldal cookie-kat használ. Tudjon meg többet. A cookie-k tárolási és hozzáférési körülményeit a böngésző beállításaiban határozhatja meg.

   Multiroom Hangfal klang mr3

   LOEWE

   219 990,00 Ft
   Adóval együtt

   Ártörténet

   Mennyiség

   Kérhető

   Figyelem: A keresett termék jelenleg nincs készleten. Kollégáink értesítik a beérkezés dátumáról.

    

   Akár 5 év garancia ingyen!

    

   Akár ingyenes kiszállítás!

    

   45 napos ellállási lehetőség

   Az új klang mr multiroom platformmal a Loewe egy ígéretes, rugalmas hangrendszert hozott létre, amely garantálja a házimozi érzést és a magával ragadó hangzást. hangrendszert, amely garantálja a házimozi érzést és a magával ragadó hangzást. A Loewe klang bar5 mr és a sub5 mélynyomóval tökéletesen kombinálva egy 5.1.2 rendszerű rendszert hoz létre, a klang mr még több lehetőséget kínál. A kiváló formatervezést válogatott anyagok teszik teljessé.

   A klang mr család multiroom platformja a DTS Play-Fi-n alapul, és támogatja és támogatja az Apple és a Google Home-ot, így hozzáférést biztosít a streaming szolgáltatások széles skálájához, mint például a Spotify, az Amazon Music, a Tidal vagy az Interradio. A vezeték nélküli többcsatornás rendszernek köszönhetően nagyszámú hangszóró csatlakoztatható hálózati hálózatba, és helyiségek között rendezhetők el. A Loewe klang mr Multiroom rendszer kiemelkedő csatlakoztathatósága mellett a Loewe hangzású, meleg Loewe hangzás különösen hiteles. Kristálytiszta magasak, basszusok és hangsúlyos középhangok teszik teljessé a kerek képet. A kiváló minőségű, válogatott anyagok kiemelik a multiroom hangszórók elegáns megjelenését és egyedi kialakítását. A lágy formanyelv és a Loewe által kifejezetten erre a célra kifejlesztett hangszórók önmagukért beszélnek. Hasonlóképpen, a klang mr hangszórók tetején található üveg kezelőpanel intuitívan kezelhető és igazi dizájnelem, a klang mr hangszóró tökéletesen illeszkedik a mr hangszóró tökéletesen illeszkedik minden lakókörnyezetbe. A klang mr1, klang mr3 és klang mr5 hangszórók a többcsatornás rendszernek köszönhetően könnyedén integrálhatók egy meglévő audiorendszerbe, vagy szingliként, duóként vagy trióként, duóként vagy trióként ragyognak.

   LOEWE
   klang mr3 BASALT GREY

   Adatlap

   Garancia
   24 hónap

   Mutass többet

   10 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: