Sztereó rádióerősítő több zóna kiszolgálással NR1200
   Sztereó rádióerősítő több zóna kiszolgálással NR1200
   Sztereó rádióerősítő több zóna kiszolgálással NR1200
   Sztereó rádióerősítő több zóna kiszolgálással NR1200
   Sztereó rádióerősítő több zóna kiszolgálással NR1200
   Sztereó rádióerősítő több zóna kiszolgálással NR1200
   Sztereó rádióerősítő több zóna kiszolgálással NR1200
   Sztereó rádióerősítő több zóna kiszolgálással NR1200

   Sztereó rádióerősítő több zóna kiszolgálással NR1200

   279 990,00 Ft
   Adóval együtt
   Szín :
   Mennyiség

   Kérhető

   A Marantz NR1200 a kiváló minőségű HI-Fi berendezések tökéletes kombinációja a TV-hez való csatlakoztatás lehetőségével. A hangsávokkal szemben áll, és alternatívát jelent azok számára, akiknek nincs szükségük teljes házimozira, de a hangot a hagyományos TV-hangszórókkal szeretnék támogatni.

   • Akár 5 év garancia ingyen!Akár 5 év garancia ingyen!
   • Akár ingyenes kiszállítás!Akár ingyenes kiszállítás!
   • 45 napos ellállási lehetőség45 napos ellállási lehetőség

   Ha Ön egy megfizethető, tiszta, dinamikus hangú, komoly erőtartalékkal rendelkező és sok évre kitartó szolgáltatáscsomaggal rendelkező erősítőre vágyik - mely a jól illeszthető a legtöbb típusú és márkájú hangsugárzóhoz akár ~30m2-es helyiségekben is - akkor a MARANTZ új rádióerősítője, a z NR1200 az ideális választás, főleg ha a zenehallgatás mellett fontos szempont, hogy filmjeit is jobb minőségben hallgathassa, de nem szeretne teljes házimozi rendszert kiépíteni.

   Újdonságok az NR1200-ben

   eARC (HDMI) 3D-s hang egyetlen HDMI-kábellel közvetlenül továbbítható a TV-ről az erősítőre.
   HDCP 2.3 (HDMI) Korlátozások nélkül élvezheti a másolás elleni védelemmel ellátott legújabb tartalmakat is.
   Phono A klasszikus lemezjátszó kedvelői számára dedikált Phono (csak MM )  előerősítővel is rendelkezik.
   Bluetooth IN / OUT (fejhallgató) Nem csak fogad hangot Bluetoothon, hanem ki is tud adni egy Bluetooth fejhallgató felé. Ez a funkció a hangsugárzók mellett is működik (későbbi firmware frissítést követően).
   DAB+ A beépített DAB+ tunernek köszönhetően a digitális rádió torzítás nélkül élvezhető.

   Kiegészítők

   Válasszon az igényeinek megfelelő és a Marantz NR1200-hoz illeszkedő hangsugárzókat, amelyeknek köszönhetően létrehozhatja saját mozi rendszerét a lehető legjobb párosításban és minőségben:

    

   CANTON Canton GLE 496.2 Canton Chrono 509.2 DC
   Q ACOUSTIC Q Acoustics 3050i
   DALI Dali Spektor 6 Dali Oberon 7 Dali Opticon 6
   FOCAL Focal Chorus 726 Focal Aria 926
   POLK Polk Signature S55 Polk Signature S60
   WILSON Wilson Exclusive Line EL-8 Wilson Exclusive Line EL-10

   NR1200

   Erőteljes kétcsatornás diszkrét erősítés

   A Marantz mérnökei gondosan optimalizálták az NR1200-at a széleskörű meghallgatásokkal a dedikált európai és japán létesítményeikben és csak a legmagasabb szintű HiFi hangolt alkatrészeket használták. Az NR1200 szívében egy újonnan kialakított, csatornánként 75 wattos erősítő szakasz van, amely bármilyen hangsugárzót könnyedén meghajt. Az áramkör tervezés külön, szimmetrikus bal és jobb teljesítményerősítővel rendelkezik, amelyek központi áramellátást kapnak és minden kritikus funkcióhoz független tekercsekkel rendelkeznek. Ez azt jelenti, hogy a táp transzformátor független az erősítő áramköreitől, az előerősítőtől, a vezeték nélküli modultól és az előlapi kijelzőtől, amely javítja a csatorna szétlválasztást, csökkenti az áthallást és megőrzi a zenei színpadképet és a részletes tisztaságot, amit a hifi rajongók el is várnak. Továbbá a sztereó receiver csatornánként két külön DAC-ot tartalmaz, ami növeli a dinamikus tartományt és javítja a jel-zaj arányt, ami tisztább hangot biztosít a nagyon alacsony jelfelbontású forrásokból.


   Modern zenei streaming, DAB+ rádió, Phono EQ

   A beépített HEOS segítségével a felhasználók élvezhetik a zenét a Spotify (Premium), az Amazon Music, a Tidal, a TuneIn Internet Radio által és más helyi zenefájl könyvtárakból a kényelmes HEOS alkalmazással. Az otthoni zene bármely helyiségben elérhető egyéb HEOS-képes hangsugárzókkal, rendszerekkel vagy komponensekkel is a vezeték nélküli, teljes otthont átölelő zenehallgatási élményhez. A felhasználók ugyanazt a zeneszámot játszhatják le minden szobában, vagy kiválaszthatnak különböző dalokat minden egyes csatlakoztatott szobában. Ezen túlmenően a streaming tartalom könnyen lejátszható a Bluetooth, vagy az Apple AirPlay 2 segítségével.

   A beépített DAB+ tunernek köszönhetően a digitális rádió torzítás nélkül élvezhető, míg a bakelit szerelmesei könnyen csatlakoztathatják a lemezjátszójukat az NR1200 phono bemenetéhez, és élvezhetik a klasszikus LP hangminőséget. Az NR1200 fejlett Marantz szabadalmaztatott HDAM phono szakasza felülmúlja az alacsonyabb szintű op-amp megoldásokat, így a Marantz-tól elvárható tiszta és részletgazdag hangot kapja az igényes zenehallgató.


   Legújabb HDMI technológia

   A Blu-ray lejátszók, a set-top boxok vagy a játékkonzolok legmegfelelőbb csatlakoztatásához az NR1200 5 db HDMI bemenettel rendelkezik, amelyek mindegyike támogatja a legújabb szabványokat, beleértve a HDCP 2.3, 4K Ultra HD 60Hz-es videót, 4:4:4 Pure Color al-mintavételezést, HLG-t, High Dynamic Range-et (HDR10), 21:9 videót, 3D és BT.2020 jeltovábbítást. Továbbá az ARC (Audio Return Channel) támogatja a TV-készülékről érkező hang továbbítását egyetlen HDMI-kábellel, egyszerűsítve a teljes beállítást. A HDMI bemenetek automatikusan átnevezik magukat a forrás által szolgáltatott információk alapján. Ezenkívül az NR1200 automatikusan lekeveri az összes surround formátumot, hogy bármilyen filmhangot hibátlanul lejátszhasson.


   Intuitív hangvezérlés

   Az NR1200 felhasználók élvezhetik az egyszerűen használható hangvezérlést és a teljes rugalmasságot a vezető szolgáltatóktól, mint például az Amazon Alexa, a Google Assistant vagy az Apple Siri. Használjon verbális parancsokat a zenelejátszás kezdeményezéséhez, állítsa a hangerőt felfelé vagy lefelé, ugorjon a következő műsorszámra, válasszon bemenetet stb. A felhasználók válthatnak a szolgáltatók között, vagy kiválaszthatnak egy kedvencet. A funkcionalitás a hangvezérlő szolgáltatótól függ.


   Bluetooth fejhallgató kimenet

   A 2019 év végére várható firmware-frissítés után a felhasználók könnyen csatlakoztathatják Bluetooth-fejhallgatójukat a receiverhez, hogy még jobban élvezhessék a kényelmes zenehallgatást. A „Bluetooth Out” funkció használatával a felhasználók szabadon mozoghatnak a nappaliban, élvezve a kiválasztott zenei forrást. A tulajdonosok éjjel is használhatják ezt a funkciót, hogy ne zavarják a szomszédokat, vagy hogy kompenzálják a halláskárosodást, így a hangszórók hangerejét nem kell feleslegesen megnövelni. A csatlakoztatás után a felhasználók kiválaszthatják, hogy csak a fejhallgatón hallgatják a műsorforrást, vagy egyszerre párhuzamosan hallgassák azt a hangfalakon keresztül is - akár surround üzemmódban – és ezzel egyidőben a fejhallgatón keresztül pedig sztereóban, egyedi hangerőszabályzással a fejhallgatón.

   MARANTZ
   NR1200N1SG

   Data sheet

   Garancia
   24 hónap
   Garancia Meghosszabbítása
   36 hónap
   WiFi
   Igen
   Bluetooth
   Igen
   AirPlay
   Tak
   AirPlay 2
   Tak
   HDMI (bemenetek)
   5
   HDMI (kimenetek)
   1
   Optikai bemenetek
   1-2
   Koaxiális bemenetek
   1-2
   PHONO - lemezjátszó bemenet
   Igen
   Csatornák száma
   2.1
   DAB+ digitális rádió
   Igen
   Internetes rádió
   Igen
   Multiroom rendszer
   Igen
   USB-csatlakozó
   Igen
   Támogatott képfelbontás
   4K
   Analóg bemenetek száma
   3
   Kimenő teljesítmény (RMS 8Ω)
   75 W

   Specific References

   ean13
   4951035069905
   Új
   Mutass többet

   Nézze meg ezt is

   A többi vásalró megrendelte a következőket is: