Integrált sztereó erősítő MODEL 40n
      Integrált sztereó erősítő MODEL 40n
      Integrált sztereó erősítő MODEL 40n
      Integrált sztereó erősítő MODEL 40n
      Integrált sztereó erősítő MODEL 40n
      Integrált sztereó erősítő MODEL 40n

      Integrált sztereó erősítő MODEL 40n

      999 990,00 Ft
      Adóval együtt
      A szállítmány várható kiszállítási idő kb. 1-5 munkanap.
      Szín :
      Mennyiség

      Elérhető

      A Marantz MODELL 40n csodálatos, részletgazdag hangzást biztosít a hallgatóknak, amely túlszárnyalja a hallgatók elképzeléseit. Ez az elképesztő teljesítmény most egyetlen egységben érhető el, amelyhez csatlakoztathatja az Ön által választott hangszórókat.

      Fontos információ: A szállítmány várható kiszállítási idő kb. 1-5 munkanap.

      • Akár 5 év garancia ingyen!Akár 5 év garancia ingyen!
      • Akár ingyenes kiszállítás!Akár ingyenes kiszállítás!
      • 14 napos ellállási lehetőség14 napos ellállási lehetőség

      Digitális szív és analóg lélek: a MODEL 40n nagy felbontású hangzást biztosít kedvenc digitális zeneszámai (Amazon Music HD, Tidal) és saját zenei könyvtári fájljai számára az AirPlay 2, Bluetooth és HEOS® segítségével. TV-hangzás HDMI ARC-n keresztül. Élvezze az egészet a Marantz egyedülálló analóg erősítésén keresztül, részletgazdag és lenyűgöző hangzással.

      A Model 40n olyan Hyper Dynamic erősítő modulokat tartalmaz, amelyek gyorsaság és reakcióképesség tekintetében felülmúlják a más termékekben használt, kereskedelmi forgalomban kapható chipeket A 40n ezt az egyedülálló Marantz innovációt használja, hogy megőrizze az Ön által szeretett zene részleteit, árnyalatait és lényegét.

      Multiroom streaming

      A MODELL 40n egy vagy több szoba zenei központjaként is használható. A beépített HEOS® technológia lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kedvenc zenéjüket vezeték nélkül élvezhessék bármelyik szobában. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy ugyanazt a zenét hallgassák az egész lakásban, például partikon, vagy minden egyes csatlakoztatott szobában más-más dalt játszanak le a HEOS hangszórókon keresztül. Ez az intelligens funkció nemcsak a streaming szolgáltatásokkal, hanem bármelyik MODELL 40n bemenettel (beleértve a phono-t is) működik.

      WIFI és BLUETOOTH

      A fejlett Wi-Fi technológia lehetővé teszi a Wi-Fi és Bluetooth adatátvitelt interferencia nélkül, még a sűrűn lakott városközpontokban is. Az intuitív kezelés érdekében a MODELL 40n távirányítóval van ellátva, és kényelmesen vezérelhető a Siri és Alexa hangutasításokkal is. A szolgáltatás elérhetősége országonként eltérő lehet.

      A MODEL 40n analóg és digitális bemenetek teljes sorát kínálja, hogy bármilyen forrást támogasson, beleértve egy Marantz Musical Phono EQ szekciót - egy fonó előerősítőt MM kazettákhoz vinyl lejátszáshoz. A kategóriájában szokatlan módon a MODELL 40n rendelkezik HDMI ARC (Audio Return Channel) bemenettel a TV-ről történő hanglejátszáshoz.

      A filmekhez és streaming szolgáltatásokhoz való hozzáférést kínáló tévékészülékek a MODEL 40n készülékkel kombinálva elképesztően jól hangzanak. A crossover-szabályozással ellátott, dedikált mélysugárzó-kimenet lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a basszust a hallgatószoba jellemzőitől függően optimalizálják. A rajongók mindezeket a lehetőségeket a Marantz egyedülálló analóg erősítőjének köszönhetően élvezhetik, amely tágas, dinamikus hangzást biztosít páratlan részletességgel és tisztasággal.

      KIVÁLÓ DESIGN

      A 40n a Marantz történelmi készülékek hosszú sorát követi, amelyeket kiváló kialakítás jellemez. Minden szempontot átgondoltak, a prémium anyagoktól kezdve a szimmetrián, a klasszikus világító kijelzőn át egészen a hangerőszabályzó zökkenőmentes működéséig. Hifijének nem kell úgy kinéznie, mint egy laboratóriumi berendezésnek A Marantz MODELL 40 n csak azért könyörög, hogy hallgasság, csodálják és megérintsék.

      AZ ERŐSÍTŐK MINŐSÉGÉNEK ÚJ SZINTJE

      Az újonnan kifejlesztett A/B osztályú erősítő szekció csatornánként 70 wattal (8Ω) meghaladja a korábbi, hasonló teljesítményű modellek teljesítményét. A nagyobb teljesítménytranszformátor, a csatornánként négy kimeneti tranzisztor, a nehéz réz tekercsek és a nagyon rövid jelútvonalak csökkentik a belső impedanciát és biztosítják a nagy teljesítményhatékonyságot, így a MODELL 40n nagyon dinamikus és tökéletes még a nehezen meghajtott hangszórókhoz is.

      Miért a MODEL 40n?

      Tartósságra tervezték, a teljesítményt növelő építési minőséggel és jövőálló technológiákkal, amelyek lehetővé teszik, hogy könyvtára és streaming lehetőségei folyamatosan fejlődjenek. A MODEL 40 n a hangszórókon kívül mindent tartalmaz, így egy olyan nagy teljesítményű luxus szettet alkot, amely az audiofilok és a zene szerelmesei számára egyaránt kielégítő.

      Miért a Marantz?

      A vállalatot 1953-ban alapították a zene iránti szenvedélyből, hogy a legzenésebb hangzást biztosítsa a világ legszenvedélyesebb hallgatóinak. A Marantz évtizedek óta ezt a célt követi, és ennek eredményeképpen világhírű, ikonikus audio termékeket fejlesztett ki. A részletekre és a muzikalitásra való szenvedélyes odafigyelés, amelyet a Marantz Sound Masters türelmes hangolási folyamata testesít meg, soha nem mulasztja el, hogy bármilyen zenei stílus, bármilyen forrásból származó zene tisztaságát, melegségét és érzelmeit kibontakoztassa.

      MARANTZ
      MODEL40NN1B

      Data sheet

      Garancia
      36 hónap
      WiFi
      Igen
      Bluetooth
      Igen
      AirPlay
      igen - Airplay 2
      Internetes rádió
      Igen
      Multiroom rendszer
      Igen

      Specific References

      ean13
      747192135973
      Mutass többet