Integrált sztereó erősítő PMA-1700NE
   Integrált sztereó erősítő PMA-1700NE
   Integrált sztereó erősítő PMA-1700NE
   Integrált sztereó erősítő PMA-1700NE
   Integrált sztereó erősítő PMA-1700NE

   Integrált sztereó erősítő PMA-1700NE

   619 990,00 Ft
   Adóval együtt
   Szín :
   Mennyiség

   Különböző formában elérhető

   08.12.2023

   Rendelje meg most, amint elérhető lesz a termék értesítjük Önt és teljesítjük a megrendelést!

   A Denon PMA-1700NE integrált erősítő egy nagyáramú, egyszeres push-pull áramkörrel és fejlett AL32 Plus feldolgozással rendelkezik, így a zene az eredeti felvételhez hűen reprodukálja a zenét. A három digitális bemenet, a hátsó USB-B bemenet, az MM és MC Phono bemenetek segítségével élvezheti a bakelitlemezek, valamint a nagy felbontású, akár 384 kHz/32 bites és DSD 11,2 MHz-ig terjedő fájlok érintetlen hangminőségét. 

   • Akár 5 év garancia ingyen!Akár 5 év garancia ingyen!
   • Akár ingyenes kiszállítás!Akár ingyenes kiszállítás!
   • 45 napos ellállási lehetőség45 napos ellállási lehetőség

   DENON PMA-900HNE

   Integrált hálózati erősítő HEOS® és beépített zenei streaming funkcióval

   Streaming erősítő analóg és digitális csatlakozási lehetőséggel

   Használja a hangját, hogy kedvenc zenei szolgáltatásait Alexa segítségével streamelje a HEOS® Built-In technológiával rendelkező Denon termékre. Kérje meg az Alexát, hogy játssza le a Spotify, az Amazon Music HD, a TIDAL és más zenék zenéit. Emelje vagy csökkentse a hangerőt, állítsa meg, némítsa el és játssza le a következő dalt - mindezt a hangjával. Az Alexa hangutasításokkal történő zenelejátszás elindításához nyissa meg az Alexa alkalmazást, és válassza ki a "Skills" menüpontot. Adja hozzá a HEOS Home Entertainment funkciót a funkció engedélyezéséhez. Ezután menjen az Alexa alkalmazás menüjében a Smart Home menüpontra, válassza az Eszközök és a Felfedezés lehetőséget, vagy mondja azt, hogy "Alexa, fedezd fel az eszközeimet".

   Fejlett nagyáramú 85 W-os integrált erősítő

   A Denon prémium erősítő technológiájával és Advanced High Current funkcióival tervezett PMA-900HNE integrált erősítő csatornánként 85 W-ot szolgáltat 4 ohmon a hangszóróknak.

   Beépített zenei streaming Wi-Fi-n, Bluetooth-on és AirPlay 2-n keresztül

   A beépített HEOS® Wi-Fi csatlakozik a hálózathoz a szinte korlátlan zenei streaminghez. Online zenei szolgáltatások széles választékát hallgathatja, vagy csatlakozhat okoseszközhöz AirPlay 2 vagy Bluetooth segítségével.

   Szerkezeti integritás válogatott alkatrészekkel

   A Denon márkát 1910 óta az audiótechnológia úttörő szerepének mély öröksége jellemzi - Japán első audioelektronikai gyártójától kezdve a világ első kereskedelmi CD-lemezeinek gyártásáig. A hangtechnikai kutatásra és fejlesztésre összpontosító beruházások biztosítják, hogy a legújabb technológiát és a legmagasabb minőséget élvezhesse minden alkalommal, amikor kedvenc zenéjét hallgatja.

   Fejlett nagyáramú egyszeres push-pull áramkör

   Fejlett nagyáramú (AHC) teljesítményerősítő egyetlen Push-Pull áramkörrel: A széles sávszélesség a mély basszusoktól a részletes magas hangokig mindent elkap. Az AHC kialakítás biztosítja a hangszórótípusok és impedanciák széles skálájával való kompatibilitást. Rezgésálló kialakítás közvetlen mechanikus földelt konstrukcióval: Hallgassa a zenét érintetlen részletességgel és minőségben, amelyet nem befolyásol a hallgatási környezet.

   Hi-Res tanusítvány

   A nagy felbontású ALAC, FLAC és WAV veszteségmentes hangfájlok akár 24 bites/192 kHz-es, valamint 2,8 MHz-es és 5,6 MHz-es DSD-sávok (audiofil SACD formátum) dekódolásának képessége lehetővé teszi, hogy minden hangot pontosan úgy élvezhessen, ahogyan a művész tervezte.

   Technikai adatok:

   • fejlett, nagyáramú (AHC) hifi hálózati erősítő 85 wattos csatornánkénti teljesítménnyel, hogy a Denon hifi hangzást a legújabb streaming technológiával zökkenőmentesen integrálva élvezhessük.
   • szakértő hangmérnöki tervezés, beleértve a gondosan kiválasztott hi-fi komponenseket és dedikált áramköröket, rövid, egyenes jelútvonalakkal a teljesítmény és az erősítő szekciók között a legmagasabb hangminőség biztosítása érdekében.
   • A Denon Hi-Fi erősítője diszkrét 85 W-os erősítést kínál Advanced High Current funkcióval a csatlakoztatott hangszórók teljes körű vezérléséhez.
   • beépített phono bemenet és MM/MC equalizer, így közvetlenül csatlakoztathat egy lemezjátszót, és bármilyen kazettával (MM vagy MC) élvezheti a vinyl világát.
   • HEOS® A beépített vezeték nélküli, többszobás zenei streaming technológia lehetővé teszi, hogy az internetről a zenei szolgáltatások széles skáláját hallgassa.
   • támogatja a Spotify, Amazon Music, TuneIn, Deezer és még sok más szolgáltatást a legnépszerűbb online szolgáltatások zenéinek vezeték nélküli streameléséhez és élvezetéhez.
   • A TuneIn digitális internetes rádióval a világ rádióállomásainak teljes univerzumához hozzáférhet.
   • A Hi-Res Audio tanúsítvány, a hálózati és USB funkciók lehetővé teszik a nagy felbontású hangok, köztük a 192 kHz/24 bites FLAC, WAV, ALAC és DSD 2,8/5,6 MHz-es felbontású hangok zavartalan lejátszását.
   • Az Amazon Alexa, a Google Assistant és az Apple Siri lehetővé teszi a PMA-900HNE és az online zenei szolgáltatások hangutasításokkal történő vezérlését.
   • Prémium DAC, hogy a zene legfinomabb részleteit is hallja, és soha ne maradjon le egy hangról sem.

   DENON
   PMA1700NEBKE2
   2023-12-08

   Specific References

   ean13
   0747192137618
   Mutass többet

   A többi vásalró megrendelte a következőket is: