Sonos Move 2  multiroom hangsugárzó
      Sonos Move 2  multiroom hangsugárzó
      Sonos Move 2  multiroom hangsugárzó
      Sonos Move 2  multiroom hangsugárzó
      Sonos Move 2  multiroom hangsugárzó
      Sonos Move 2  multiroom hangsugárzó
      Sonos Move 2  multiroom hangsugárzó
      Sonos Move 2  multiroom hangsugárzó
      Sonos Move 2  multiroom hangsugárzó
      Sonos Move 2  multiroom hangsugárzó

      Sonos Move 2 multiroom hangsugárzó

      206 990,00 Ft
      Adóval együtt
      A szállítmány várható kiszállítási idő kb. 1-5 munkanap.
      Szín :
      Mennyiség

      Elérhető

      Sonos Move 2 hordozható multiroom hangszóró

      Fontos információ: A szállítmány várható kiszállítási idő kb. 1-5 munkanap.

      • Akár 5 év garancia ingyen!Akár 5 év garancia ingyen!
      • Akár ingyenes kiszállítás!Akár ingyenes kiszállítás!
      • 14 napos ellállási lehetőség14 napos ellállási lehetőség

      Kiváló sokoldalúság

      Kivételes hangzás, most már sztereóban.

      A Move 2 teljesen átdolgozott akusztikai felépítéssel rendelkezik, beleértve a kettős tweetereket, amelyek valósághű sztereó hangzást és tiszta énekhangot biztosítanak, lehetővé téve az élő előadás érzelmi töltésének átélését. A finoman hangolt mélysugárzó mély, dinamikus basszust biztosít, még szabadtéri zenehallgatás esetén is.

      Rugalmas rendszerkezelés

      A Move 2 támogatja a Bluetooth és a Wi-Fi funkciókat is, így rugalmasabban működtethető a készülék. Lehetőség van Bluetooth-on keresztül streamelni egy pár Move 2 sztereó hangszóróra, vagy Wi-Fi-n keresztül csatlakoztatva a hangszórókat zökkenőmentesen összekapcsolni a Sonos rendszer többi eszközével.

      Nagyobb teljesítmény, több szórakozás

      A Move 2 akár 24 órás akkumulátor-üzemidőt kínál. Ez kétszer annyi lejátszási időt jelent, mint elődje. A hangszóró USB-C csatlakozóval rendelkezik, amellyel útközben is töltheti telefonját vagy elektronikai eszközeit, így tökéletes társ a hétvégi autós utazásokhoz vagy szabadtéri összejövetelekhez.

      Fenntarthatóan tervezve

      A Move 2 több mint 40%-kal csökkenti az energiafogyasztást alvó üzemmódban. A gyártás során újrahasznosított műanyagokat használtak fel. A hangszóró cserélhető akkumulátorral van felszerelve, hogy meghosszabbítsa a termék élettartamát. Maga a termék felelős forrásból származó és újrahasznosítható csomagolásban kerül forgalomba.

      Továbbfejlesztett dizájn, vezérlés és színek.

      A Move 2 olívazöld színben kapható, amely tökéletesen illeszkedik a belsőépítészeti trendekhez. Fehér és fekete színben is kapható, amelyek tökéletesen illeszkednek más Sonos termékekhez. A felhasználók ugyanazt az intuitív kezelőfelületet találják, mint a nemrég bevezetett Era termékeknél, beleértve a hangerőszabályozás innovatív csúszkáját is. A hangszóró kompatibilis a Sonos Voice Control, az Amazon Alexa, a Sonos alkalmazás, az Apple AirPlay2 és a Bluetooth® szolgáltatással is. A Move 2 egy új kapcsolóval is rendelkezik a hangszóró hátulján, amellyel a hangalapú asszisztensek kikapcsolhatók.

      Sokoldalú hangzás mindenhol

      Robusztus kialakításának és IP56-os minősítésének köszönhetően a Move 2 ellenáll a véletlen leejtéseknek, fröccsenéseknek, esőnek, szennyeződéseknek és napsütésnek. A Trueplay automatikus hangolásának köszönhetően a Move 2 folyamatosan optimalizálja a hangzást a környezetéhez, így mindig a legjobb hallgatási élményt garantálja, függetlenül attól, hogy a hallgató hol tartózkodik.

      Kapcsolat a kedvenc tartalmakkal.

      A Move 2 lehetővé teszi, hogy kedvenc tartalmait WiFi-n vagy Bluetooth-on keresztül streamelje. Lehetőség van lemezjátszó, számítógép vagy más hangforrás csatlakoztatására is a Sonos vonalas adapterén keresztül.

      SONOS
      MOVE2 BLACK

      Specific References

      ean13
      8720862501485
      Mutass többet

      Nézze meg ezt is

      A többi vásalró megrendelte a következőket is: