Pro-Ject A2 (2M RED) Lemezjátszó
      Pro-Ject A2 (2M RED) Lemezjátszó
      Pro-Ject A2 (2M RED) Lemezjátszó
      Pro-Ject A2 (2M RED) Lemezjátszó
      Pro-Ject A2 (2M RED) Lemezjátszó
      Pro-Ject A2 (2M RED) Lemezjátszó
      Pro-Ject A2 (2M RED) Lemezjátszó

      Pro-Ject A2 (2M RED) Lemezjátszó

      479 990,00 Ft
      Adóval együtt
      Szín :
      Mennyiség

      Különböző formában elérhető

      • Akár 5 év garancia ingyen!Akár 5 év garancia ingyen!
      • Akár ingyenes kiszállítás!Akár ingyenes kiszállítás!
      • 14 napos ellállási lehetőség14 napos ellállási lehetőség

      A teljesen automatikus lemezjátszó az A2-es alsó alvázzal folytatja a teljesen mechanikus automata lemezjátszóink sikerét. Az A2 automata lemezjátszó újdonsága, hogy mostantól választhat a 7" (kislemezek) vagy a 12" (LP-k) 45 RPM-es lemezkidobó pont között. A rendszert 78 RPM-es fordulatszámmal is bővítettük, így visszanézheti régi sellaklemez-gyűjteményét. A Pro-Jecttől megszokott módon a motor elektronikusan szabályozott, hogy a legpontosabb és legstabilabb lejátszási sebességet biztosítsa. Nyomja meg a "Start" gombot, és a tonarem automatikusan a mesterlemez barázdájához mozdul. Amint a lejátszás megkezdődik, az automatizálás teljesen kikerül az egyenletből. És mivel az automatizálás teljesen mechanikus - nincs szükség további elektronikára -, ez valóban nem befolyásolja vagy rontja a hangminőséget lejátszás közben!

      Az új, nehéz MDF fő váz Ausztriában készül és tervezték, és aprólékos kézi festéssel, fényűző 8 rétegű matt fekete fényezéssel készült. Nagyon szilárd alapot biztosít a segédváznak. és minimalizálja az üregeket a rezonanciák elkerülése érdekében. Az A2 olyan alváz-konstrukciót használ, amelyben a kürt, a tárcsás csapágy és a motor egy különálló, lebegő alvázra van szerelve. Ez tovább szigeteli a lemezjátszó legkritikusabb elemeit, és különösen előnyös, ha a hangszórók nagyon közel vannak a lemezjátszóhoz. A teljes alváz és az automata mechanizmus számára egy új, öntött alumíniumból készült felső részbe fektettünk be. Az eredeti német automata kialakítás műanyag alkatrészeinek elkerülésére törekedve 50 év után először javítottunk az eredeti automata kialakításán. Az A2 egy 8,3 hüvelykes, ultrakönnyű alumínium csörgőcsővel ellátott, továbbfejlesztett csörgőcsővel rendelkezik. Tökéletesen kompatibilis az Ortofon 2M Red hangszóróval. Megtartottuk az ultragyors megszólalást és a tranziensek minden részletét sok finom mikrodinamikával, az új 2M Red pedig rengeteg testet és zenei melegséget ad hozzá. A kürt csapágyazása most alumíniumból készült, és a gyártásunkból származó acél golyóscsapágyakkal ellátott 4 tűs kardánszerkezetű.

      "Az A2 egy új nyomkövető erőérzékelő rendszert használ. Először igazítsa ki a tonart egy rugós ellensúly segítségével. Az ütéscsillapító ellensúly tartósabbá teszi a tonearmot, és csökkenti a rezonanciafrekvenciákat, amikor az ellensúlyt eltávolítják. A nyomkövetési erőt ezután a közvetlenül a hangszórócsapágyon található tárcsa elforgatásával lehet beállítani. Ez a rendszer nagyon gyors, pontos és hatékony, és a súlypontot közvetlenül a csapágy közepén tartja. A rugós csúszásgátlót szintén közvetlenül a kürt alján lehet beállítani. A Pro-Ject dizájn és ötletek hozzáadásakor sok időt töltöttünk a letisztult A2 dizájnnyelvvel. A német audioipar ikonikus dizájnjaival fog hasonlóságokat látni. Úgy gondoljuk, hogy ez a minimalista megközelítés ma ismét nagyon modern. Végezetül, az A2 a Connect it E lemezjátszó kábelünkkel együtt érkezik. Ez egy félig kiegyensúlyozott, kis kapacitású kábel kiváló árnyékolással, amely egyedülálló ebben az árkategóriában.

      • Sebesség: 33, 45, 78 (elektronikus sebességváltás)
      • Hajtási elv: szíjhajtás, teljesen automatikus
      • Lemez: párnázott alumínium lemez
      • Wow & flutter: 33: +/-0,14%; 45: +/-0,12%
      • Sebességeltolódás: 33: +/-0,27 %; 45: +/-0,22 %.
      • Jel-zaj arány: 74 dB
      • Tonkar: Ultrakönnyű 8,3"-os alumínium tonkar
      • Hatékony nyélhossz: 211 mm Túlnyúlás: 19,5 mm
      • Tartalmazott tartozékok: 15 V DC / 0,8 A tápegység, porvédő, 7"-os szimpla adapter, filcszőnyeg, fonográfkábel
      • A termék méretei: 1,5 W: 430 x 150 x 365 mm
      • Súly: 7,30 kg

      PRO-JECT AUDIO SYSTEMS
      A2 BLACK 2MRED

      Data sheet

      Garancia
      24 hónap

      Specific References

      ean13
      9120129861069
      Mutass többet