Lemezjátszó

34 termék

Lemezjátszó

Sebesség

Sebesség

Ár

Ár

 • 3 790,00 Ft - 999 990,00 Ft

Bluetooth

Bluetooth

USB-csatlakozó

USB-csatlakozó

Előerősítő

Előerősítő

Aktív szűrés

High-End lemezjátszó TT-15S1High-End lemezjátszó TT-15S1
   High-End lemezjátszó TT-15S1High-End lemezjátszó TT-15S1
     High-End lemezjátszó TT-15S1High-End lemezjátszó TT-15S1
             A Marantz TT-15S1 Gramofon a japán technológia és a modern dizájn megtestesítője. Legfontosabb elemei: matt fehér akrilból készült monolitikus talapzat, masszív, rezgéscsillapító lábak és 20 mm vastag akril tányér. A Marantz TT-15S1-be szerelt lemezjátszókar a Clearaudio Satisfy modelljének módosított...
       999 990,00 FtÁr
       High-End lemezjátszó TT-15S1High-End lemezjátszó TT-15S1
               A Marantz TT-15S1 Gramofon a japán technológia és a modern dizájn megtestesítője. Legfontosabb elemei: matt fehér akrilból készült monolitikus talapzat, masszív, rezgéscsillapító lábak és 20 mm vastag akril tányér. A Marantz TT-15S1-be szerelt lemezjátszókar a Clearaudio Satisfy modelljének módosított...
         999 990,00 FtÁr

         Lemezjátszó

         A csúcskategóriás lemezjátszó igazi csemege a hagyományos hangzás kedvelőinek. Olyan luxuskészülékeket kínálunk, amelyeket tapasztalt hangmérnökök terveztek. Rengeteg pozitív visszajelzést kaptak a vásárlóktól, ami a legjobb visszaigazolása a kiváló minőségnek és funkcionalitásnak. Csak bevált márkákat kínálunk, amelyek már évek óta az iparágban vannak. Fogalma sincs, hogy milyen vásárlási döntést hozzon? Csak vegye fel a kapcsolatot szakképzett munkatársainkkal, akik megadják a szükséges útmutatást.

         Maximális precíziós kivitelezés

         Gondosan megmunkált, hangszórókkal ellátott lemezjátszó iránt érdeklődik? Nem is jöhetett volna jobb helyre! Webáruházunkban kizárólag exkluzív, maximális gondossággal elkészített berendezéseket kínálunk. A legapróbb hibáknak sincs helye, ami kielégíti a részletekre odafigyelő, igényes embereket. A javasolt készülékek bármely helyiség praktikus díszítőelemei lesznek, ezért kiemelkedően kell elhelyezni őket!

         Tanúsított anyagok

         Kíváncsi, hogy melyik bakelitlemez-lejátszót válassza? Válasszon egy jól ismert és elismert gyártó lemezjátszóját! A tanúsított anyagokból gyártott berendezések megfelelnek a szigorú normáknak és szabványoknak. Száz százalékban alkalmas intenzív használatra, így nem kell aggódnia a korai meghibásodások vagy meghibásodások miatt. A robusztus konstrukciók hosszú ideig megmaradnak, és ez az a befektetés, amely a legjobban megtérül.

         Azonnali üzembe helyezés

         Az általunk kínált lemezjátszók beállítása teljesen intuitív. Ez teszi lehetővé, hogy rövid időn belül a személyes ízléséhez igazítsa őket. Nincs szükség a modern technológiával kapcsolatos speciális ismeretekre! Mindössze követnie kell a gyártó utasításait, amelyek a kézikönyvben találhatók. A lejátszási paraméterek megváltoztatása sem jelent kihívást. A lejátszó audioforráshoz való csatlakoztatásához kompatibilis tartozékok használata szükséges. A vezeték nélküli modellek kivételt képeznek.

         Könnyen használható

         Aggódik, hogy nem fog tudni bánni egy modern lemezjátszóval? Egyáltalán nem, hiszen ezek a készülékek garantáltan intuitív vezérlést biztosítanak. A kívánt szintű könnyű kezelhetőséget biztosítják. Nem szükségesek különleges ismeretek, ami határozottan előnyös. Szeretne többet megtudni? Kérjen támogatást szervizcsapatunktól. A lehető legrövidebb időn belül választ kap.

         Hibátlan hangzás

         A javasolt lemezjátszók azoknak szólnak, akik kedvenc zeneszámaik legapróbb részleteit is élvezni szeretnék. A hangszórókkal ellátott modellek tiszta és tiszta hangzást biztosítanak, amely mentes a zavaró hibáktól. Nem kell aggódni a torzítás, a zúgás, a recsegés vagy más hiányosságok miatt. Ezek a készülékek kiváló minőségű alkatrészeken alapulnak. A legjobb hangátalakítókat szerelték be, így ezek prémium kategóriás berendezések.

         Robusztus kialakítások

         Olyan elektromos lemezjátszóra van szüksége, amely a legintenzívebb használatot is kibírja? Tekintse meg kínálatunkat! Robusztus anyagokból készült, kiváló fizikai tulajdonságokkal rendelkező készülékeket kínálunk. A robusztus konstrukciók nem érzékenyek a negatív környezeti hatásokra. Hosszú időn keresztül pontosan úgy néznek ki, mint a vásárlás napján, így nehéz elképzelni jobb befektetést. Hangsúlyozni kell, hogy a kínált berendezések nem igényelnek időigényes karbantartást. A használat esetleges nyomai gyorsan eltávolíthatók.

         Klasszikus kialakítás

         Klasszikus stílusú lemezjátszókból sincs hiány a kínálatunkban. Kialakításuk a múltban uralkodó készülékeket idézi. Feltűnő darabok, amelyek mellett senki sem mehet el közömbösen. Számos méretben, kivitelben és színvariációban kaphatók. A megfelelő modell megtalálása csak idő kérdése! Egy stílusos lemezjátszó átalakítja a berendezést. Jó ötlet, ha kiemelkedő helyen helyezi el.

         Alacsony meghibásodási arány

         A kiváló minőségű lemezjátszók széles körű alkalmazhatóságot garantálnak. A hasznos funkciók sokasága olyan berendezéssé teszi, amely könnyedén az egyéni ízléshez igazítható. Robusztusnak és hibatűrőnek számítanak. Az alacsony meghibásodási arány magas szintű felhasználói kényelmet jelent. Ez egy szenzációs lehetőség mindazok számára, akiknek a minőség az első. Csúcskategóriás berendezéseket kínálunk, amelyek az igazi rajongók választása. 

         Hasznos kiegészítők

         Tisztában vagyunk azzal, hogy minden ügyfélnek teljesen eltérő igényei és preferenciái vannak. Ezért mindent megteszünk azért, hogy a kínálat a lehető legváltozatosabb legyen. Minden szükséges termék megtalálható egy helyen! Ebben a kategóriában nemcsak lemezjátszókat talál, hanem hasznos kiegészítőket, előerősítőket, kazettákat és tűket, lemezeket vagy phono előerősítőket is. Rengeteg minden közül választhat! Ha nehézséget okoz Önnek a vásárlási döntés meghozatala, akkor kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon.