Ez az oldal cookie-kat használ. Tudjon meg többet. A cookie-k tárolási és hozzáférési körülményeit a böngésző beállításaiban határozhatja meg.
  • Csomag

Aktív sztereó rendszer : RUBICON 6 C + HUB & BluOS

3 229 970,00 Ft
2 906 973,00 FtMegtakarítás 10%
Adóval együtt

Ártörténet

Az előző 30 nap legalacsonyabb ára

Válasszon színt a szettben

Hub SOUND HUB

Szín
  • Fekete

Floorstanding Active Speaker RUBICON 6 C

Szín
  • Fekete

Figyelem: A keresett termék jelenleg nincs készleten. Kollégáink értesítik a beérkezés dátumáról.

 

Akár 5 év garancia ingyen!

 

Akár ingyenes kiszállítás!

 

45 napos ellállási lehetőség


Hub SOUND HUB Hub SOUND HUB Hub SOUND HUB Hub SOUND HUB

Szín
x 2


Floorstanding Active Speaker RUBICON 6 C Floorstanding Active Speaker RUBICON 6 C

Szín

Komponensek

A DALI Sound Hub a CALLISTO hangszórórendszer központja, amely magas minőségű jelet továbbít a hangszórókba, és képes automatikusan váltogatni több forrás között. A Sound Hub valódi, kompromisszumok nélküli kényelmet biztosít a zene és a filmek szerelmeseinek, akik többet szeretnének egy hagyományos házimozi rendszernél.


A DALI Sound Hub digitális és analóg bemenetek széles választékát kínálja automatikus forrásérzékeléssel kombinálva. A Sound Hub automatikusan aktiválja a megfelelő bemenetet, amint elkezd zenét lejátszani vagy bekapcsolja a TV-t - így hátradőlhet és élvezheti a nagyszerű hangzást.

A készülék előlapján található hangerőszabályzó gomb egy LED kijelzőt tartalmaz, amely ötvözi a HiFi hagyományt a modern kényelemmel. A LED-kijelző mutatja az aktuális hangforrást, valamint a hangerőt, és még a kijelző fényereje is beállítható. A Sound Hub tetején található egy fényes kijelző, amely a párosítás során jelzi a CALLISTO hangszórók helyzetét.

A beállítást egyszerűvé tettük, így Önnek csak a hangerő beállításával kell foglalkoznia, ami többféle megoldást is kínálunk, a Sound Hubon, a mellékelt Bluetooth-távirányítóval, közvetlenül a hangszórók tetejébe épített érintőképernyőkön vagy egy kompatibilis okoseszközön keresztül (márkától függően).

VEZETÉKNÉLKÜLI AUDIOÁTVÉTEL 

A Sound Hub vezeték nélküli kapcsolata a hangszórókkal egy rendkívül stabil digitális kapcsolat, amely a helytől és a kapcsolat minőségétől függően a 2,4 GHz-es vagy az 5,8 GHz-es sávban működik. A szabadalmaztatott 30 bites protokoll tömörítetlen I2S hangot továbbít 24 bit 96 kHz-es frekvencián, a fennmaradó biteket a hangerő, a hangszóró azonosító és egyéb vezérlő adatok vezérlésére használja. Mivel kevéssé terhelt sávszélességen működik, és a protokollt kifejezetten hangjelek átvitelére tervezték, a kapcsolat nagyon stabil, nincs adatcsomagvesztés.

KIMENETEK: mélynyomó LFE kimenet, előerősítő kimenet, vonalszintű RCA kimenet, beépített USB A port 5V 1A kimenetet kínál.

KIEGÉSZÍTŐ PORTOK

A DALI Sound Hub egyik leginnovatívabb funkciója valójában rejtve van. A hátlapon található két moduláris bővítőport a lehetőségek világát tárja Ön elé. A nyílt szabványú DALI-csatlakozónak köszönhetően bármilyen audiómodul 100%-ban integrálható a Sound Hub rendszerbe.

Ez lehetővé teszi a Sound Hub további funkcióinak teljesen zökkenőmentes hozzáadását - lehetővé téve a zenefájlok streamelését, a több szobás funkciókat vagy akár a többcsatornás bővítéseket -, ugyanakkor biztosítja a Sound Hub kompatibilitását a jövőbeli megoldásokkal. Ez az összes csatlakoztatott hangszóróra vonatkozik, lehetővé téve, hogy elkülönítse a gyorsan múló zenelejátszási technológiákat a robusztusabb és időtállóbb hangszórótechnológiától.

Az első bővítő modulunk lehetővé teszi az integrációt a Bluesound csodálatos BluOS technológiájával - egy nagy felbontású multiroom platformmal. A BluOS-t világ legjobb hangmérnökei fejlesztették ki audiofileknek, hogy az elképzelhető legjobb digitális hangminőséget biztosítsa az egész otthonban. És mivel a BlueSound számos más igényes gyártó hangszóróival kompatibilis, rugalmasságot, kényelmet és választékot, valamint páratlan minőséget biztosít. Ezáltal a CALLISTO vezeték nélküli komponensek családjának természetes kiterjesztése.

Bemenetek: Bluetooth, két optikai bemenet, RCA koaxiális, analóg (RCA és mini / jack)

 

Adatlap

Garancia
24 hónap

A DALI RUBICON 6 C tökéletes választás azok számára, akik nagyszerű hangzást teljesen vezeték nélkül szeretnének élvezni. A nagy teljesítményű erősítők (akár 250 W), a farost membránok és a hibrid tweeter kialakításnak (lágy textil dóm és ribbon kombinációja) köszönhetően a hangszórók nagyon tiszta és erőteljes hangzást nyújtanak.


A jó hangzás szerelmesei közül sokan nagy távolságtartással közelítenek a vezeték nélküli kialakításokhoz. Igaz, hogy a többszobás technológia nagyon népszerű megoldás, de a rendszer szíve, azaz az erősítő és a hangszórók általában analóg módon csatlakoztatva maradnak.

Ez általában az erősítők teljesítményének és minőségének köszönhető, amelyek rosszabbul szólnak, mint a klasszikus kialakításúak, mivel kompaktnak kell lenniük, hogy elférjenek egy vezeték nélküli hangszekrényben - ritkán látni a piacon olyan sikeres modelleket, amelyek ötvözik a magas hangkultúrát és a megfelelő erősítési szintet.

A Dali Rubicon C garantáltan meglepi a legigényesebb zenehallgatókat is. A Dali egy olyan vállalat, amely stílusos és jóval az árkategórián felüli hangzással és dizájnnal hódította meg az európai audio piacot.

 A Dali Rubicon 6 C aktív hangsugárzó, amely a hangzás erejével és tisztaságával nyűgöz le. A két, akár 250 W teljesítményű D-osztályú erősítőnek köszönhetően mindig a megfelelő hangnyomásszintet nyújtja a szobában.

A vezeték nélküli kapcsolatot nagyfokú stabilitás jellemzi, köszönhetően egy speciális belső Dali protokollnak, amely teljesen független más vezeték nélküli hálózatoktól.

A Dali hangszórók teljesítménye több mint kivételes. Mint a dán cég számos tervezése, ennél a hangszórónál is fából készült membránokat használnak, amelyek nemcsak a hangátvitelt teszik pontosabbá (a merevebb és szabálytalanabb membrán csökkenti a rezonancia valószínűségét), hanem a hangszórók megjelenését is egyedivé teszik.

A lágy dómos magassugárzót szalaggal kombináló hibrid konstrukció felelős a magas hangok megfelelő reprodukálásáért, ami a hangszínpadot nagy pontossággal és precizitással adja vissza.

A vezeték nélküli tervezésnél a mérnökök számára a legnehezebb feladat a veszteségmentes, jó minőségű jel fenntartása, valamint a stabil és gyors hangátvitel biztosítása.

Ez különösen akkor fontos, ha tévéhez csatlakozik - a hang nem maradhat le a kép mögött, ugyanakkor a lehető legjobb minőségűnek kell lennie. A hangminőséggel kapcsolatos stabilitás fenntartásával kapcsolatos problémák az okai annak, hogy a szakemberek korlátozott bizalommal, illetve fenntartással közelítenek a vezeték nélküli kialakításokhoz.

A Dali Rubicon 6C-ben a mérnököknek sikerült megoldaniuk ezt a problémát a Dali Sound Hub dedikált csatlakozásával (akár 96kHz, 24bit).

A Dali Sound Hub egy olyan eszköz, amely a Dali hangszórók "parancsnoki központjaként" működik. Stabil és gyors vezeték nélküli kapcsolatot biztosít a Dali Rubicon hangszórókhoz akár 10 m távolságból.

A kényelmes vezérlésnek és a magas funkcionalitásnak köszönhetően (optikai, SPDiF, RCA, Bluetooth bemenetek) szabadon csatlakoztathatja hangszóróit a TV-hez, telefonhoz vagy hálózati meghajtóhoz.

Műszaki adatok:

frekvenciaválasz (±3 dB): 37 - 30 000 Hz
maximális hangnyomás: 110 dB
bemeneti érzékenység: 1,250 mV
RCA bemeneti impedancia: 5 kΩ
keresztváltási frekvencia: 800 - 2 600 - 14 000 Hz
keresztváltó elv: hibrid teljesen aktív, 24 bit DSP és passzív analóg
hibrid szuper-magas frekvenciájú magas hangszóró modul: 1x 17x45 mm
hibrid szuper magas frekvenciájú magassugárzó modul, membrán típusa: ribbon
hibrid magassugárzó modul, magas frekvencia: 1x 29 mm
Hibrid magassugárzó modul, nagyfrekvenciás, membrán típusa: lágy textil dóm
mély meghajtó: 2x 6½"
mély meghajtó, membrán típusa: fa szálas kúp
ház típusa: Bass Reflex
Bass Reflex hangolási frekvencia: 36,5 Hz
az erősítő maximális kimeneti teljesítménye: 250 W RMS
erősítő típusa: diszkrét D osztályú (zárt hurkú, önállóan oszcilláló)
fedélzeti DAC: Burr Brown PCM1796 (szimmetrikus kimenet)
Bemenet: ADC-in (RCA)
vezeték nélküli bemenetek: teljes 24 bit/96 kHz (veszteségelnyomás nélkül)
maximális digitális felbontás: 24/96 bit/kHz
ajánlott távolság a faltól: 20 - 180 cm
maximális energiafogyasztás: 325 W
energiafogyasztás készenléti üzemmódban: 1,2 W

Adatlap

Garancia
24 hónap
Garancia Meghosszabbítása
60 hónap

A BluOS egy olyan vezeték nélküli ökoszisztéma, amely teljes körű vezérlést biztosít a zenehallgatás módja és helye felett, lehetővé teszi az Ön által választott forrás használatát, valamint lehetőséget ad arra, hogy a zenét több szobára is kiterjessze. Más szóval, a BluOS egyszerűvé és könnyűvé teszi a zenehallgatást.

Mutass többet

10 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: