Ez az oldal cookie-kat használ. Tudjon meg többet. A cookie-k tárolási és hozzáférési körülményeit a böngésző beállításaiban határozhatja meg.
Slider Offer Banner
Miért a Denon Store?
Garancia
Akár 5 év ingyenes garancia
Áruhitel
Nálunk áruhitelre vásárolhat
Telepítés
Audió rendszerek megtervezése és kiépítése
Kiszállítás
Ingyenes kiszállítás
Bestsellerek

NEBULA
4 termék összesen.

NEBULA
Bal Oszlop Megjelenétése
Szűrés

4 termék összesen.

Aktív szűrés

NEBULA

A Nebula, az Anker része, a magával ragadó hordozható szórakoztatás úttörője, a miniatűr videoprojektorok legjobb crowdfunding kampányának megalkotója.

A Nebula az intelligens szórakoztató projektorok izgalmas új osztályát képviseli. Nagyképernyős kivetítőink lehetővé teszik, hogy megoszthassa kedvenc szórakozásának izgalmát barátaival és családjával.

Akár egy autós kiránduláson van a legjobb haverokkal, akár kempingezik a családjával, vagy filmet néz az ágyban, megosztva az örömöt szerelmével, a Nebula korlátlan szórakozást biztosít, bárhová is megy.

Kínálatunkban megtalálható a Capsule - a világ legfejlettebb zsebprojektora. Mars - egy házimozi osztályú hordozható mozi. Prizm - a belépő szintű multimédiás projektor. A Nebula egyesíti az intelligens képességeket a magával ragadó hanggal és képpel, hogy jobb interaktív szórakozási élményt nyújtson.

Jelenleg több mint 600 000 elégedett felhasználóval rendelkezünk világszerte. Termékeinket a legrangosabb multimédiával foglalkozó szakiratok ajánlják.